tirsdag den 26. juli 2016

Uge 30 astrolofisk set


INDHOLD:
Angående ny shop og hjemmeside
De populære Raphaels årsefemerider 2017
For homøopater m.v. – væsentlige bøger til lave priser
”Statistisk”  efterlysning
Ugen, der kommer
Tyrkiet igen – nu med humor
USA og Trump – også med humor
Nordea – hovsa
Skyderi i München
Ugehoroskoper for alle tegn

Angående ny shop og hjemmeside
Vi arbejde stadig på vores nye hjemmeside www.astrologi.dk – som bliver slået sammen med shoppen.
Du kan allerede nu gå ind på shoppen og bestille visse bøger, herunder de nyeste, som IKKE ligger på vores normale shop. Du skal altså i så fald klikke dig ind på shoppen via www.astrologi.dk
Det, du ikke finder her, finder du i den GAMLE shop: www.astroshop.dk
Hvis du helst kun vil handle i den nye shop, kan vi hurtigt lægge de pågældende varer på shoppen, der er under stadig udvikling. Mail i så fald til: astrologi@astrologihuset.dk

Raphaels årsefemerider 2017 kan bestilles på 4 måder
Disse populære tabeller (efemerider) kan nu bestilles ved at overføre 190 kr. til reg.nr. 3679, konto 1057 8590 eller på mobile pay 28110545. Hvis den skal sende, så husk at tillægge 40 kr. til porto og ekspedition.
Du kan også bestille den på vores nye shop (læs ovenstående indslag) www.astrologi.dk – og klik på Astroshoppen.
Alternativt kan du også bestille en efemeride årgang 2016 på den gamle shop, som ikke længere bliver opdateret: www.astroshop.dk
Vi har ikke flere 2016-efemerider på lager, og vi sender derfor automatisk årgang 2017, hvis du bestiller på den måde.

Væsentlige bøger for alternative behandlere
AstrologiHusets Antikvariat tilbyder omfattende bøger, der er som nye og er indbundne:
J.A. Mirilli: Thematic Repertory and Materia Medica of the Mind Symptoms (1.138 sider): 299 kr.
Jacques Jouanny m.fl.:  Homeopathic Therapeutics – Possibilities in Chronic Pathology: 149 kr.
Jacques Jouanny m.fl.: Homeopathic Therapeutics – Possibilities in Acute Pathology: 149 kr.
Hans Heinrich Reckeweg: Materia Medica, vil 1 - A Selective Pharmacology (540 sider): 299 kr.
Frederik Schroyens: Synthesis, Edition 9.1 (2.088 sider + kæmpe appendiks): 399 kr.
Jeremy Sherr: Dynamic Provings, vol 1-2, 840 sider: samlet 379 kr.
Stan Cooch: The Paranormal: 99 kr.
Fred Gettings: Dictionary of Occult, Hermetic and Alchemical Sigils: 299 kr.
Alla Selawry: Zinn und Zinn-Terapie: 99 kr.
Alla Selawry: Silber und Silber-Terapie: 99 kr.  

”Statistisk” efterlysning
Vi efterlyser hermed en læser, der ved lidt om statistik, ikke mindst om Michel Gauquelins astrologiske forskningsmetode. Jeg er i gang med at skrive et indslag om dette emne.   

Ugen, der kommer
Denne uge er harmonisk, og mange vil derfor nyde ferien ekstra meget- måske lige undtagen fredagen, hvor Månen danner et T-kvadrat med Saturn og Neptun i nogle timer. Men ellers er det sådan, at selv hvis man er på arbejde, vil mange nyde det og kan opleve fremgang, og det er jo slet ikke så dårligt.

MANDAG
Dagen starter roligt og stabilt, hvor det er vigtigt at give sig tid til at tænke over, hvordan man ønsker at tilrettelægge dagen. Det kan der godt blive ekstra brug for, idet Månen om eftermiddagen er i spænding til Pluto – og så går det ikke altid, som præsten prædiker, især hvad angår værdier og følelser- Her kan man komme ud for konfrontationer. Nu skal det hele nok komme til at flaske sig, da Månen samtidig står godt til værdi- og kærlighedsplaneten Venus. Så vil man næsten altid få succes, hvis man er sympatisk og udviser forståelse for andre.

TIRSDAG
Dagen begynder uroligt, og det kan stresse mange. De fleste har behov for frihed og mulighed for at være originale - og ikke at være nogen form for kopi. Kl. 16.37 går Månen ind i Tyren og skænker os et par dage med behov for nydelse og kvalitet.

ONSDAG
En harmonisk dag, hvor hovedtemaet er Merkur harmoni med Uranus. Mange er derfor opfindsomme og nytænkende i disse dage, specielt i dag. Mange tænker fremsynet og originalt, så det er den perfekte dag for fornyelse. Alt, hvad angår teknik og it er begunstiget.
Midt på dagen står Månen godt til Neptun og øger fantasien og drømmene. Mange har en solid intuition og en livlig og kreativ fantasi. Sidst på eftermiddagen står Månen flot til Pluto og øger passionen og dybderne. Alt i alt er rigtig god dag.

TORSDAG
Her har vi en af ugens uharmoniske dage, men det gælder kun eftermiddagen og en del af slutningen på formiddagen, hvor Månen står i spænding til Merkur. Dette kan gøre kommunikation til en vanskelig ting, og det kan være svært at finde forståelse for sine holdninger og synspunkter. Det er specielt omkring kl. 13.00 og 16.00, det kan være svært, men i realiteten hele perioden fra sidst på formiddagen til først på aftenen. Kl. 16.14 er Månen i spænding til Mars, så her kan man let fremkalde aggressioner. Kl. 19.17 gør Månen ind i Tvillingerne og giver et par dage med nysgerrighed og aktiv kommunikation.

FREDAG
I dag er Uranus stationær og begynder at tænke på at gå baglæns. Dette hæmmer fremsyn og nytænkning, og mange føler ikke, at de har al den frihed, de ønsker.
Ellers begynder dagen med fin harmoni, ikke mindst på det følelsesmæssige plan. Månen står godt til Solen, hvilket fremmer helhed og harmoni. Men så er det også sagt med harmonierne her på denne ugens mest uharmoniske dag. Midt på dagen er Månen i spænding til Saturn, og så gælder det om at være tålmodig, ansvarlig og disciplineret. Midt på eftermiddagen er den i spænding til kaosplaneten Neptun, hvor der derfor kan opstå forvirring og misforståelser. Dette understreges af, at det er i dag, at spændingen mellem Merkur og Mars er eksakt. Derfor kan der komme konflikter og aggressioner ind i billedet. Tak derfor så pænt som muligt til alle. Det er nok den mest markante spænding i denne uge.

LØRDAG
Her har vi dagen med de flest mulige antal astrologiske faktorer indblandet, hvoraf fem ud af seks har Månen involveret. Og Merkurs spænding fra i går er stadig aktiv, så forståelsen og klarhed i kommunikationen sættes på en prøve. Ca. kl. 8.00 står Månen i spænding til Jupiter, og så er mange noget flyvske og rodløse – ikke forankret dyb i sig selv. Det hjælper dog, at Månen samtidig står godt til Venus, som er diplomatisk, sympatisk og altid forstående. Start evt. dagen med at overraske nogle af dine medmennesker positivt. Månen er nemlig også i harmoni med Uranus. Noget af det samme sker om aftenen, hvor Månen står godt til Merkur. I dag går Merkur ind i sit eget tegn, Jomfruen. Nu bliver der behov for at systematisere og at tænke logisk og fornuftigt med den højre hjernehalvdel.
Kl 22.09 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed og omsorg, ikke mindst over for familien.

SØNDAG
En meget stille dag, hvor det eneste aspekt er Månens harmoni med Neptun, der øger intuitionen og fantasien.

Tyrkiet igen – nu også med humor
Jeg nåede ikke at få Erdogans horoskop med i den seneste udgave af søndagsbrevet, beklager. Han har meget problematiske aspekter i sit horoskop, især fra oktober til december i år og fra marts næste år og resten af året med. Dette vil i realiteten sige hele det næste år. Han kan derfor næppe blive ved magten, medmindre folket tillader det. Det kan de måske blive nødt til, da alternativet er militæret. De kan altså kun vælge mellem pest og kolera. Hans progressive Sol er i spænding til kriseplaneten Saturn.
Skulle han blive ved magten, vil det være en katastrofe for landet med det horoskop, og han vil så gennemføre den ene stramning og kontrolforanstaltning efter den anden. Han er født den 26. februar 1954, tidspunkt ukendt.
Nogen stabil fase er det i hvert fald ikke, og især ikke hvad angår demokratiet. Landet er i gang med at destabiliseres, og jeg ser det som en overgang til mere demokrati efterfølgende. Derfor er Erdogans rædselsregime snart en saga blot, og han vil blive fjernet fra magten inden for de næste måneder - og det kommer ikke til at gå stille af. En folkeopstand er under opsejling. Erdogan vil ikke kunne samarbejde med nogen nabonation, og han er i gang med at brænde broerne til EU, som dog går på listesko på grund af flygtningeaftalen. Man er med god grund nervøs over, at Erdogan har modsvaret det militære kup med et politisk modkup. Tyrkiet må holdes fast på demokrati og retssikkerhed som forudsætning for forhandlinger med EU, også selv om flygtningeaftalen er i spil, og Erdogan har - som landets demagogisk valgte præsident - endnu mere brug for EU end omvendt. Jo, i Tyrkiet kan man naturligvis ytre sig, som man vil – blot man er parat til at tage konsekvenserne af det. Selv de afsatte dommere vil få en retfærdig rettergang, bedyrer Erdogal. Han tilføjer dog, at det vil være det rene galmandsværk at stille dem for en dommer, når de selv er dommere. Desuden oplyser han – ikke mindst for at berolige både dommere og mennesker - at dødsstraf udelukkende vil blive indført, hvis han finder det nødvendigt.
En mand som Erdogan er med sit aktuelle og fremtidige horoskop utilregnelig, og den faktor må naturligvis inddrages i spillet.

USA – hvordan står vicepræsidentkandidaterne astrologisk?
Vi har flere gange de seneste par år skrevet om raceuro i Guds eget land, som ville eskalere. Det er ved at ske nu, og jeg vil mene, at det bliver en langvarig affære. I landets horoskop fra den 4. juli 1776 kl. 17.10 i Philadelphia ligger der en del spænding, som har kørt i nogle år, og som ikke af afsluttet. Derfor får Obama svært ved at løse udfordringerne i sin tid som præsident indtil den 20. januar 2017.
Men hvordan ser vicepræsidentkandidaternes horoskoper ud? Demokraternes Tim Kaine er født i Saint Paul, Minnesota den 26. februar 1958 kl. 7.59. Han er derfor en blød og følsom Fisk med Solen i konjunktion med kommunikationsplaneten Merkur. Han kan derfor nå langt med charmen og sødheden. Både Solen og Merkur er i harmoni med konjunktionen mellem Jupiter (udland, rejser, uddannelse) og Neptun, Fiskenes egen planet. En ting er charme, men hvad siger stjernerne om hans muligheder som vicepræsident?
Jo, progressive Mars står i spænding til radix Pluto i denne tid – også i de kommende få år – hvor Solen også er i spænding til Uranus, og den har heller ikke helt sluppet spændingen til Neptun. I november står transit Pluto på hans Mars i 10. hus, så han er virkelig i risikozonen for at blive valgt – men han vil altså få sin bekomst, og han får brug for al sin sødhed og charme for at kæmpe sig igennem valgperioden på en god måde for ham selv og partiet. Progressive Mars står tæt på MC og spænder Pluto op. Men samtidig står den i harmoni med midtpunktet i Jupiter/Neptun-konjunktionen.
Men at han VIL være både sød og charmerende hele vejen igennem ser vi i progressive Venus, som står konfliktfrit i 10. hus i Fiskene, hans eget tegn. Det vil dog vise sig ikke at være tilstrækkeligt - det kan være svært at charmere og please sig vej gennem den politiske jungle. Men lads os nu se, hvordan han står i forhold til den republikanske kandidat, Mike Pence, som er født den 7. juni 1959 i Columbus, Indiana – tid ukendt. Her er Tvillingerne og Løven de to vigtigste tegn med 3 planeter i hvert. Han er derfor veltalende, intelligent og en god kommunikator (Tvillingerne) med lederegenskaber (Løven). Han har også god gennemslagskraft, selv om dømmekraften iblandt kan være sat ud af spillet, på grund af Mars/Venus-konjunktionens spænding til Neptun. Her har han haft en periode fra ca. 1984-88 med svigtende dømmekraft og indre kaos i livet. Men det var i ungdomsperioden, og han har sikkert lært en masse af dette, der kan komme ham til gavn senere i livet. I denne tid er progressive Venus i spænding til Solen, ellers er der udelukkende tale om harmonier. Ser vi på transitterne i november (valget), står Saturn fra ca. 9. november i spænding til Solen og stiller store krav til ham, både som eventuel vinder og taber. Gælder det vicepræsidentkandidaterne, står Pence altså bedre, men jeg vil stadig fastholde, at Clinton står lidt bedre end Trump i november, og det er trods alt den væsentligste faktor. Jeg skulle mene, at det er sjældent, at en vicepræsidentkandidat gør udslaget ved et præsidentvalg.  
Til slut lige et hurtigt kig på horoskoperne for den officielle udnævnelse af vicepræsidentkandidaterne, og også her står republikanerne bedst. Den 22. juli kl. 11.00 i New York kom informationen om, at Mike Pence var kandidaten med AC i harmoni med Solen og Månen i harmoni med MC – og så er Månen endnu ikke nået tæt på Neptun, som det var tilfælde mange timer senere, da Hillary Clinton afslørede SIN kandidat natten til lørdag. Hvis dette er sket omkring kl 22.00, står AC i Fiskene oven på Kaines Sol, og det er ikke værst – men Månen tæt på Neptun i spænding til Saturn er ikke så heldigt. Men igen: det er sandsynligvis ikke det afgørende, men dog en heldig hånd fra republikansk side.

Trump med humor
Nu er Donald Trump officiel kandidat til præsidentvalget i USA i november, og vi skal nok komme meget mere ind på, hvad der vil ske i den forbindelse. Det er ganske godt gået af en mand, der ikke af mange, heller ikke undertegnede, blev spået noget, der bare ligner en politisk karriere, hvad der dog heller ikke er sikkert endnu. Men noget der er helt sikkert er, at han vil blande sig i politik, no matter what – og at han er en gudbenådet brandingekspert og PR-mand, hvad vi også har set i forbindelse med konens tale på det republikanske konvent i Cleveland i den forgangne uge.
Netop hans evner inden for branding har fået min egen indre brandingekspert til at gå i aktion for at finde det rette ”kælenavn” til den usædvanlige mand, og fornavnet kan ikke være andet end Brandon. Hvad angår efternavnet faldt ”valget” på Trumpet på grund af store evner for at slå på tromme eller trompet for en sag. Jeg kunne derfor lige så godt i stedet have valgt navnet Drumpet, men Trumpet ligger ligesom meget bedre i munden, som jo er et meget vigtigt organ for en brandingekspert og en præsidentkandidat.
Kom lige til at tænke på, om Trump i en tidligere inkarnation kunne have været en af de trompetister, der i det gamle testamente var med til at vælte Jerichos mure…
Nu tilbage til konventet, hvor Melania Trump måske helt uforvarende kom til at slå på tromme for Michelle Obama, hvis tale (for ca. 8 år siden, red.) hun lagde sig temmelig tæt op ad. Og det var måske lige netop taleskriverens og andres intention, hvem ved? Dels kunne han slippe nemmere om ved at skrive talen, og dels kunne han være sikker på stor omtale efterfølgende, hvad der jo ikke skader, når man er brandingekspert. Det er jo hensigten med alting, og dårlig omtale er som bekendt bedre end ingen omtale.
Ud fra denne tankegang var det en fuldstændig perfekt tale, Melania Trump holdt. Hun har sikkert ikke været bevidst om ligheden med Michelle Obama-talen, men hendes mand og flere andre kan sagtens tænkes at have været det. Trump fik lanceret en præsentation af sin familie på en fuldstændig forbløffende og fantastisk måde, der gav genlyd i den samlede verdenspresse. En af sønnerne viste sig endda at være den fødte taler, og tilsyneladende også med gode lederegenskaber – måske er det HAM, der en dag bliver amerikansk præsident?
Nu vi er ved det med PR, må vi ikke glemme den mur, Trump vil have bygget langs grænsen mod Mexico. Måske tænker han i, at hans eget entreprenørfirma kan byde ind på opgaven til den tid. Måske kan det endda ikke alene lykkes ham at få Mexico til både at bygge muren og betale den – og endda også få det bygget et godt stykke inde på deres eget landområde. Den totale succes ville være, hvis han også kunne få tiltusket den allervigtigste opgave, nemlig at få muret både Hillary Clinton og Ted Cruz inde – gerne i selvsamme mur, så man også bruger færrest mulige ressourcer på sådan et par uvorne og løgnagtige gøgeunger. Faktisk er der kun én ting, republikanerne er enige om, ud over at penge betyder alt – nemlig at Hillary Clinton er en bedrager. Vi må se, om det er nok til at vinde valget. Der ER i hvert fald mange, der har den mening. De har et slogan, der lyder: Hillary for prison. Man kunne tilføje, endda med bogstavrim: …NOT for president!
Nå, men ellers er det hele jo god spin af den slags, som mange amerikanere elsker, især når det kommer fra en mand som Trump, der har tegnebogen i orden, og som derfor sagtens kunne opføre den selv – og sågar for egne midler. Det er virkelig respektaftvingende – hvis man altså er republikaner fra Guds eget land.
Den demokratiske vicepræsidentkandidat Tim Kaine er i øvrigt gift med en mexikansk kvinde, som så passende kunne deporteres til Mexico, når muren står færdig om nogle år…

Hvad gør han, hvis han vinder?
Lad os lige tænke kontrafaktisk – eller: ”Hvad-nu-hvis? Hvad ville en mand gøre, hvis han bliver præsident, hvad der jo ikke helt kan udelukkes? Der er her tale om en mand, der er vant til at få sin vilje, hvis han løber ind i politisk modstand, hvad han hurtigt vil gøre, da han har modstandere, også inden for sit eget parti, bl.a. Ted Cruz? En sådan modstand skal naturligvis både trampes (hørte jeg nogen kalde ham Don Tramp?) og tromles (sådan en kaldes ”Drum” på engelsk) ned, hvad der i første omgang også vil være respektaftvingende. Manden kan jo gennemføre sine tanker og planer i modsætning til de mere demokratisk indstillede politikere, som snakker sig gennem tingene, hvor Trump ”nøjes” med at udstede et diktat. Dette går naturligvis ikke i længden – kun så længe, vinden blæser hans vej.
Jeg er ret sikker på, at hvis han bliver præsident, så vil han uddelegere virkelig mange opgaver og selv agere brandingekspert så at sige fra baghold. Han vil støbe kuglerne og stå frem og fyre dem af – og så i øvrigt lade andre om det praktiske, som han ikke har så meget lyst til, især når det handler om noget så kedeligt som politik. Her køber han sig til mange ting i dagligdagen i sin omfattende virksomhed – lader med andre ord pengene tale. Og helt det samme kan han ikke slippe af sted med på det politiske område, hvor han skal slås for at få flertal for sine planer. Han egner sig bedre til at udstede dekreter og diktater, hvor andre så må lave det praktiske arbejde. Pengene har deres store betydning her.

Nordea - astrologisk minianalyse
Så kom Nordeas egen rapport om Panama-sagen, og den er, som man kunne forvente. DE erkender at have lavet en fejl, men erkender ikke ansvaret for den. Derfor er det naturligvis en ommer – og en fallit i sig selv. Og det skal naturligvis ikke være Nordea selv, der skal lave den endegyldige rapport om evindelige mængder af anonyme selskaber i Panama-skattely via advokatformaet Mossack Fonseca.
Nordea har via sin Luxembourg- og Cayman Island-filialer rådgivet om skattely i Panama. Da sagen var blevet kendt, forsøgte Nordea sig med en ynkelig forklaring, som bar tydeligt brug af amoralsk opførsel. Derefter gik topchefen Casper von Koskull i spidsen for en intern advokatundersøgelse, der skulle bringe alt ”frem i lyset”.
Den 20. juli kom så rapporten fra det svenske advokatfirma Mannheimer Swartling (gevaldigt navn). Man erkender at have svigtet, da Nordea har hjulpet kunder med at oprette offshore-konstruktioner og at have medvirket med at tilbagedatere fuldmagter samt at Nordea ikke har levet op til at kontrollere, om kunderne overholdt reglerne for indberetning og beskatning.
Nordea har nu strammet op, og de nye regler træder i kraft omgående. Men Nordea har naturligvis ikke fundet noget bevis for, at medarbejdere har taget initiativ til oprettelse af offshore-konstruktioner eller har bidraget til kunders skatteunddragelse.- Derved falder ansvaret tilbage på kunderne, og det kan kaldes historieforfalskning.
Det eneste, vi foreløbig kan bruge denne sag til, er, at få presset på for at få kulegravet hele bankverdenens arrangementer i skattely-lande som fx Panama. Det er den eneste måde, hvorpå der er mulighed for at genoprette tilliden til Nordea – og dernæst måske hele banksektoren.
Det ser ud som om pressemødet om rapporten har fundet sted i forbindelse med fremlæggelsen af bankens halvårsregnskab, og i så fald er der tale om den 20. juli kl. 09.00 i Stockholm. Dette er et meget dårligt valgt tidspunkt, da DC stod helt eksakt på Neptun (kaos, svindel, løgn, fortielser,” over vand”). Samme Neptun er i spænding til skæbneplaneten Saturn I Skytten (jura, udland). Der er ganske vist også flere harmonier i horoskopet, herunder fra Jupiter, så det er et godt forsøg, banken har gjort, men det vil vise sig ikke at holde vand.

Skyderi i München
Så skete det igen, om end i meget mindre omfang. Denne gang i Tyskland, i München, hvor 10 blev dræbt, inklusiv gerningsmanden, der begik selvmord, og mange blev såret.
München blev hurtigt erklæret i undtagelsestilstand efter skyderiet, der fandt sted den 22. juli 2016 kl. 17.52 på et indkøbscenter i byen. AC har lige passeret spændingen mellem Saturn og Neptun, men ellers er begge hovedakser harmonisk aspekteret. Dette henviser igen til det faktum, at en begivenhed astrologisk set kan finde sted, når fx en gerningsmand begynder at bygge den op. Det kan ske, når han tager hjemmefra eller fra det sted, hvor han bevæger sig mod målet - den sidste mellemstation. AC har stået på Saturn ca. en halv time før skyderiet begyndte kl. 17.52, og senere har den været i spænding til Neptun – ca. 10 minutter før starten.

UGEHOROSKOP uge 30 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Skal du nå noget, må du sætte dig nogle mål.
TYR
PS: Ros dig selv for de opgaver, du får færdiggjort.
TVILLING
PS: Tag bare let på tingene.
KREBS
PS: Kom ud og oplev noget spændende.
LØVE
PS: Der er dejlig romantik i luften.
JOMFRU
PS: Du nyder at tale med andre og udveksle ideer.
VÆGT
PS: Pas lidt på budgettet, du bruger mange penge.
SKORPION
PS: Prøv at være i nuet, for din egen skyld.
SKYTTE
PS: Du nyder at være sammen med børn.
STENBUK
PS: Tal med din partner og læg nye planer.
I
VANDBÆRER
PS: Der er kærlighed og romantik i luften.
FISK
PS: Pas lidt på pengene.Ingen kommentarer:

Send en kommentar