onsdag den 6. juli 2016

Semifinalerne ved EM

De fire trænere i semifinalen

Vi har tidligere skrevet om EM-trænernes horoskoper og sagt, at Löw fra Tyskland står bedst. Nu er han så oppe imod hjemmeholdet Frankrig, så vi kan forvente en meget lige kamp, selv m Deschamp, den franske træner, er inde i en turbulent periode, som dog først kulminerer senere og kan medføre hans afgang. Spændingerne holder lidt inde lige netop i Juli måned, så jeg vil ikke udelukke, at Frankrig kan overraske astrologisk set. Ikke mindst, fordi tyskerne trækkes med karantæner og skader, bl.a. Hummels og Khedira. Når man regner det hele sammen bliver det så lige som det næsten kan blive, men jeg vil holde på Tyskland trods alt.

Men hvad med Portugal og Wales? Netop i juli står Coleman fra Wales godt, men han har måske brugt al goodwill fra planeterne op med de fantastiske præstationer, holdet har skabt under dette EM, bl.a. ved at vinde sin gruppe og besejre England.


Portugals træner trækkes med en Pluto-spænding til Solen (10.10.54), men jeg vil tro, at holdet kan slå Wales, men så taber i finalen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar