tirsdag den 8. november 2011

Faldende mænd

Faldende og faldne mænd - og én kommende


Blev Michael Jackson myrdet?
Vi har i to tidligere artikler om Michael Jackson i Astrologimagasinet HOROSKOPET skrevet, at Michael Jackson astrologisk set ikke blev myrdet af Conrad Murray, som i går blev kendt skyldig i Jacksons død.

Det kan dog sagtens være, at han juridisk set er skyldig, men det er ikke overlagt mord, som dommen tilsyneladende lyder på. Enten er Murray ikke alene om forehavendet, eller også har Jackson selv hjulpet til – eller Murray har været skødesløs og ”kommet til” at gøre noget, han ellers ikke ville have gjort.  Det sidste er langt det mest sandsynlige: At han har taget den lette løsning og bare medicineret – måske på Jacksons opfordring. Murray havde nemlig et ovenud fantastisk horoskop omkring den 25. juni 2009, hvor The King of Pop døde. Mange harmonier i et horoskop kan medføre, at man skal tage sig i agt for letsindigheder og nemme løsninger. I mellemtiden er horoskopet gået hen og blevet ret spændingsfyldt, så det blev han dømt på. Jeg tror dog, at fremtiden vil vise, at han bliver renset for det meste af den skyld, han nu er blevet idømt op til fire års fængsel for. Dødsplaneten Pluto står sandsynligvis lige på Ascendanten nu, og den er samtidig i spænding til Mars, bare for at nævne et par eksempler. De 12 jurymedlemmer kendte Murray skyldig enstemmigt, og jubelen brød løs blandt fansene uden for retsbygningen.
Måske kan det ende med, at han er lige så heldig som Lindsay Lohan, som ikke kom i fængsel, selv om hun var idømt det – simpelthen på grund af pladsmangel.

Lægen Murray er født den 19. februar 1953 i St. Andrews, Grenada – sandsynligvis kl. 3.00 - har regnet med, at det er i Grenville, der er den største by i St. Andrews-området.

George Papandreou
Den græske ministerpræsident er født den 16. juni 1952. Han kunne lige som Michael Jackson godt have Pluto på Ascendanten nu, men i hvert fald er den her i spænding både Merkur og Saturn. Dette svare nogenlunde til Berlusconis horoskop lige nu, så det er uden med den græske leder. Det er han nok ikke glad for, så det rager ham bestemt ikke en Papand(reou).

Se de andre indslag på bloggen og i HOROSKOPET om Grækenland, EU og Euroen.

Silvio Berlusconi
Der er gang i sagerne lige nu, men det er lige efter den astrologiske kogebog. Hvad angår Berlusconi skrev vi allerede for et års tid siden, at hans dage som ministerpræsident ville være talte i slutningen af 2011, hvor Pluto hærger i hans horoskop. Han er født den 29. september 1936 kl. 5.00 i Milano og har derfor – i lighed med alle, der er født den 29.9., uanset årstal – Pluto i spænding til Solen. Det er den, Lene Espersen havde fra 2009-2011. Hun er nemlig født den 26. september og har nu afsluttet denne spænding – lige som alle andre, der er født den 26.9. Måske går udviklingen derhen, at hun overtager ledelsen af sit parti efter Barfoed, der ikke har formået at få skuden på ret køl, og partiet ligger nu under spærregrænsen i meningsmålingerne for første gang nogensinde!

Men Berlusconi er en færdig mand i det kriseramte Middelhavsland. Han har spillet fallit, som landet også vil vise sig at have gjort under ham.


The coming man?

Henrik Sass Larsen begyndte som en going man, men kan – som vi også skrev i sidste måned – kan han godt blive en coming man igen. Han har i denne tid store spændinger, som varer frem til begyndelsen af 2013, hvor der sker en fuldstændig ændring i hans horoskop. Spændingerne afløses af harmonier, så her er alt virakken glemt så meget, som det nu kan blive det. For helt glemt skal han aldrig regne med, det bliver. Men her kan han godt begynde at se sig om efter opgaver, der er rigtig gode for ham. Han kan enten blive minister eller få et rigtig godt job uden for tinget. Kort sagt begynde på en frisk, for horoskopet er til den tid så godt, at en ministerpost endog kan komme på tale. Det betinges dog af, at der ikke kommer mere fem i mellemtiden af det dårlige fra den hårde periode med kedelige kontakter. Efter januar 2013 kan der ikke komme flere dårlige ting frem om ham.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar