fredag den 19. august 2016

Pernille Blume fik guld!

Blumes fantastiske bedrift
Pernille Blume vandt den eneste guldmedalje under dette OL. Det tør jeg godt sige, da håndboldherrerne max kan få sølv. Hun er født den 14. maj 1994 i Herlev, men vi har ikke fødselstiden.
Var det er en megabedrift fysisk og sportsligt, er den ikke mindre astrologisk set. Pernille Blume har nemlig trodset nogle store spændinger i sit horoskop, og jeg vil sige, at det er helt fantastisk, at hun holdt en pause på et par måneder i træningen op til OL. Hun var træt af svømning og ønskede at have mere tid til sine mange andre interesser, herunder dans.
På den måde kan man sige, at alt har flasket sig for hende op til dette OL – og ikke mindst under OL. Jeg er sikker på, at hun ikke havde fået guld, hvis ikke hun havde holdt sin hårdt tiltrængte pause – en pause, som ville have fået selv garvede astrologier til OGSÅ at sige, at hun ikke kunne vinde medalje, når hun har brug for en så markant pause så kort før OL. Derfor er hendes guldmedalje et megamirakel, som på forhånd på alle måder var utænkelig.
Hun har i denne tid flere stærke spændinger i sit horoskop:
Neptun på Saturn i Fiskene, som udløser Saturns kvadrat til Merkur og trigon til Jupiter
Uranus i konjunktion med Mars i Vædderen, hvad der viser det geniale og det kraftbetonede i skøn kombination. Aspekterne udløser en harmoni til Venus, Tyrens hersker (Pernille er Tyr). Men også her er der udfordringer. Også to spændinger til hendes Uranus/Neptun-konjunktion udløses – og det understreger præstationen. Det er tale om et gentagelsesaspekt, så hun har været klar til noget stort. Men en ting er, at hun er klar, noget andet er at udføre et mirakel, som hun reelt har gjort.
Nå, men vi skal videre til endnu flere udfordringer. Saturn udløser minsandten OGSÅ hendes grundlæggende spændinger mellem Merkur og Saturn! Hun er lige fyldt 22 år og har derfor denne Saturn-spænding for tredje gang i sit liv. Hvad kan det ikke blive til om 7 år, når hun fylder 29? Måske hun gemmer udfordringerne til den tid? Nå nej, dem klarer hun helt sikkert også på blomstrende – og dermed ægte blumisk vis.
Ganske vist får hun hjælp af progressioner. Her er der ingen spændinger, men progressive Merkur står meget flot til progressive Jupiter, og dermed reelt også til hendes fødsels-Jupiter i det viljesbetonede Skorpionens tegn. Alle andre skulle have taget doping for at lave en så unik præstation, og det har hun måske også gjort – nemlig kærlighedens doping med alle dens boblende endorfiner. Disse har dog ikke hjulpet kæresten René Holten Poulsen, som flopperede helt i finalen i enerkajak med en sidsteplads.
Han har ikke et eneste transitaspekt, og så er det faktisk bedre at have spændinger. Til gengæld har han spændinger progressivt: Solen i spænding til Mars og Venus til Måneknuden. Den progressive Mars bevæger sig gennem Vædderen, hvad der er fint i sig selv, men den får ingen harmonier og står i spænding til Merkur i Stenbukken. Men det mest markante aspekt er Solen konjunktion med Saturn i Stenbukken. Ambitionerne fejler ikke noget, men det er svært at få den ultimative succes med en sådan cocktail af spændinger og ingen hjælp fra transitterne.
Vi springer tilbage til ”vidunderbarnet” Pernille Blume, som i sandhed er et eksempel på, hvordan man skal tackle astrologiske spændinger. Jeg vil bruge hende som eksempel på eksemplarisk brug af spændinger til at få succes på trods af store udfordringer. Jeg mindes ikke nogensinde at have set noget lignende inden for sport i mine mange år som astrolog.
Jeg håber inderligt, at håndboldherrerne kan udføre den samme bedrift, men de har brug for, at vi alle sender dem en stor portion lys!
Tillykke til Pernille, som på genial vis har vredet alt, hvad der vrides kan, ud af sine muligheder, både sportsligt og astrologisk. Hun er usandsynlig dygtig. Hun har givet los for spændingerne og udnyttet harmonierne til det yderste.
Man kan med Svend Gehrs sige: Det er jo genialt, det der!

Endnu en gang tillykke til Pernille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar