søndag den 27. november 2011

Ny udvidet version af uge 48

Dobbelt-cd til Märtha Louises bog

Først god læselyst til de mange, der har købt engleprinsessens bog. Vi har købt nogle af dobbelt-cd´er, der hører til bogen på norsk. Men da det kun er bogen, som er oversat til dansk, har det sikkert begrænset interesse, selv om en del ytrede ønske om at købe denne guidede meditation, da engleprinsesserne gæstede AstrologiHuset. Nu kan den fine cd købes på www.astroshop.dk

Prisen for de to cd´er er 159 kr.
Nederste del af dette indlæg var lagt på bloggen i går inden fodboldkampen, der er forudsagt nederst. Nu ligger både den gamle og den nye version der.
Ugen, der kommer

Mandag er en rimelig dynamisk dag med fart over feltet, men uden at overblikke mistes. Dog vil en del skulle knokle for at få klaret sagerne.

Tirsdag byder stadig på knokleri, men det er udbytterigt, hvis man udviser tålmodighed

Onsdag er en spændende dag, hvor en del har heldet med sig, måske også i spil

Torsdag er en heldig dag, hvor heldet, fantasien og intuitionen er i højsædet

Fredag kan temperamenterne komme i kog, men ellers er gårsdagens energi stadig til stede

Lørdag kan have en uklar kommunikation, især hvad angår følelser. Også en temperamentsfuld dag

Søndag fortsætter det med uro og heftigt temperament, men SÅ slemt er det nu heller ikke på grund af de harmonier, der OGSÅ er. Dog en lidt urolig weekend
Mere succes med at forudsige sportsresultater

Er du interesseret i forudsigelserne om fodbold, gå direkte til bloggen via www.astrologihuset.dk og tryk på den orange firkant på forsiden. Der er virkelig noget at lære for mig i denne weekend, hvor Uranus står MEGET centralt og kan give store overraskelser.

Lørdagskampen blev lagt direkte på bloggen lørdag eftermiddag, og den gik lige efter den astrologiske kogebog med en udesejr til FCM over et fantasiløst OB-mandskab.

Jeg vil forsøge at finde data fra tidligere kampe frem for at lære af dem. I dag begynder vi med landskampen mod Sverige i 2007, hvor den famøse fodboldtosse optrådte, så Danmark blev taberdømt. Og så står det klokkeklart i horoskopet. Ikke, at det VILLE gå galt, men at det KUNNE. Hvis jeg havde været astrologisk coach for landsholdet, ville det have været en smal sag at forudsige den surrealistiske situation, som kunne have været vendt til en fordel for Danmark. For så kunne jeg sikkert have snakket Christian Poulsen og andre fra i en kort periode at passe på sine handlinger og i stedet have gjort noget helt andet, som jeg vil beholde for mig selv. Min drøm er nemlig en dag at finde et superligamandskab, der ligesom f.eks. Roma i begyndelsen af 80´erne gjorde udbredt brug af astrologi. Under træner Nils Liedholm vandt de næsten rub og stub i den periode, både nationalt og internationalt.

Ligger du inde med data på specielle kampe, hører jeg meget gerne fra dig. Som tak vil jeg afsløre nogle flere hemmeligheder!
Mars-raket opsendt på stærke Mars-aspekter!

Lørdag den 26. november 2011 kl. 10.02 lokal tid blev en raket sendt af sted mod planeten Mars fra Cape Canaveral i Florida. Raketten hedder selvfølgelig Curiousity.

Bortset fra, at Merkur går retrograd, står det meste fint i horoskopet, især Mars, som kun får en spænding fra Solen. Ellers er den med i en stortrigon til Jupiter (lange rejser) i 12. hus og Pluto/Venus-konjunktionen i Stenbukken. Flot.

Universet symboliseres gennem 12. hus, og her står hele 3 planeter samt Merkur i k0njunktion med selve husspidsen, godt nok inde fra 11. hus. Teknikplaneten Uranus står i trigon til Solen. Den er dog i spænding til Måne/Venus/Pluto-konjunktionen, så den undgår ikke tekniske problemer under vejs. Uendelighed er også 12. hus.

Jupiter (lange rejser) står på 4. husspids (opsendelsesstedet/hjemstedet). Den modtager tre flotte harmonier samt en opposition til Saturn (tålmodighed) i 9. hus (de lange rejser igen). Saturn er AC-hersker og derfor meget væsentlig.

Det tager otte måneder at nå frem til Mars, og det samme er tilfældet på hjemturen. Man påregner at lande den 5. august 2012, der må vi lige se på senere, hvad der ligger af udfordringer her.
Fodbold

Den astrologiske vurdering af kampen i går blev lagt på bloggen i går. Jeg tog udgangspunkt i en udesejr, selv om FCM ikke har spilet særlig godt i de seneste mange kampe. OB har også været nede, men vandt i sidste rundt ude over Horsens, så mange troede, at skuden var vendt. Men kampen fulgte altså astrologien flot med en udesejr på 2-3. En vigtig detalje er, at AC-herskeren Merkur går retrograd i denne tid. AC symboliserer hjemmeholdet, som gjorde alt andet, end træneren havde trænet med holdet.

DC (udeholdet) rammer ved første mål kl. 17.35 midtpunktet i Venus/Pluto-konjunktionen. Ved næste mål er det MC´s tur til at aktivere den nævnte konjunktion, og samtidig ger den gået i godt aspekt til Jupiter. Ved næste mål er MC i spænding til Solen, og ved næste igen i sekstil til Pluto. Ved det sidste mål, var der kun MEGET svage aspekter til MC og AC.

De andre kampe i Superligaen:

Silkeborg-FCN

Dette er det mest uforudsigelige horoskop, man næsten kan forestille sig. Uranus (uforudsigelighed) står på AC (ganske vist i 12. hus), og den modtager hele tre spændinger og kun en harmoni. Ikke godt for hjemmeholdet, men så står Jupiter i 1. hus og trækker flot den anden vej, da den står forrygende. Bl.a. i trigon til AC-herskeren Mars. Saturn står i 7. hus (udeholdet), og den er fint aspekter, bortset fra en spænding til Solen. Herskeren Venus står på MC i trigon til Jupiter, men både Venus, MC, Månen og Pluto står i spænding til Venus. Bare for at næve det vigtigste i dette ganske uforudsigelige horoskop, der kan gå til begge sider, og det kan blive meget underholdende, men nok en til tider hårdt spillet kamp, hvor den, der er bedst i stand til, at omstille sig og overraske og være opfindsom, vil vinde. Det kan blive til hvad som helst, men hjemmeholdet ER måske en meget svag favorit her, når det hele lægges sammen.FCK-Køge

Her har udeholdet (bundproppen) mulighed for at overraske og gøre en bedre figur end ventet mod topholdet. Herskeren over DC står nemlig flot, selv om den står i 12. hus. Når det nok alligevel bliver hjemmeholdet, der løber af med sejren, skyldes det ikke alene den store favoritværdighed, men det astrologiske faktum, at den sydlige Måneknude står i 1. hus. Det giver traditionelt store vindermuligheder sammen med, at herskeren over AC står i 7. hus (udeholdet). Men når udeholdet kan gøre en god figur er det fordi Merkur er retrograd, og det svækker hjemmeholdet, da Merkur hersker over AC. Kampen bliver altså mere lige end forventet. Men dog med en hårdt tilkæmpet hjemmesejr som det forventede resultat. Det er ikke nogen walkover for FCK.

SønderjyskE-Lyngby

Her gør næsten det samme sig gældende som i FCK-Køge, da kampene spilles samtidig (kl. 16.00), men alligevel med lidt forskellige horoskoper på grund af de geografiske forskelligheder, som giver en forskel i Ascendanternes positioner på næsten 5 grader. Her har udeholdet dog større chancer for at sejre på grund af Solens tættere kontakt med DC, men det skal holdes op mod en hjemmebanefordel, så mon den ikke ender uafgjort. Men det skal helgarderes. Vil hjemmeholdet vinde, skal der virkelig kæmpen og der skal udvises tålmodighed. Man sal spille sit eget spil uden hensyn til, vad modstanderen kan finde på. Så kan de vinde.

AaB-AGF

Her er Månen AC-hersker, og den står på 7. husspids, hvad der er rigtigt for hjemmeholdet. DC-herskeren står også meget flot, så det giver en lige kamp, men hjemmeholdet har en lille fordel.

Brøndby-Horsens

Her står AC-hersker også på 7. husspids, hvad der plejer at give hjemmesejr, men det bliver MEGET spændende at se resultatet af denne kamp, da der er det meget sjældne fænomen, at AC-hersker og DC-hersker er i spænding til hinanden, og at begge planeten aspekter AC/DC-aksen. Ret eksakt endda, så måske er det igen en uafgjort kamp, hvor hjemmebanefordelen dog godt kan blive afgørende.

Alt i alt er der mange lærerige kampe astrologisk set i denne weekend.Specielle fodboldkampe astrologisk set

For at lære mest muligt i denne nye disciplin: Astrologisk tipning har jeg besluttet at finde en masse horoskoper frem på tidligere spillede kampe, hvor der er foregået noget mystisk eller fantastisk. Således har jeg gravet en speciel landskamp frem fra den 2. juni 2007 kl. 20.00 i Parken, hvor vi spillede mod Sverige, og hvor den berygtede fodboldtosse optrådte kl. 21.43.

For det første var det meget overraskende, at Sverige let kom foran 3-0. Herefter indhentede danskerne på magisk og dramatisk vis forspringet, og der stod 3-3, men da fodboldtossen havde været i ringen, blev resultatet dømt til at være 3-0 til svenskerne. AC-hersker (hjemmebanen) er Pluto, og her ar vi udfordringen, for den står i konjunktion med Månen i opposition til Merkur i 8. hus. Vi har altså både Pluto, Skorpionen og 8. hus inde, og det står for psykiske problemer, så han har sikkert handlet i affekt. Udeholdet er behersket af Venus, der har en meget smuk trigon til AC, så udeholdet står langt bedst, så fodboldtossen har været NØDT til at komme ind i billedet, så horoskopet kunne komme til at passe.

Tossens handling var forårsaget af, at Christian Poulsen kort forínden havde givet en modstander en såkaldt mavepumper og var blevet vist ud. Dramatisk var det helt sikkert den aften i Parken.

I øvrigt er det et overraskelsernes horoskop, idet Solen står i et t-kvadrat til både Jupiter og Uranus, og det er Uranus der kan overraske. Og hvad sker der så. Præcis kl. 21.43 løber han ind på, banen, alt imens AC går ind og udløser det nævnte t-kvadrat! Foldboldkampe burde aldrig få lov til at starte på sådanne tidspunkter, hvad mange svenskere dog sikkert ikke er enige i. Hvis kampen f.eks. var begyndt en time tidligere, ville akserne slet ikke kunne nå hen til spændingen, og vi havde været fri for den traumatiske affære.

Gerningsmanden Ronni, kaldet landsforræderen, skal nu have sin dom og stå ret i retten efter en hård og turbulent til med varetægtsfængsling mm.
Danmark og Italien i februar

Det har tidligere været at læse her på bloggen, at februar 2012 ville være en udfordrende måned for vores lille land. Det vil sandsynligvis være udefra kommende udfordringer, hvis sådanne ellers findes i virkeligheden. Alting kommer altid i sidste ende fra os selv, det gælder ikke kun personer, men også lande. Så lad os sige, at det TILSYNELADENDE kommer udefra. Eksempelvis fra Middelhavslandene, som alle fire har stærke spændinger i deres horoskoper. Grækenland, Italien og Portugal har besøg af Pluto, og Spanien har det af Neptun (kun et enkelt aspekt), så Spanien har størst mulighed for at slippe ud af gældsfælden, men det er ikke nemt.

I Danmarks horoskop er der spændinger fra alle de fire yderste planeter: Saturn, Uranus, Neptun og Pluto i hele 2012 og lidt ind i 2013, så den alvorlige situation i Sydeuropa kan ikke undgå at ramme os herhjemme, og det kan endda komme til at ramme hårdt. Det går heller ikke godt i USA, selv om det ikke er nær så slemt som i Middelhavslandene. Det er her, begyndelsen af 2012 især kommer ind i billeder. Der er en afgørende periode for, hvordan vi skal klare det.

Som nævnte i tidligere artikler kan meget opnås ved en omlægning af skatten. Man kunne trappe alle fradrag ned i løbet af fx 30 år, så ville ikke mange mærke det nævneværdigt. Især ikke, hvis man regulerede det i skatteprocenten. Dernæst kunne man lægge skattebetaling over på de samfundsskabte værdier som f.eks. jord- og ejendomspriser, der på trods af faldet i de senere år stadig er steget vildt og voldsom set over bare få årtier. På den måde kunne man sætte skatten på arbejde kraftigt ned. Da vi er en lille nation skulle det helst forgå i samarbejde landene imellem, fx EU. Er dette ikke muligt på sigt, må vi foregå med et godt eksempel. Så går det ikke så hurtigt, men det vil alligevel have en vis effekt. Skat på spekulationsgevinster generelt er også oplagt at se på i den forbindelse.

Læs i øvrigt artiklen ”Hvad i himlens navn er meningen” i det seneste nummer af HOROSKOPET.
Et eksempel

Her kommer et eksempel på, hvordan man helst ikke skal bære sig ad, hvis man skal komme godt ud af krisen, hvad der stadig er muligt, men kun gennem bevidst handling.

Skrot de langsigtede målsætninger

Denne overskrift stammer fra en af landets mest magtfulde bestyrelsesformænd, Vagn Sørensen, og magen til visionsløs sludder skal man lede længe efter. Det eneste gode ved det er, at man måske så bliver bedre til at leve i nuet, men Sørensen glemmer totalt, at der er noget, universet vil vise os deri, at verden nu er blevet så kompleks, at det er umuligt at forudsige noget på længere sigt. Derfor opfordringen til at tænke kortsigtet. Han har naturligvis set ud af øjenkrogen, at næsten alle økonomiske prognosemagere gang på gang tager fejl i deres vurderinger. Men at dette skulle medføre en fejlslutning – ja, faktisk kortslutning - som ovenstående er næsten utilstedeligt. I hvert fald svær at bære, når man betænker, at netop folk som han burde gå forrest i kampen for at opbygge en bedre verden. Der er altid en vej ud af et hvilket som helst morads.

Det er tydeligvis udelukkende den materielle verden, Sørensen sigter til. Og så er tankegangen automatisk fragmentarisk. Sørensen overser helt, at når der er kaos, så opstår muligheden for netop at tænke både dybt og langt ved at stille de fundamentale spørgsmål: Hvad vil vi dybest set med vores liv? Er det ikke lykken, alle stræber efter? Og mon denne lykke ligger på det fysiske plan? Næppe, og det er i al sin gribende enkelhed de signaler, vi nu får tilsendt fra Universets Leveringsservice. Lad os sammen træffe nogle afgørende valg, som rækker langt ud over den materielle verden. Kun på den måde kan vi trække os selv op ad moradset, som vi her til lands ikke befinder os i endnu. Men det vil uundgåeligt blive konsekvensen, hvis vi ikke træffer nogle store og afgørende valg, og stille og roligt går efter at gennemfører dem. Faktisk kan det gøres let og blidt, men venter vi for længe, så klapper fælden – herunder gældsfælden, som mange lande allerede er fanget i, og det kan ikke undgå at påvirke lande med relativ sund økonomi – efter de nuværende forhold, vel at mærke. For der er mange tegn på usundhed i vores nuværende økonomi i Vesten, og det er den sygdom, vi nu har mulighed for at operere ud af patienten.

Sørensen har dog nogle gode råd om, hvordan erhvervslivet skal agere på kort sigt. Det handler om god kommunikation, skarp strategi, at aflæse trends, så man kan lægge den rigtige strategi, at være en omsorgsfuld og multiscenarisk leder. Her sneg der sig lige et helt nyt ord ind i erhvervsordbogen, som betyder, at man kan arbejde med flere scenarier ad gangen. Fremtidens ledere vil gå et skridt videre og blive omniscenariske: At tage ALLE scenarier i betragtning. Det vil dog ganske mere overskueligt til den tid, da et væld af nutidige scenarier vil falde bort grundet utilstrækkelighed og visionsløshed. Eller blot det at være i harmoni med de universelle love.
Lagt på bloggen i år inden kampen sammen med ca. halvdelen af overstående:

OB-FCM

Eneste lørdagskamp er denne, der starter kl. 17.00. OB burde have den bedste dagsform, men horoskopet viser i det mindste, at hvis ikke FCM kan få gang i spillet med et sådant horoskop, så går der længe, før det kommer.

Der er to planeter i 7. hus og to mere i nærheden af husspidsen. Jupiter er hersker overhuset, og den står flot, dog i 12. hus, så den må stå på udesejr, men jeg garderer med et kryds.

UGEHOROSKOP uge 48 


af astrolog Lykke Larsen
www.kvindetid.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar