tirsdag den 15. november 2011

Ugen, der kommer

Astrologisk bibel nedsat til halv pris

Stephen Arroyos bog Astrologi, karma & transformation: Vi har købt restoplaget af den og kan sælge den til halv pris 199 kr. Den lægges på www.astroshop.dk senest mandag med den nye pris.Ugehoroskoperne

De er igen lidt forsinkede og kan ses på bloggen direkte fra mandag, her er linket:
Ugen, der kommer - en forrygende ugestart

Mandag er meget flot, men sidst på dagen og især om aftenen går Månen i spænding til Pluto og giver konfrontationen med en selv eller andre, så gå forsigtigt frem.

Tirsdag er flot hele vejen igennem

Onsdag er igen meget flot, selv om det sikkert bliver lidt svært at komme op om morgenen, da Månen står i spænding til kuldeplaneten Saturn, som kan give frostgrader.

Torsdag er en flot og heldig dag med god energi, godt at starte nye projekter.

Fredag er ugens problembarn, så udskyd vigtige møder og beslutninger.

Lørdag er igen flot, selv om Solen begynder at gå i spænding til Neptun (eksakt om et par dage)

Søndag er til afslapning, men kommunikation og følelser går ikke så godt i spænd, så det at få talt ud kan volde vanskeligheder.Rockerrelaterede folketingsmedlemmer

Pluto har med rockere at gøre, men også med skat, konfrontationer og andres penge i det hele taget. Det er meget stærke følelser, der kommer frem, når man hare Pluto-aspekter generelt. Og hvis der er tale om spændinger fra denne planet, så kan følelser være så stærke, at man får brug for at lægge låg på eller afstand til følelserne, og så kan et sandt helvede bryde løs. Ikke nødvendigvis med det samme, men efter en stykke tid. Det kan være ret sikker på, men naturligvis spiller den samlede karma ind.

Thorning har Pluto ind i sit horoskop, som vi har skrevet om mange gange, men i Sass Larsens tilfælde er det dog mest Neptun, der driller. Den har bragt ham i en "bad standing" i forhold til at blive finansminister i den nye regering. Neptun lægger et slør hen over tingene, som man ydermere så ikke har kontrol over. Dette gælder også Plutos spændinger. Så Plutos fik indflydelse både på Thornings skattesag og hvad der af følger nu, hvor sagen er fremme igen, fordi en topembedsmand har blandet sig i den. Her er der kun to mulige scenarier. Det ene er, at topembedsmanden Peter Loft måske af egen drift er gået ind og blandet sig, det andet er, at det er sket på opfordring fra den daværende skatteminister, Troels Lund Poulsen, der som tidligere skrevet har så mange Pluto-aspekter i denne tid, at han nærmest sætter verdensrekord i Pluto-spændinger. Det betyder dog ikke, at han så automatisk er skyldig, men nok, at har får nogle ridser i lakken, der gør, at hans liv bliver turbulent på andre områder eller i andre sager.

Peter Loft er født den 7. juli 1957 på Frederiksberg og her derfor gode aspekter lige nu – det gælder alle, der er født på den dato. Men da vi ikke kender fødselstiden, kan der være aspekter til hovedakserne, sikkert i form af spændinger på grund af den nuværende situation. Han har dog angiveligt ikke gjort noget strafbart. Her er det juridisk sådan, at hensigten ikke helliger midlet, og sådan skal det også være. En del af ansvaret vil så skulle tilskrives ham, men på grund af de fine aspekter vil det ikke VÆRE ham, som er alene om det. Det kan også være, at undersøgelserne ikke fører til noget resultat og at han går fri på grund af manglende bevis. Det sandsynligste er, at selv om der er politiundersøgelser nu, vil de løbe ud i sandet.

Hvad angår Sass er det et justitsmord, som det ser ud lige nu, for han har intet ulovligt gjort. Derfor passer det fint med det, vi tidligere har skrevet: At han kommer tilbage på sporet fra begyndelsen af næste år – på den ene eller den anden måde, men at han det sandsynlige er, at det bliver i politik, og at han må starte igen i det små med en mindre vigtig ministerpost.

Han skal blot hurtigst muligt trække sine krav tilbage om at få alt frem, for det vil bare skade ham selv og hans parti – men det er naturligvis helt rigtigt i udgangspunktet. Det fremgår med al ønskelig tydelighed, at manden er helt uskyldig, men alene er kommet i fedtefadet grundet dårligt selskab, og det kan ske for enhver. Så hvem ved, om det hele ikke lander på statsministerens bord i den sidste ende.

Anders Samuelsen

Ser vi på Samuelsens horoskop ser det noget lettere ud end Sass Larsens. Måske har han progressive MC stående på Pluto, men han vil komme betydeligt lettere og/eller hurtige igennem det end Sass. Han har mange harmoniske aspekter i sit horoskop i det kommende år, så hans sag vil relativt hurtigt gå i glemmebogen.USA – hvem vælger republikanerne?

Den, der har det bedste horoskop for at blive nomineret til præsidentkandidat, er Mitt Romney, som er født den 12. marts 1947 kl. 9.51 i Detroit. Hvis horoskopet viser sig ikke at skulle korrigeres det mindste, har han Neptun i spænding til AC, hvad der ikke i sig selv kan hamle op med det faktum, at der kun er denne ene spænding og så nogle harmonier. Om han så kan vinde præsidentvalget er langt mere tvivlsomt, og her tror jeg, at Obama vil trække det længste strå, selv om det vil blive et ret tæt valg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar