lørdag den 5. november 2011


Märtha Louise i Astrologishuset mandag
Ugen, der kommer

Kursus i AstrologiHuset med preisesse Märtha Louise

Som sagt er der kun lidt i denne uge på grund af messen i Bella Center og produktion af det nye nummer af HOROSKOPET. Tak, fordi så mange har fornyet jeres abonnementer. De gratis årshoroskoper (gaverne) er på vej, men det tager ca. en måned at sende så mange gaver ud på e-mail.
Se Ugen, der kommer - nederst her.Märtha Louise – Engleprinsessen – i AstrologiHuset

Vi får royalt besøg her i huset på mandag og tirsdag, hvor prinsessen fra Norge holder engleworkshop, begge dage 10-16.
Karl Aage Jensen – foredrag i Tisvilde om 2012 og Hjertets tidsalder

Tilmelding og info på www.svanecentret.dk

Der kommer senere i dag et banner på husets forside også.Ugen, der kommer – hvad med 11.11.11?

Ugen præges af oppositionen mellem Mars og Neptun. Energierne er diffuse og kaotiske, men flere af dagene afhjælpes dette af Månens flotte aspekter. Især den 9. november – AstrologiHusets fødselsdag. Man hvad med den 11.11.11? Hele 6 ettaller forekommer kun hver 1.000 år!

Mandag formiddag er Månen stadig i spænding til Pluto, så konfrontationer med en selv og andre kan forekomme, måske på grund af weekendens strabadser. Man er ikke helt klar i hovedet, så læg dig ikke ud med andre, der er rent tidsspilde. Meget bedre senere på dagen.

Tirsdag er Månen i spænding til Saturn om eftermiddagen og om aftenen, så energierne er lidt træge og tålmodighedskrævende.

Onsdag er der fri bane på næsten alle hylder, bare man lige mærker efter, inden man handler. Så sikrer man sig, at der ikke lurer en skjult fare et eller andet sted. Gør man det, er dagen ovenud fantastisk, især til nye projekter.

Torsdag indeholder stort set de samme aspekter som i går. Dog i lidt mindre grad. Der er eksakt fuldmåne omkring kl. 21.00.

Fredag går Mars ind i Jomfruen tidligt på dagen, så dæmpes energierne lidt fra den senere tid, hvor Mars har gået igennem Løven og givet smæk for skillingen – tænk bare på situationen i Grækenland. Sidst på dagen og om aftenen er Månen i spænding til Neptun, hvad der kan gøre handlinger og aftaler uklare, ikke mindst på det følelsesmæssige plan. Følelser er blandet ind i stort set alt, og de er uigennemskuelige, medmindre man tager sin tid til at dechifrere dem ved at mærke godt efter inde i en selv. Mange vil sikkert gifte sig på en så markant dag, men der findes astrologisk set meget bedre dage at gifte sig på. Men man kan trygt gå til foredrag i Tisvilde som beskrevet oven for.

Lørdag er Månen i spænding til Merkur/Venus-konjunktionen, så følelserne er i spil igen og kan vise sig i i samtaler og informationer, som kan blive uforståelige, hvis der blandes for mange følelser ind.

Søndag er energierne stabile og afslappede, selv om Månen står i Tvillingerne og kan give lidt uro og utålmodighed indimellem. Men det er sagtens til at leve med, og det gør faktisk dagen lidt mere spændende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar