søndag den 31. juli 2016

Uge 31 astrologisk set

INDHOLD:
Den traditionelle sommer workshop i AstrologiHuset
Efterlysning af nylige købere på www.astroshop.dk
Den medicinske seer – en åbenbaring af en bog
Tibetanske syngeskåle i super kvalitet
Ugen, der kommer
Melania Trump
Hillary Clinton
Donald Trump
Frankrig og terror – stopper det aldrig?
TDC’ s horoskop
Erdogan – nu med fødselstid
Risikable tidspunkter i trafikken
Altan brast - en i livsfare
Ugens humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Den traditionelle sommerworkshop i AstrologiHuset 10. august kl. 17-20 - pris kun 400 kr.

Transformational Breath® Workshop

Trænger du til mere vitalitet og lethed? Mere ro og glæde? Kom til introduktionsworkshop i den verdensanerkendte metode for healing og transformation Transformational Breath®

Gennem åndedrættet samt forløsende og omsorgsfuldt kropsarbejde er du i et trygt rum til udrensning på alle planer: fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.  Bliv båret på vingerne af dit kraftfulde åndedræt og oplev den kraft, der ligger lige der. Åndedrættet har evnen til ikke bare at afslappe og detoxe kroppen, men også til at heale og udrense på det mentale og emotionelle plan.

Fordi du i Transformational Breath® arbejder på celleniveau, er tranformationen dyb og permanent. Metoden er terapeutisk og ligeledes et redskab til eget brug i hverdagen.

“Breathe well, live well”

Undervisere:
Helle Mortensen Thomson
Transformational Breath® Senior Trainer
Yogalærer, Lysarbejder
hellemorthomson@gmail.com

Line Bork
International Lifecoach
Underviser, Breath facilitator
line_bork@hotmail

EFTERLYSNING af nylige købere på www.astroshop.dk
– har du bestilt varer på det seneste, så læs her!
Vi har som skrevet været i gang med at lave ny hjemmeside og webshop. Dette har givet et par tekniske udfordringer. Vi har i ca. 10 dage ikke kunnet se, hvem der har bestilt hvad i den gamle webshop (www.astroshop.dk). Har du bestilt varer, mail da gerne til os på denne mail: kontakt@astrologi.dk
Skaden blev udbedret i går lørdag, ca. midt på dagen, så nu fungerer alt igen.
Beklager ulejligheden, men på forhånd tak for hjælpen.

En åbenbaring af en bog
I Bibelen kan man læse Åbenbaringernes Bog, men man får nærmest også en åbenbaring af at læse Anthony Williams bog ”Den medicinske seer”, som jeg er i gang med at nærlæse. Denne ovenud fantastiske bog er svær at lægge fra sig igen, når man først er gået i gang. Man bliver faktisk på meget pædagogisk vis undervist i både anatomi og fysiologi, og hvordan hvert organ m.v. fungerer som en helhed, og hvad vi gør forkert, så vi bliver syge – og hvad lægerne ikke ved eller tager fejl af.
Specielt kapitlet om type-2 diabetes gør et stort indtryk. Her bliver læseren taget ved hånden og får forklaret det hele fra bunden. William kommer ind på, at lægerne ikke kender årsagerne til diabetes og derfor behandler den helt forkert, bl.a. gennem fejlagtige kostråd, både læger og diætister foreskriver: ”…hvis de vidste, hvad der er  galt i disse menneskers kroppe, ville de give helt andre kostråd. Selv om lægerne gør noget rigtigt i behandlingen, er de ikke i stand til at give nogen indsigt i, hvorfor sygdommen opstår. Dette kapitel vil fortælle dig præcis, hvad der forårsager type-2 diabetes…”.
Og så går William ellers i gang med en lang, men meget interessant fremstilling af sygdommen og dens behandling. Det sker på en måde, som alle kan forstå – præcis som en mekaniker med pædagogisk indsigt ville beskrive, hvordan en bil fungerer ved at gennemgå bilens enkeltdele og deres sammenhænge med de andre dele, så helheden kommer med. Vi får også symptomerne på sygdommene med. Hans konklusion på type-2 diabetes er en nær sammenhæng med binyrerne og stress. Derudover er det vigtigt at være i balance, når man spiser. Er man fx emotionel under spisningen, er dette en medvirkende årsag til sygdommens opståen. Varer denne emotionelle tilstand ved gennem længere tid, vil de fleste på et tidspunkt udvikle type-2 diabetes.
Vi bør altså stoppe følelsesladede diskussioner under spisningen, hvad enten det gælder morgenmaden, frokosten eller aftensmaden. Følger man bogens råd, vil det nærmest være umuligt at få type-2 diabetes. Nå, jeg må se at finde tid til at blive helt færdig med nærlæsningen – godnat.
Bogen kan købes på www.astroshop.dk eller på www.astrologi.dk og klik videre på Astroshoppen.

Tibetanske syngeskåle i super kvalitet
Vi fører ca. 35 forskellige tibetanske kvalitets syngeskåle i mange forskellige størrelser. Kom og se dem i AstrologiHuset eller bestil dem på www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
Sikke en Neptun - OL åbner på meget store spændinger, der garanterer drama og skandale.
Der er et par vigtige temaer i denne uge, og de hænger sammen. Mars bevæger sig fremad mod Saturn, og Saturn bevæger sig tilbage mod Mars. Når ugen slutter, er de to 8 grader fra hinanden, og det vil kunne mærkes mere og mere i ugens løb, ikke mindst fordi der også er andre planeter involveret. Saturn er i spænding til Neptun som vanligt, men Merkur begynder at bevæge sin hen mod en spænding til Saturn, som er eksakt i ugens slutning. Desuden bevæger Venus sig hen mod den eksakte spænding til Mars, og denne er også eksakt i ugens slutning.
Man kan sige, at den første halvdel af ugen, er nogenlunde fredelig, men fra torsdag blæser det op til stormvejr, som især er fremtrædende i weekenden.
Der er med andre ord lagt op til noget af et brag af spændinger, der udløses i slutningen af ugen, men som reelt er der hele ugen, og som begyndte så småt i sidste uge. Der er tale om særdeles stærke spændinger, som mest rammer dem, der er født i den første halvdel af de bevægelige tegn, eller som har planeter stående i disse områder af Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene.
Det er områder som kommunikation, trafik, formidling, forbindelser, søskende, naboer, arbejde, energi, ild, våben, aggression, ledelse, ansvar, snyd, doping og forurening – bare for at nævne nogle af de mange udfordringer. Der er meget, man ikke bør stole på i de næste 14 dage – meget er ikke, som man tror, og det er ikke alene OL, men også udfordringer i fx USA og EU, herunder Frankrig og England, hvis horoskoper også rammes af spændingerne. Bevares, alle vil få spændinger i deres liv med jævne mellemrum, så vi skal nok overvinde det, men det kommer sandsynligvis ikke til at gå stille af.
Når Saturn er i spænding, som den var ved EM i fodbold og Tour de France, så lægges der ud i adstadigt tempo. Men desværre kan flere ting også slutte i det tempo, som det skete med både EM og Touren, som begge var nogle af de kedeligste i mands minde, men som dog bød på nogle dramatiske optrin som bølleoptøjer i Frankrig og cykling uden cykel i Touren (med kærlig hilsen fra Froome). Det var dog en meget fint, hvad Touren angår. Den havde det største antal gennemførende ryttere nogensinde, også selv om et par stykker stod af cyklen i den sidste uge af etapeløbet, heraf to på den allersidste etape. En god del af dem, der stod af undervejs i løbet, gjorde det for at spare sig til det efterfølgende verdensmesterskab, og sådan noget er kritisabelt i sig selv – slet ikke befordrende for verdens største etapeløb. Antallet af styrt var heller ikke voldsomt, men begge dele skyldtes, at der blev kørt henholdende - også på tidspunkter, hvor det lå lige til lårbasserne at angribe. Man havde også for stor respekt for Froome og hele Sky-holdet, der sad solidt på begivenhedernes gang og holdt hele feltet i et jerngreb. Alt i alt et kedeligt cykelløb, der ikke tjener interessen for cykelsporten, tværtimod.
Ligesådan vil det være for mange mennesker, der vil få udfordringer i de kommende par uger, hvor mange stadig er på ferie, og det kan tage lidt af dramaet. Men helt eliminere dramaerne, det vil være for meget forlangt af de svulstige aspekter. Mange vil derfor være i en slags krisetilstand. Derfor er rådet: Tag det roligt og vid, at i morgen er der atter en dag – og der er atter et liv efter dette. Hav derfor is i maven, når de eventuelle problemer viser sig. Sov på det hele og mærk godt efter. Bed en bøn og send lys ned over dig selv, dine medmennesker, din by, dit land – og til hele kloden. Så kommer vi igennem det på den gode måde, selv om der bliver en del at se til for mange.

MANDAG
En nogenlunde harmonisk dag, som dog sidst på eftermiddagen kan blive stressende, da Månen tager en spænding til Uranus, hvilket kan give en del følelsesmæssig stress og gøre nogle mennesker pirrelige og irritable. Det er noget andet midt på dagen, hvor humør- og glædesplaneten Jupiter harmoniserer Månen og bevirker, at modstand og modgang bliver meget lettere at håndtere – nemlig med et smil på læben.
Det er også dagen, hvor Venus står flot til Uranus og giver mange held i penge- og kærlighedsanliggender plus en god portion opfindsomhed og fremsyn. Og så står Solen uforligneligt til Saturn, hvilket gør dagen stabil, og hvor mange kan nå deres mål og ambitioner. Men som sagt er der lige det med sidst på dagen, hvor man kan blive træt af det høje aktivitetsniveau.

TIRSDAG
Gårsdagens aspekter virker stadig, men på denne nymånedag (eksakt kl. 21.45), hvor mange vil sætte gang i nye initiativer, går Månen kl. 2.12 ind i Løven og giver de næste par dage et præg af storsind og godt lederskab. Nye initiativer kan give succes, og nogle af dem kan ske i forbindelse med udland, uddannelse eller rejser. Nu går Mars nemlig ind i Skytten i et par måneder, og det medfører netop, at de nævnte områder bliver meget aktive.
Nymånen betyder, at Månen i de næste par uger er i tiltagende. Det vil sige, at den bevæger sig mod fuldmåne. Løvens tegn står fysiologisk set for bl.a. hjertet, som kan blive ekstra belastet i en sådan periode. Og her anbefaler man ikke uden videre, fx hjerteoperationer. Generelt skal operationer interessant nok helt ske under aftagende måne – og slet ikke, mens Månen er i Løven, hvor Solen endda også befinder sig. Det vil sige, at tirsdag og onsdag ikke er velegnet til hjerteoperationer, hvor man derfor må være mere forsigtig end ellers og fx sende healing og lys til dem, det omhandler – for man kan jo ikke stoppe operationer i et par dage. Det hjælper naturligvis med de fine harmoniske aspekter, der samtidig findes.

ONSDAG
Det eneste eksakte planetaspekt er Månens harmoni med Uranus om aftenen, som er eksakt kl. 22.23. Det vil nok få mange til at gå lidt senere i seng end vanligt, fordi det vælter ned med mange nye ideer og gør mange nysgerrige.

TORSDAG
Der sker en del denne morgen og formiddag. Kl. 5.13 står Månen på Venus og styrker værdier som kærlighed, kvalitet og hygge. Gør derfor noget ekstra for at få harmonien til at blomstre. Du/I kan fx sove længe og lade langsomhed og wellness være i højsædet – og husk at sætte kærligheden over alt, gerne på en ny og overraskende måde. Måske kunne du synge denne sang i lettere oversat form, som et indledende kærlighedsritual: ”Liiiiebe, Liiiiiebe über Alles” – eller på fransk: ”Je t’ aime”, (men undlad gerne den følgende linje, som hedder ”Moi non plus”). Eller det allerbedste, nemlig at holde sig til det danske: ”Kærligheden overvinder alt.”
Kl. 8.34 går Månen ind i Jomfruen og skænker os et par dage med fokus på nuancer og detaljer. Men straks efter går den i eksakt spænding til Mars, og det præger i realiteten hele morgenen. Følelserne kan blive så stærke, at de nærmest går i udbrud, så nogle får følelsesmæssige anfald, der kan virke anstrengende – ja, ligefrem aggressivt. Derfor er det vigtigste at lade hyggen og kvaliteten råde denne morgen.
Sidst på aftenen går Månen hen over Merkur, som nu virkelig er begyndt at spænde et par andre planeter op – læs evt. indledningen. Derfor kan denne aften bliver en urolig indledning til weekenden. Det er dog vigtigt at vide, at kommunikation og forståelse er meget væsentlig under sådanne aspekter, selv om det ikke er det nemmeste i verden. Men man må forsøge at gøre det så godt som muligt.

FREDAG
Gårsdagens Måne-aspekter er stadig gældende, idet Månen tidligt denne morgen er i spænding til den sidste af de mange planeter, der er i gensidig spænding, nemlig Neptun. Dette kan medføre en forvirrende morgen, hvor det gælder om at være forsigtig og så velovervejet som muligt, hvis man skal noget bestemt på det fysiske plan. Kør fx forsigtigt, hvis du skal på job. Start ikke store diskussioner op fra morgenstunden og tag ikke større beslutninger - og heller ikke sætte større skibe i søen tidligt i dag. Aspektet virker til et godt stykke ud på formiddagen.
Om eftermiddagen står Månen flot til Pluto og fokuserer på passion, intensitet og dybde – hvor selv smalltalk helst skal være indledninger til dybere og mere lidenskabelige samtaler eller aktiviteter.
Og så er det dagen, hvor Venus forlader det storladne Løvetegn og bevæger sig ind i Jomfruen, som fordrer fokus på småtingene og detaljerne. Selv ved små nuancer kan det udgøre en stor forskel, hvad kvalitet og nydelse angår.

LØRDAG
Merkurs spænding til Saturn er nu eksakt, så man må være tålmodig i sin omgang med andre mennesker, specielt hvad angår det talte sprog. Er man ikke omhyggelig i sit ordvalg, kan man komme ganske galt afsted. Gensidig forståelse er ikke et fremherskende tema i dag, men skal man alligevel nå frem til resultater, må man tage sig den tid, som sådan noget nu engang tager med sådanne aspekter. Intet kommer af sig selv i dag, og skulle det alligevel ske, bør man være forsigtig og dobbelttjekke, om det ikke kun er noget, der ser UD som om, det er o.k. Kl. 17.56 går Månen ind i Vægten, og det øger forståelsen noget – og gavner også kommunikation og det sociale område i det hele taget, men helt nemt ser det ikke ud. Midt på aftenen står Månen godt til Mars, og det hjælper også lidt til bedre kommunikation og åbenhed. Man vover nu bedre at sætte de præcise ord på tingene.

SØNDAG
I dag er der hele to eksakte spændinger. Først mellem Venus og Mars, der udmønter sig i, at en del har ondt i samværet. Nogle føler sig decideret svigtet eller mangler opmærksomhed – den ægteskabelige gnist er enten helt slukket eller er alt for stærk, så den ganske enkelt kan kortslutte.
Og så er Merkur i eksakt spænding til Neptun, læs evt. i indledningen. Kommunikation og forståelse kan nogle gange være en by i Rusland, for ikke at sige Sibirien. Det er bedst at holde sin mund i disse dage og kun sige noget, når man har tænkt det godt igennem. Eftermiddagen er den bedste periode, for her stabiliserer Månens harmoni med Saturn forholdene.

Melania Trumps horoskop
Vi har ikke tidspunktet for Melania Trumps fødsel, kun datoen den 26. april 1970 i Novo Mesto i det gamle Jugoslavien. Men mon ikke det ligger sådan, at hun er født midt på dagen omkring kl. 12.20? Det vil i hvert fald passe godt med de astrologiske fakta. Så vil AC falde i Løven som hendes husbonds. Og ikke mindst vil hun tjene mange penge med både Pluto og Uranus velaspekteret i 2. hus, og hvor herskeren over 2. hus, Merkur, står i Tyren i 10. hus sammen med tre andre planeter og MC. Ganske vist står Månen i spænding til Uranus fra 5. hus, så hun er også i stand til at BRUGE penge, men hvad gør det, når der er nok at tage/bruge af?
Saturn (mål, ambitioner) står lige på MC, og hun har valgt en ældre mand (Saturn) til at stå ved sin side, og han kan nok hjælpe hende med at bringe målene til fuldbyrdelse.
Lige nu står den progressive AC på Pluto, og MC er i spænding til den. Hun får lige nu vendt op og ned på sit liv, hvad enten Trump vinder valget eller ej. Den progressive Merkur står på Venus i 10. hus, hvor hun nu kan blive førstedame i USA. Den udløser Venus’ spænding til Neptun i 4. hus, og det giver flytning eller forandringer, som dog også er af den meget positive art. Venus står flot til både Merkur og Pluto. Den store udfordring er progressive Mars, som udløser hendes spænding mellem Månen og Uranus – og det kan stresse hende stærkt, og det kan gå ud over parforholdet, da Uranus hersker over 7. hus (parforhold).
Hvad angår transitterne i november står Neptun (drømmene) godt til Saturn (realiteterne, ambitionerne), og Uranus står flot til AC. Der er altså lagt op til hendes livs oplevelse, hvad enten hendes mand vinder valget eller ej. Her vil jeg stadig holde på Clinton, hvis horoskop vi også lige ser på om lidt. Den faktor, vi skal huske at regne ind i bedømmelsen af mulighederne, er det faktum, at virkelig mange amerikanere er dødtrætte af tingenes tilstand på den politiske arena. Dette vil naturligvis give Trump en ekstra fordel, men den bliver ikke afgørende.
En streg i regningen for dem begge er, at Melania sandsynligvis har løjet om sin uddannelse på sit cv. Måske har hun slet ikke en sådan, som hun ellers påstår. Da det kom frem, slettede hun straks sin hjemmeside – dog med efterfølgende henvisning til, at den var utidssvarende. Det skal der nok blive boret meget mere i, også astrologisk - vi følger sagen.

Hillary Clinton i november
Jeg har hidtil regnet med, at Hillary Clinton var født omkring kl. 20.00 den 26. oktober 1947 i Chicago. Det viser sig, at der er tale om såkaldte ”Dirty Data”, hvor der ikke findes oplysninger fra fødselsattesten eller personen selv. Flere og flere astrologer regner nu med, at hun er født omkring kl. 8.00 om morgenen i stedet, og det gør hende til dobbelt Skorpion, hvilket passer rigtig godt med, at hun er vældig svær at greje for sine medmennesker, selv om hun har Venus og Merkur tæt på AC.
Der er bare det ved det, at de begge er i spænding til Mars, Pluto og Saturn, og sådanne kombinationer giver næsten altid noget af en isdronning. Men inden i hende banker et blødt hjerte, da Månen står i Fiskene. Hun er altså en sammensat person, som har sine fejl, mangler og begrænsning som de fleste andre. Derfor tager mange let ”fejl” af hende – hun er svær at greje. Dette giver selvsagt udfordringer i forhold til offentligheden generelt, og man vælger hende ikke, netop af den grund.  At det ikke er helt let for hende i øjeblikket viser Solens progressive spænding til Neptun (løgn, hemmeligheder, utroskab).
Nu er hun måske ikke utro på samme måde, som hendes mand var det i 1990’ erne, men alligevel har hun altså troværdighedsproblemer – og mail-sagen viser, at hun har gjort ting, der ikke er lovlige, og der skulle være mere af samme skuffe på vej fra WikiLeaks. Det nævnte aspekt HAR kulmineret, men virker også i de nærmeste måneder, selv om det er for nedsat kraft.. Ved en fødselstid kl 7.35 er hendes progressive Sol på vej hen over AC, og det er ikke dårligt. Og da alle betydende transitter står meget flot, er hun favorit til sejren den 8. november. Men det bliver en lige omgang.
Man kan sige, at hun har været utro over for sit eget land, som fx i mailsagen, hvor hun (sikkert i god tro) har brugt sin private mailadresse i embeds medfør til at sende og modtage mails. Derved har hackere haft adgang til hendes korrespondance til stor skade for det land, hun nu måske skal stå i spidsen for.
Desuden undgik hun med nød og næppe en rigsretssag, efter at hun i 2012 løj i den såkaldte Benghazi-sag fra Libyen og kaldte det islamistiske angreb på den amerikanske ambassade i Benghazi for ”en eskalering af en demonstration mod en YouTube-video”. Terrorangrebet kostede ambassadøren og tre sikkerhedsfolk livet, da hun ikke havde lyttet til efterretningstjenesten, som havde informeret hende før terrorangrebet.
Det skal også med her, at formanden for det demokratiske parti trak sig lige op til konventet, der begyndte den 25. juli, angiveligt på grund af de mails, der er på vej til offentliggørelse fra WikiLeaks.
Blandt de lækkede mails skulle være, der sår tvivl om, hvorvidt partiets topfolk og medarbejdere var upartiske i den nu afsluttede kamp mellem Clinton og Sanders. Her kan man humoristisk sige, at hvis netop partifolk ikke skulle være partiske, hvem skulle så?

Donald Trump
Trump har Uranus i spænding til både Saturn og Venus den 8. november, hvilket er årsagen til, at jeg ikke fra en astrologisk synsvinkel ser ham som vinder af valget, heller ikke selv om han skulle løbe af med sejren (hvad jeg dog ikke tror). Det, der er astrologiens virkelige styrke, er konsekvensberegninger mere end helt specifikke forudsigelser. Og her er konsekvensen af en eventuel valgsejr til Trump, at amerikanerne vågner op til ret uoverskuelige konsekvenser af valget. De spændinger, Trump har i november, varer nemlig i nogle måneder.  Neptun er en af medspillerne her, eller skulle man hellere kalde den for modspiller? Han bør i hvert fald gerne konsultere en naturlæge for at få eventuelle ubalancer elemineret, og så får han svært ved at holde kadencen og vil køre træt i tingenes tilstand. Hele 5 planeter står i det progressive 12. hus (sygdom), herunder Neptun, der er den naturlige hersker over 12. hus. Den progressive AC står i spænding til Saturn, så valgkampen kommer virkelig til at tære på hans kræfter.
Summa summarum kan vi konkludere, at amerikanerne den 8. november må vælge mellem pest og kolera. Man kunne med mailsagen in mente kalde det for post og kolera. Dette stemmer flot overens med det, vi tidligere har skrevet om USA’ s horoskop, hvor vi også har forudsagt, at raceuro snart ville dukke op igen. Landet har i nogle år været inde i en transformationsproces, hvor Pluto har været i spænding til landets Sol og derved udløst flere spændinger over en periode på nogle år. Pluto symboliserer farven sort, så det hænger flot sammen med farven på landets præsident – vel at mærke en præsident, som har været sat ud af spillet om magten (Pluto). Han er gang på gang blevet nedstemt i kongressen og har således måttet finde sig i at være en slags nikkedukke i mange større beslutninger.
De nuværende begivenheder, herunder den usædvanlige præsidentkandidat Trump og landets første kvindelige kandidat Hillary Clinton. Og den siddende præsident, som er landets første sorte leder. Alt sammen hænger det sammen med overgangsperioden til et helt nyt USA, der får mindre fokus på det materielle, magten og i det hele taget landets position på verdensplan. Dette vil ikke ske af egen fri vilje, så nu er universets kræfter gået i gang med at påvirke nationen med et åndeligt bombardement, hvor tidligere tiders storhed står for fald, men hvor mange stadig vil kæmpe for dette. Trump siger det med fuld styrke, men det kommer bare ikke til at ske på den måde, han tror, når han proklamerer, at han fx vil gøre Amerika stort og sikkert igen. Det kommer de til at give afkald på, men får til gengæld styrke og storhed på det indre plan, så man med større ret kan kalde landet for Guds eget. Men o.k., man må forinden gå så grueligt meget igennem.

Frankrig og terror
Især Frankrig og Tyskland har været præget af terror i denne tid. Frankrig har nu flere angreb årligt, og det skyldes ikke mindst landets militære tilstedeværelse i Nordafrika. Hvad angår den astrologiske forklaring, har vi tidligere været inde på denne her på bloggen.
Den Femte Republik kom til verden den 6. oktober 1958 kl. 18.30 i Paris. Dette horoskop er gældende for det nye/moderne Frankrig. Begge hovedakser står ikke overraskende i kardinale tegn. Pluto og Uranus vandrer gennem to af disse tegn i denne tid, nemlig Vædderen og Stenbukken. Pluto har i de seneste ca. 4 år dels været i konjunktion med MC, og dels i spænding til Sol/Merkur-konjunktionen i 6. hus. I slutningen af sidste år – altså også ved det store terrorangreb i Paris den 13. november 2015, hvor der var flere samtidige angreb. Her stod Pluto på AC og udløste dennes spænding til Månen, hvad den slutter med i år. Men så kommer Pluto i løbet af et par år op og laver det samme som Uranus, så det handler i realiteten om perioden fra ca. 2013 og frem til 2020. Denne periode kunne med rette kaldes for ”de 7 forbandede år”.
Det vil blive svært for Frankrig at gøre ret meget, da landet befinder sig i en slags Catch-22 situation, hvor man er mere eller mindre handlingslammet og er malet op i et hjørne, hvor man kun vanskeligt kan slippe ud fra.
Desuden er den progressive MC/IC-akse i gang med at passere Pluto og udløser derved dennes spænding til krigsplaneten Mars. Landet er på en måde i krig mod en frygtløs og uigennemskuelig fjende, der slår til på vilkårlige tidspunkter i en stadigt stigende frekvens. Der ligger altid signaler til os i alle kriser, og Frankrig har i den proces brug for, at vi alle sender lys til nationen – og bliver ved med dette til krisen er løst.

TDC
En læser har bedt os se på TDC’ s horoskop og har sendt det tidspunkt, hvor de fusionerede med YouSee. Den pågældende blev modtaget den 27. januar 2016 kl. 11.20  - fusionen sker sandsynligvis kl. 12.00 - med teksten: ”I dag samler vi TDC og YouSee. Det gør vi for at kunne indfri tre løfter til dig: Vi vil levere den bedste kundeservice og de bedste produkter på det bedste netværk”….
Læseren spørger, om jeg kan se noget om kundeservice i horoskopet. Hun har ikke kunnet mærke nogen som helst forbedring af TDC’ s service.
Jeg har sat fusionen til kl. 12.00 den 27.1.16 i København. Men det skal indskydes, at jeg i går så en reklame for TDC, som kunne tyde på, at fusionen er sket for ganske nyligt, men det er måske, fordi reklamen er af lidt ældre dato? Ved nogen dette, hører jeg gerne derom.
Horoskopet viser i det mindste et ønske om bedre kundeservice, som ifølge læseren også er hårdt tiltrængt. Men er det også muligt at forbedre den skrantende service med meget bureaukrati og lange ventetider, ikke mindst over telefonen?
Kunderne er 7. hus og Venus, og Månen har også med emnet at gøre. Saturn står på 7. husspids og antyder, at der kan gå et godt stykke tid, før TDC har opfyldt sine mål. Mange forsinkelser og forhindringer står i vejen. Ikke mindst en stiv og gammeldags forretningskultur, hvor mange ting er fulgt med over fra tidligere tider, men som tiden på anakronistisk maner er løbet fra for længst. Ydermere er Saturn i spænding til både Månen, Jupiter og Neptun – så det er mest i reklamerne, man kan se forbedringerne, og det er som bekendt ikke nok for kunderne, som føler sig forført af smukke ord og billeder. Jupiter hersker over 7. hus, og det gør ikke sagen bedre – og det kommer sandsynligvis til en del retssager for det gamle selskab, som snart kan vente en opringning fra universet om at forbedre sig markant. Ikke kun i ord, men i konkrete handlinger. Dette er muligt at gøre med dette horoskop, men man skal i gang med yderligere trimning af organisation og serviceafdeling. Og det er ikke nemt, når ejeren, så vidt det erindres, er en såkaldt hedgefond, der aldrig vil kunderne det godt, men først ser på egen pengepung. Men når det er sagt, er der en potentiel mulighed for forbedringer, hvis man ellers udnytter horoskopets harmoniske potentiale. Det må vi spændt vente på.
Selv om der er mange spændinger i horoskopet, er der også en del harmonier, og alle planeter er afspændte – selv om det mest er ”spændte”. Det vigtigste er her, at Saturn står i harmoni med teknologiplaneten Uranus. Det betyder, at man over tid bør kunne opfylde sine mål, i hvert fald delvist. Og at det kan ske gennem den teknologi, som man også tilbyder kunderne – men som man måske endnu ikke internt i virksomheden har implementeret og er gode nok til at udnytte fuldt ud.
Oktober og november bliver to afgørende måneder for TDC. Her skal virksomheden stå sin prøve, og resultaterne kommer ikke bare af sig selv. Man skal kende sin besøgelsestid og gøre en ihærdig indsats forinden for at udnytte potentialet. Og man skal ikke gøre alting, som man plejer.
Vi ønsker TDC held og lykke på den moderne rejse – i opdateret form!

Erdogan – nu med fødselstid
Det er lykkedes at grave den tyrkiske præsidents fødselstid frem. Han er født den 26. februar 1954 kl. 4.25 i Istanbul. Det ser ud til, at tidspunktet skal korrigeres til kl. 4.32. Dette rører ikke ved, at han lige nu er Saturn-ramt. Denne planet står for krise og modgang, som rammer den pågældende person. Nu har han foreløbig fyret en masse folk, ikke mindst i hæren, som forsøgte at kuppe ham. Mange er også blevet arresteret for mistanke om meddelagtighed og sympatier for kupmagerne, hvoraf mange ifølge hans hidtidige udmeldinger kan se frem til dødsstraf, som vil afskære ham fra alle forhåbninger om et medlemskab af EU. Men når Neptun er inde i billedet, kan man ikke regne med, hvad der siges eller gøres.
Alt dette slipper han ikke godt fra i længden, og som tidligere skrevet er oktober en umanerlig hård og dårlig måned for ham. Her er Saturn, som er hans horoskophersker, i spænding til både Merkur og Venus, og så står menuen på krise og skæbne. Her kan hans fremtidige skæbne blive beseglet på det politiske område. Neptun er også i spænding, både til Solen, Månen og Mars. Man må sige, at han får hænderne fulde, også selv om der også er involveret en del harmoniske aspekter.  
Til slut lidt mere Erdogal-humor. Alt tyder på, at han kender recepten på galskab. Måske har skæbnes gudinde været på spil, da hans forældre fik ham døbt Recep Erdogal, eller noget i den retning.
Desuden har præsidenten nu meddelt, at de mange afsatte dommere vil få en retfærdig rettergang, men at det jo ellers i øvrigt er omsonst at stille dem for retten, da de jo selv er dommere, og det vil jo bare være dobbeltkonfekt. Desuden beroliger Erdogal de mange, der frygter indførelse af dødsstraf. Det gør han ved at sige, at dette udelukkende vil ske, hvis han finder det nødvendigt - men sådan noget kan jo være svært at sige sådan på stående fod.

Risikable tidspunkter i trafikken – faldskærmsudspringer død ved Frederikssund
Omkring kl. 20.30 den 26. juli skete en dødsulykke ved et faldskærmsudspring nær Frederikssund. En mand faldt ned fra 30 meters højde, og når Neptun står i 1. hus i spænding til Saturn i 10. hus, er der sandsynligvis tale om den menneskelige faktor, som årsagen til ulykken – en fejl, der har bragt situationen ud af kontrol. Der er derfor god grund til at udstede et astrologisk råd til alle, der er på farten på sådanne kombinationer til lands, til vands og i luften. Vær ekstra agtpågivende, når AC står lige på Pluto (død, transformation). Når så Mars (voldsomhed, utålmodighed) står lige på den anden hovedakse, MC – endda i spænding til trafikplaneten Merkur i 7. hus. Dermed er den også i en svag spænding til Venus, der står i konjunktion med Merkur. Solen står også i 7. hus og i spænding til Månen, så hjørnehusene er vældig involverede. Derfor er der ekstra grund til risikovarslet fra Rådet for større astrologisk trafiksikkerhed.

Altan brast - en i livsfare
Den 31. juli 2016 kl. 00.49 gik 6 unge mennesker under en fest ud på en altan i Nykøbing F, og det skulle de ikke have gjort. Altanen brast kort efter, og en af de unge svæver nu mellem liv og død.
Astrologisk set er dette tidspunkit et af døgnets farligste, så man skal passe på, hvad man gør, når DC står på Saturn (svage punkter i konstruktioner) og samtidig i spænding til Neptun (stimulanser, manglende fokus).
Et sådant horoskop maner til forsigtighed, så man bør ikke gå så mange ud på en altan samtidig, og man bør i hvert fald ikke begynde at hoppe eller lignende. Det aner jeg ikke, om de har gjort, jeg gør blot i al stilfærdighed opmærksom på vigtigheden af forsigtighed i sådanne perioder.

Det re-publikanske konvent
Har du hørt, at der var hele tre pub’ er på konventet?
Nej, men de har vel bare været tørstige ligesom alle andre?
Måske, men så er det heller ikke så mærkeligt, at partiet hedder re-publikanerne!
Hvad mener du?
Jo, for de går jo på pub igen og igen.
Ja, og så burde de nok tage navneforandring!
Hvad mener du?
Jo, når de drikker så meget, må de jo i behandling, og så vil folk begynde at kalde dem for rehab-likanerne. Ikke mindst på grund af alt det fordrukne sludder, de har sagt.
Even Trump was drunk!

Hørt på konventet
I think the lady is a Tramp
And the Press´ himself is a Trump…
Oh yeah, but this is much better than a Barack…

UGEHOROSKOP uge 31 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER Der sker en masse i denne uge, og du får travlt. For at holde styr på det hele, kan du have glæde af at liste tingene op.  Du vil få succes med de projekter, du kaster dig ud i, så sæt dig gerne nogle høje mål. Også fremadrettet vil du have stort held med at lægge planer for, hvad er vigtigt for dig.
PS: Der er dejlig flirt i luften, lad dig føre med.

TYR Du vil have held med diverse gør-det-selv projekter hjemme i din bolig, eller hvor du nu befinder dig på ferie. I det hele taget får du succes med det, du kaster dig ud i, når du blot bruger tid på det. Du føler dig ikke meget social, så brug din tid sammen med familien.
PS: Tag dig en timeout og gør status på jobsituationen.

TVILLING Du bliver hurtigere end ellers træt, så sørg for, at andre også tager deres tørn, så du også kan slappe mere af. Faktisk bør du læne dig lidt tilbage og lade andre tage helt over for en tid. Du har brug for forkælelse, så se om du ikke har lidt ekstra på budgettet til at gøre noget godt for dig selv.
PS: Husk også at lytte til andre.

KREBS Dit overblik er godt, og du har masser af energi, så du kommer hurtigt til at kede dig, hvis der ikke sker noget spændende. Du trives bedst med mennesker, du allerede kender, da du kan komme på kant med dem, du møder, især først på ugen. Du må forberede dig på forsinkelser.
PS: Pas på dine ejendele, tingene forsvinder let for dig.

LØVE Du har fuld fart på, og du nyder det. Der er ikke noget, der kan stoppe dig, du har nemlig alle de personlige ressourcer, du har brug for. Du holder af at være aktiv og foretage dig noget spændende, meget gerne sammen med andre. Prioriter din tid og pas lidt på pengene.
PS: Du kan ikke være flere steder på en gang.

JOMFRU Mange nye ideer vil komme til dig, og du kan med held bruge lidt tid alene til at få styr på disse. Få truffet nogle beslutninger, som er gode for dig. Det er ikke meget, du får udrettet ellers, så det bedste er, hvis du holder ferie, læner dig tilbage og nyder det.                                                                                                
PS: Du nyder gode venners selskab.

VÆGT Du kan bekymre dig alt for meget. Inden du ser dig om, vil du have opfundet alle mulige scenarier, som aldrig kommer til at ske. Du nyder at være sammen med andre, hvorimod du hurtigt kommer til at kede dig i dit eget selskab. Vær positiv, der er meget, at være glad for.
PS: Se tingene lidt udefra.

SKORPION Læg nye planer for arbejde og karriere. Du står foran nogle gode ændringer, som du også selv kan påvirke. Der er ikke sikkert, at alt går i orden lige nu, men det kommer så vær tålmodig. Selvom du holder ferie, må du tænke fremadrettet, drøm gerne store drømme.
PS: Tal med din partner eller en god ven om planerne.

SKYTTE En meget aktiv uge venter dig. Det er ikke alle, der kan følge med i dit tempo, men du kan uden problemer også foretage dig noget selv. Du vil opleve noget, men kan helt glemme familien, husk at involverer dem i dine planer, det bliver virkelig hyggeligt, og du når alligevel det hele.
PS: Læs en god bog.

STENBUK Det bliver nogle sociale og aktive dage, og der er god fokus på kærlighed og parforhold. Det gælder, hvad enten du er single, eller du har en partner. Du kan hurtigt lærer noget nyt og du træffer gode beslutninger, så tag gerne et par chancer og kast dig ud i tingene.
PS: Læg ikke for mange begrænsninger for dig selv.
I
VANDBÆRER Det ser ikke ud til, at det er dig, der har de gode ideer lige nu. Lad dig inspirere af andre, så bliver det bestemt ikke kedeligt. Det uventede ved, at du ikke kender hele planen er faktisk ganske spændende. Du kan dog ikke nå alt, så du må også sige fra.
PS: Undlad at stresse, læn dig tilbage og nyd det.

FISK Du er god til at få tingene til at glide i det daglige, og du nyder at bruge tid med partner og familie. Der kan opstå misforståelser eller gniderier med gode venner, så vær ekstra opmærksom her. Lad dig ikke fange ind af deres problemer, men forbliv dit eget positive jeg.
PS: Der er god fokus på kærlighed og romantik.Ingen kommentarer:

Send en kommentar