søndag den 20. november 2011

Kommentarer og ugehoroskoper 47

- Ugen, der kommer

- Kulegravning af krisens årsager

- Amerikansk ordløshed

- Den 11.11.11

- Fodbold

- Ugehoroskoper
NYT!!!

Kinesisk Astrologi 2012 – Dragens år kan nu fås på tilbud til 149 kr. (normalpris 169 kr.)

Astrologi, karma og transformation af Stephen Arroyo er nedsat til halv pris: 199 kr.

Køb denne fantastiske bog på www.astroshop.dk

Der er kommet en rigtig god bog om Pluto: Når sandheden skal frem – køb også denne på www.astroshop.dkUgen, der kommer

De to store temaer astrologisk set er Solens spænding til kaosplaneten Neptun, som er eksakt mandag og derefter aftage, men stadig har en vis virkning på især ugens første dage. Det næste er, at Merkur lige nu står stationær, på vej til at gå retrograd. Det vil sige, at møder, iværksættelser og aftaler får svært ved at holde.

Mandag er forvirringen stor, og det vil være godt at undlade udførelsen af store bleslutninger/projekter. Ellers kan man blive skuffet. Ikke mindst, fordi Månen går i spænding til både Uranus og Pluto her. Og Solen er også i spænding til Mars, så man skal passe på, hvad man siger og gør. Brug tiden på selvransagelse og oprydning.

Tirsdag virker aspektet stadig, men Månen er ude af den stærke spænding fra mandag, så det er meget bedre – eller mere afklaret - nu.

Onsdag står Månen suverænt og er med i en drageformation fra Skorpionen. Der er stor vilje til stedet, og man giver ikke op, før man har gjort alt, hvad der er muligt.

Torsdag går Merkur retrograd kl. 8.35 og går baglæns i ca. 3 uger, men ellers er der mange fine aspekter, der kan bruges til positive forhandlinger og beslutninger, men man skal ikke regne med, at beslutninger kan udføres.

Fredag er nymånen eksakt ved 6-tiden om morgenen, og da den er i harmonisk aspekt til Uranus er der tale om megen opfindsomhed og i det hele taget nytænkning.

Lørdag står Månen sammen med Merkur, så der kan godt være gang i kommunikationen, selv om Merkur går baglæns. Men det er en tilbageskuende kommunikation, f.eks. snak om gamle dage.

Søndag står Månen sammen med Venus, og SÅ skal der hygges i de små og store familier. Måske også festes lidt, da de begge står flot til Jupiter, glædens og humorens planet, så hvad med at fortælle nogle sjove historier, som gerne må være filosofiske?Den 11.11.11 kl. 11.11.11


Mange par giftede sig på dette sjældne tidspunkt, som kun forekommer hvert 100. år. Men hvordan ser horoskopet ud for et ægteskab?


Her må man sige, at energierne er noget blandede. Der er en meget flot drageformation i horoskopet, som også har gunstige aspekter til begge hovedakser. Men udfordringen ligger i t-kvadratet mellem Månen (følelser, familie), Neptun (opløsning, forvirring) og Mars (temperament). Det er en stærk spænding, som normalt er krævende for et ægteskab, men her hjælper naturligvis alle harmonierne, herunder Saturns meget fine placering i 9. hus (lovformelig vielse). Men Neptunspændinger vil nok hovedsagelig ramme de af ægteskaberne, som er indgået, blot fordi datoen var spændende, og det skal der nok være nogle, der er – ud af de mange, der blev indgået verden over.
Regeringen ”kulegraver” krisens årsager
Regeringen har besluttet sig for at finde ud af årsagerne til krisen ved (naturligvis) at undersøge de plutoniske områder: banker, boliglån og de finansielle supermarkeder (banker, realkreditinstitutter og ejendomsmæglere i samme koncern). Krisen brød ud i 2008 og vil ikke rigtig gå over – hvad der astrologisk og kosmisk set er en ganske god grund til. Det har vi efterhånden skrevet rigeligt om. Konklusionen vil derfor være, at regeringen maksimalt vil finde de fysiske årsager til krisen, hvad de jo også går efter. Men ved ikke også at fokusere på de bagvedliggende mekanismer, vil man ikke komme til den konklusion, der virkelig flytter noget, højst begrænser krisens virkninger.

I den åndelige verden beskæftiger vi os med årsager OG virkninger – karmaloven. Og dette vel at mærke mest på den åndelige plan, som er fundamentet for den fysiske verden. Derfor er det aldeles utilstrækkeligt at beskæftige sig med de fysiske, bevislige årsager til krisen, og for den sags skyld til alt i verden. Men det vil regeringer for alt i verden undgå at grave i, og så bliver resultaterne derefter – usikre, utilstrækkelige og fragmentariske. Regeringens undersøgelser vil derfor vise en eller anden mekanisme, der ikke fungerede og som til den tid vil menes at kunne have været hovedårsagen til krisens udbrud.

Men denne krise er en afgørende udvikling i den fysiske verden (Pluto gennem Stenbukken 2008-23). Her konfronteres vi endegyldigt med vore begrænsninger på det fysiske plan. De ikke optimale, unyttige og ubrugelige mekanismer i vores økonomiske system skal luges ud, og det gør man ikke med den gamle medicin, men med den nye, mere spirituelle medicin. Vælger man at lukke af for dette faktum, så bliver krisen blot forværret, fordi vi ikke VIL se kendsgerningerne i øjnene.

Skylder jeg at gentage, at den afgørende periode går frem til 2016, hvor Pluto ydermere er i spænding til Uranus, der giver os ultimative muligheder for er virkeligt nybrud. Pluto rammer også ind i både EU´s og euroens horoskoper, så eksistensen af disse størrelser er truet på eksistensen. Alt imens er politikerne optaget af at begrænse krisens omfang og skadevirkninger, men uden at ville gå til bunds i sagen. De gør det i hvert fald ikke frivilligt, så vi andre bliver nødt til at hjælpe dem på gled ved at gå til bunds i vores egne liv og bevidstheder. Så vil selv politikere bliver nødt til at makke ret, og her skal vi huske, at de folkevalgte blot udgør et uskyldigt spejl af den kollektive bevidsthed. Vi har selv valgt hver og en og dermed sammensat hele parlamentet på repræsentativ vis – vi har virkelig de politikere, vi fortjener. Der at altså ikke andet at gøre, end at gribe i egen barm og gå i gang med opgaven. Så vil vi opdage, hvor fantastisk en gave, en krise kan være. Den giver os nemlig mulighed for selvransagelse og refleksion over, om vi hver i sær mener, vi er på rette vej. Hvis man åbner sine øjne kan enhver se, at vi langt fra er på rette kurs. Og dog – for vi er lige der i vores udvikling, hvor vi skal være. Men vi bliver nødt til at tænke fordomsfrit nu, hvor klodens og menneskehedens udvikling skal mutere med en kollektiv bevidsthedsændring af dimensioner. Vi står med muligheder, der er unikke, og minsandten om vi ikke begynder at diskutere i stedet for at handle. At undersøge forholdene overfladisk og endimensionelt. Ganske utroligt og nærmest uforståeligt – tilsyneladende.

Vi vil uvægerligt komme til den konklusion, at universet er såre enkelt, hvis vi blot koncentrerer os om de arketypiske dyder som f.eks. ansvarlighed, respekt og ærlighed.

Det er det, vi kan påvirke politikerne til, hvis vi vil. Kun på den måde kan vi få mere fremsynede parlamentarikere. Og kun på den måde løses krisen på fundamental vis. Alt andet er blot krusninger på overfladen.

Men vi har ikke alene mulighed for at påvirke politikerne på effektiv vis, vi bør være selektive i alle de valg, vi foretager i dagligdagen. Lige fra bageren, vi handler hos, over bilforhandleren til det alter, hvortil vi udsteder vore bønner. Lige nu er dette hovedsageligt til materialismen, ofte symboliseret ved husalteret i form af tv-apparatet. Kort sagt beder vi til materialismen – også når vi vil have krisen til at gå over. Vi må så at sige huske, at hvis vi ikke selv ”går over” og gør tingene anderledes, så ændres intet. Vi bruger i så fald ikke de muligheder, der bliver os givet, og det er sådanne undladelsessynder, vi vil komme til at betale dyrt for. Men heldigvis er der jo kun med luftpenge, vi betaler, og det er på en måde billigt. Men åndeligt set er det dyrt – og fattigt. Især når man betænker, at det er SÅ nemt at ændre. Faktisk skal der ikke nær så mange til at ændre fundamentalt på tingene, som man normalt forestiller sig. Allerede, når 1% af en population fortager ændringer til det positive (og desværre også det negative, men det vil jeg undlade at fokusere på her) sker der en mærkbar forandring i bevidsthedsniveauet

Kampen for bedre politikere og en bedre verden i det hele taget, starter i os selv, og vi kan glæde os over dem, der allerede ER i sving. Så behøver vi ikke at bruge udtrykket STOP verden, jeg vil af, men i stedet sige Kør hurtigere, jeg har øvet mig i at springe på i farten.Amerikansk ordløshed

Det kan være svært at få ordene frem, men det er umuligt at få dem tilbage. Sådan kan man sige om de to republikanere, der er med i kampen om at bliver nomineret som præsidentkandidat. Begge er de naturligvis på vej ind i Pluto-spændinger. Så er man mere disponeret for freudianske fortalelser – hvis man kan bruge betegnelsen fortalelse her, det er nærmere almindelig tavshed, som dog er MEGET sigende, og som sender signaler om, hvordan det ville have gået, hvis de to var blevet valgt. Mitt Romney har et meget bedre horoskop, selv om det nok skal vise sig, at Obama trods alt vil blive valgt.

Herman Cain er født den 13. december 1945 i Memphis, tid ukendt. Men den ligger ret sikkert i døgnets første halvdel, så han får Pluto i spænding til sin Måne. Han ”kom til” at tage en kvinde på lårene, og hans blev ganske mundlam under et interview, da han blev spurgt, om Obamas rolle i Libyen-krigen. Desuden idløser transit Saturn jans Jupiter/Saturn-kvadrat i fødselshoroskopet. Saturn giver langsomhed og hæmninger.

Hvad angår Rick Perry er han i gang med en spænding fra Pluto til Mars i Vægten (andre mennesker). Han ville nedlægge tre ministerier, men kunne kun lige komme i tanker om de to under en paneldiskussion. Det er ikke godt, når man ikke engang kan huske sine egne mærkesager, selv om han brugte et par forsøg til det. Sådan noget gør man ikke ustraffet på tv.
Fodboldklubben Ajax Amsterdam

Der er vildt postyr i en af verdens bedste fodboldklubber. Cheftræneren Frank de Boer har truet med at sige op, fordi en kreds af bestyrelsesmedlemmer vil hente de i Bayern München fyrede træner, van Gaal, til at bliver sportschef i Ajax fra næste sommer. Johan Cruyff er oprørt, og det ligner en borgerkrig i klubben, der er stiftet den 18. marts 1900 og derfor har Pluto i spænding til Merkur i de næste par år, hvor der kan ventes udskiftninger, der vil ryste klubben og dens fans.

Striden kan få indflydelse på danske Christian Eriksen (14.2.92), som i det næste år har Saturn i spænding til både Venus og Mars. Dermed skal han passe på knæ og knogler – og autoriteter. Der kan også blive tale om spilletræthed, så er det godt, at der er en vinterpause, hvor han kan få lidt hvilke oven på et strabadserende kampprogram.

Nuvel, Frank de Boer (15.5.70 i Hoorn, Holland) har ikke de store spændinger kørende, så enten går han sejrrigt ud af magtkampen eller får et mindst lige så godt job efterfølgende.Superligaen

Gårsdagens kamp mellem Horsens og OB (kl. 17.00) blev OB´s første sejr i et par måneder. Ikke underligt rent astrologisk, fordi Merkur og Venus står i konjunktion på DC og fokuserer på udeholdet. Merkur er ydermere hersker over AC. Herskeren over DC står i 12. hus, hvad der ikke er fantastisk i sig selv, men da Jupiter er med i en stortrigon til Pluto, Mars og Månen, så er det rigtig fint.

OB´s mål blev scoret kl. 18.27, Hvor AC er gunstigt aspekteret til Mars og Månen, Pluto står på DC og Neptun eksakt på MC. Målene bliver ikke scoret på tilfældige tidspunkter.Brøndby-FCK kl. 13.30

Denne klassiske gyser har mistet noget af sin tiltrækningskraft på grund af Brøndbys nedtur, som vil vare noget tid endnu. Dog uden at holdet rykker ned. AC (hjemmeholdet) står på Neptun, og der er hele tre planeter i 7. hus (udeholdet). Månen er en af dem, og den står i spænding til Merkur og Venus på MC. Men denne kamp lider astrologisk set af en lille skavank, som vi først kan vide effekten af, når kampen fløjtes i gang. AC står nemlig 29 grader i Vandbæreren, og hvis kampen bliver blot et par minutter forsinket, går AC ind i Fiskene, og det giver et andet billede. Jeg tror på udesejr, men den er lidt lumpen.

5-11 minutter inde i kampen er begivenhedsrige, og måske falder der et mål her. Kl. 14.34 kan kampen tage en drejning. Det kan den også kl. 14.11 (plus/minus et par minutter).


FCN-SønderjyskE kl. 16.00

Ingen planeter i 1. hus, hvor Merkur hersker, og den står i 7. hus (udeholdet). Det skulle betyde, at hjemmeholdet vinder og dominerer, men da Merkur er i stærk spænding, sker det ikke uden modstand. Den kan godt ende uafgjort.Lyngby-HB Køge

Det er det samme billede som FCN-SØN. Det bliver spændende at se, hvad Merkurspændingen i begge kampe vil vise.

FCM-AaB kl. 18.00

Hersker over AC er Månen, som står godt til Solen, men skidt til tre andre planeter. Hersker over DC er Saturn, som står harmonisk, men jokeren er Pluto i 7. hus (udeholdet) Den er med i en stortrigon, men har en spænding til Uranus. Men her må det ligge til udeholdet at køre sejren hjem – sikkert en lille sejr på et enkelt mål.
UGEHOROSKOP uge 47 
af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dkIngen kommentarer:

Send en kommentar