torsdag den 4. august 2016

Trump igen igen

Trump igen igen – føljetonen om Don Crazy
Nu har Tvillingen Donald ”Duck” Trump talt over sig igen, og jeg har tunet ind på, hvad hans imaginære efter efterfølger på præsidentposten ville sige i sin tiltrædelsestale.: ”We will now make America work again”. Det er da helt utroligt, hvad den mand når at udtale sig om – og så alligevel ikke komme frem med sin politik. Og det lidt, der kommer ud, drukner i verbal larm som følge af Trumps verbale overfald på hvem og hvad som helst. Jupiter er lige nu i spænding til både hans Sol og Måne. Uranus spænder hans Saturn/Venus-konjunktion op, så det er ikke underligt, at han er i krise. Den progressive AC er i spænding til Venus/Saturn-konjunktionen. Til gengæld står progressive Sol på hans AC, hvilket hentyder til, at han vandt kandidaturet. Men jeg vil stadig holde på, at han ikke bliver præsident: Then he would make America cry and mourn again.
Måske skal fødselstiden korrigeres lidt til den ene eller den anden side. Det ville ikke undre, om AC stod tættere på Mars, eller at MC var i tættere spænding til Mars, så gal som han er i knolden. Han går staks til modangreb, hvis han føler sig det mindste presset, og det går ikke med en amerikansk præsident. It would make America unsafe again. At manden generelt kan sige en masse fordrukkent sludder ses i fødselshoroskopets spænding mellem Merkur (kommunikation) og Neptun (kaos, forvirring). Rammes han på følelserne eller stoltheden, så slår han autopiloten til og serverer et møgfald af værste skuffe.
Selv den mur, han vil lade bygge langs den mexikanske grænse vil efterfølgende blive revet ned, efter at hans imaginære efterfølger har holdt en tale over temaet: ”Tear down this wall”. He will build walls and towers, but will never build a Barack: Det er underligt, at han ikke har udtalt dette: Tear down this Barack! Nå, det har han jo også, bare med nogle andre ord.
I pressen har man på det seneste kunnet se, at han har sagt, at Hillary Clinton har grundlagt IS – og så lige denne: Hvis vi har atomvåben, hvorfor bruger vi dem så ikke?
Måske har Don Trump et skæbnefællesskab med Putin eller har været Don Kosak i et tidligere liv, sådan som han flirter med Rusland.
Det ville ikke være overraskende, hvis han snart trak sig ud af valgkampen op til præsidentvalget. Eller: hvis han mod forventning blev valgt til præsident, at det så ville ske kort efter valget. Egentlig gider han slet ikke alt det politiske palaver.
Hvis han mod forventning skulle blive præsident alligevel, vil han sikkert indlede sin tiltrædelsestale sådan: Ich bin ein Libertiner! Og på sin første rejse til Rusland vil han udtale: Ich bin ein Moskovit – und ein grosse Putiner.

Men ach, du lieber Augustin – alles ist weg. Det går bare ikke med en præsidentkandidat, der konstant spænder ben for sig selv og ikke bestiller andet end at træde på andre og skælde ud på alt og alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar