søndag den 10. juli 2016

Uge 28 astrologisk set

INDHOLD:
Fantastisk ny bog om nærdødsoplevelser
Ny astrologibog: ”Skabelsespyramiden” – om astrologisk kosmologi
Information om astroshoppen – omlægges
Hvordan bestiller jeg jeres nyheder?
Æteriske olier til halv pris
Antikvariatet tilbyder
Ugen, der kommer
Farvel til endnu en kunstner
De vigtige månefaser får nu ”genfødsel”
Ugehoroskoper for alle tegn

Ny, fantastisk bog om nærdødsoplevelser
Bogen hedder ”37 sekunder” og har undertitlen: ”En kvindes bemærkelsesværdige nærdødsoplevelse”. Stephanie Arnold skriver om den dag, hun fødte sin søn, og hvor hun havde forudanelse om, at hun selv ville dø. Ingen troede på hende, men hun døde på den måde, at hun oplevede, hvordan det kan være at dø. Hun kom altså tilbage igen og kunne så skrive denne fine bog om den utrolige oplevelse, som kun varede 37 sekunder. Tiden bliver så at sige sat i stå under så ekstreme oplevelser.
Der er tale om en hjertegribende beretning, som har sat sig dybe spor i forfatteren. Hendes klarsyn og en empatisk og lyttende overlæge blev hendes redning. Den kvindelige overlæge bestilte på forhånd en ekstra forsyning af Stephanies sjældne blodtype, ekstra slanger, kontrolapparater og andet nødudstyr, som endte med at redde liv.
Stephanie blev under fødslen ramt af den sjældne og ofte dødelige fødselskomplikation, fostervandsemboli, der medfører massiv blødning, og som følge af denne var hun reelt død i de 37 sekunder. Så fik kun blodtransfusion, blev genoplivet og lå i koma i seks dage.
Nu fulgte en længere restitutionsperiode, hvor Stephanie begyndte at kunne huske detaljerne i hændelsesforløbet. Hun havde en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor hun bl.a. mødte andre sjæle. Nu forstod hun, hvem der havde sendt hende advarslerne. Det ændre totalt hende livsopfattelse, og i dag er hun helt overbevist om eksistensen af en åndelig verden.
Bogen er en ægte og blændende godt skrevet ”page turner”, som vidner om vigtigheden af at lytte til sin intuition. Og som jeg plejer at sige: Der er mere mellem himmel og jord, end de fleste andre steder!
Læs efter den næste bog, hvordan du bestiller bogen her i den tid, hvor vi restaurerer vores hjemmeside og shop, og hvor vi sender de nye bøger portofrit. Prisen på denne bog er 299,00 kr.


Skabelsespyramiden – en astrologisk kosmologi
af Kurt Langeskov
Pris: 195,00 kr.
124 sider med 32 farveillustrationer.
Format 220x140 mm
Museum Astrologicum
SKABELSES-PYRAMIDEN er en original og usædvanlig bog om astrologi. Dens ærinde er filosofisk, idet den opstiller en model for en astrologisk kosmologi. Et område med meget lidt litteratur herhjemme gennem de seneste hundrede år. Modellen danner et stort og komplekst overblik over de astrologiske tydningsfaktorer og deres indre sammenhæng, sammen med deres interaktion på flere planer af virkelighed. Bogen falder i tre dele, hvor den første omhandler den ydre Skabelsespyramide, og den anden omhandler den indre Skabelsespyramide. Tredje del er helliget den åndelige Skabelsespyramide. – Claus Houlberg
PS. Bogen udkommer den 1. august. Ved forudbestilling og –betaling tilsendes bogen portofrit på udgivelsesdagen. Læs senere om de to betalingsformer.

Information om astroshoppen 
Vi er under omlægning og oprydning i vores it-systemer, og det kan tage et stykke tid, hvor den ikke lægges nye produkter på www.astroshop.dk
Enkelte kunder kan mangle bekræftelse på deres bestilling. Skulle dette være tilfældet, eller varen ikke er modtaget senest 3 dage efter bestillingen, så send en mail til: inger@astrologihuset.dk

Hvordan bestiller jeg NYE bøger under it-restaureringen - portofrit?
Der er to måder at reservere og bestille nye bøger på (de ”gamle” bøger bestilles som vanligt). Du kan enten overføre beløbet til regnr. 3679, konto 1057 8590 – eller via mobile pay 28 11 05 45. Husk, at det er portofrit, hvis du bestiller og betaler senest den 15. juli.

Æteriske olier til halv pris i uge 29
Fra næste uge sælger vi mange forskellige æteriske olier for halv pris: 35 kr. pr. flasker. Mere information i næste ugebrev.

Antikvariatet tilbyder første danske satiriske ugeblad
Det første danske politisk/satiriske ugeblad af sin art hed Klods Hans og udkom fra 1899-1926. En af tekstforfatterne var den kendte Herluf Jensenius, der skrev underteksterne til de herlige tegninger om fx gadelivets forskellige typer. Vi har de fleste blade af de første årgange. Er du interesseret, så mail til astrologi@astrologihuset.dk – og du kan læse mere her:
http://denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Grafik/Karikaturtegning/Klods-Hans

Ugen, der kommer
Ugen er præget af spændinger til Uranus. Først på ugen er det Merkur, der er i fokus her, og sidst på ugen er det Solen. Da Solen og Merkur er i konjunktion, er det hele ugen, der har besøg af disse spændinger. Det betyder oprør og frihedskampe, og mange har lyst til at være originale og udtrykke særlige sider af sig selv. Dette kan vække nogen forargelse hos andre, men det er vigtigt at hoppe ud af skabet og være sig selv. Der lægges blødt ud, da det handler om Krebsen, men Vædderen er også inde i billedet, og så kan det se lidt voldsomt ud indimellem.
I ugens begyndelse står Venus stadig i Krebsen, og så er der tale om hele tre planeter i tegnet. Især i begyndelsen af ugen har mange derfor behov for nærhed. Det vil sige samvær med familien og den nære omgangskreds.
Hvad angår Merkur står den dog i harmoni med Mars, hvilket gør kommunikationen mere direkte og åben, og det modvirker til en vis grad Merkur/Uranus-spændingen, hvor man ikke altid når at tænke helt klart, inden man udtaler sig. Der kan godt blive tale om en del provokerende udtalelser og skarpe synspunkter her midt i sommerferien.

MANDAG
Dagen begynder roligt og stabilt med Månens harmoni med Saturn. Mange har behov for at komme langsomt ud af fjerene og planlægge dagens aktiviteter. Men sidst på eftermiddagen og først på aftenen kan det let vise sig, at der var noget, man ikke kunne tage højde for. Månen er nemlig i spænding til Pluto, og så er der ofte noget, der skal frem, om det så er gennem sidebenene, det sker. Der er tale om så stærke følelser, at mange vil forsøge at holde dem tilbage,  det er vanskeligt – ja, nærmest umuligt. Man kan ikke undgå at kunne mærke dem, selv om de ikke verbaliseres. Vibrationerne er ikke til at tage fejl af. Det gælder som vanligt i særlig grad dem, hvor aspekterne rammer ind i deres personlige horoskop.
Merkur modtager en harmoni og en spænding, men dette er beskrevet i indledningen, så læs evt. denne.

TIRSDAG
Kl. 6,34 går Venus ind i Løvens tegn, og så har flere lyst til at være generøse og slå ud med armene og sige: Jeg gi’r! Flere spenderer nu generelt flere penge i de næste uger. Nogle gange skal man dog lige passe på ikke at bruge FOR mange moneter. Kl. 21.52 gør Månen ind i Skorpionen og giver et par dage med passion og dybde i følelseslivet.
Netop følelserne kan dog være noget besværlige i dag. Om formiddagen er Månen i spænding til Uranus, og så kan mange være på tværs af det hele og køre deres eget ræs uden blik for andres behov. Om eftermiddagen er det kommunikationen, der er udfordret, da Månen er i spænding til Merkur. Aspektet er eksakt kl. 16.01. Det er derfor virksomt en stor del af dagen, især generelt i perioden fra 3-4 timer før det eksakte aspekt til 2-3 timer efter. Det er her, det mærkes tydeligst, men det er allermest lige når aspektet er eksakt, at det er stærkest – her altså kl. 16.01 +/- nogle minutter.

ONSDAG
En rolig dag med kun et enkelt eksakt aspekt, nemlig Månens harmoni med Neptun. Nu er det fantasien og drømmene, der er i fokus – og husk så også at lytte til din intuition.

TORSDAG
Lige efter midnat går Merkur ind i Løven og medfører et behov for store og betydningsfulde udtalelser eller en snak med indflydelsesrige/markante personer. Dagen begynder med Månens harmoni med Pluto, der øger dybden og passionen, så nogle vil begynde dagen med en omgang lagengymnastik, og det er en rigtig god ide. Midt på dagen står Månen flot til Jupiter og gør mange glade og optimistiske. Om aftenen står Månen flot til Solen og fremmer sansen for helheden. Et givende og stabilt følelsesliv er det normale for de fleste. Alt i alt en ret god dag.

FREDAG
Fredag ligner torsdagen en del. Kl. 10.14 går Månen ind i det optimistiske Skyttens tegn, og som eftermiddagen skrider frem, så går kommunikationen bedre og bedre som følge af, at Månen står flot til Merkur. Efter dette går den i gang med en harmoni til Venus, og så kan mange have behov for at hygge sig med kvalitetsoplevelser. Igen en rigtig god dag.

LØRDAG
En ret blandet dag står for døren med spændinger fra både Solen og Månen. Dagen begynder med Månens konjunktion med Saturn, så der kræves tålmodighed, ansvarlighed og disciplin af mange – og flere har svært ved at komme ud af fjerene, selv om pligterne kalder. Heldigvis har mange ferie og kan bruge den nødvendige tid på at få dagen skudt i gang. Midt på formiddagen står Månen i spænding til uvirkelighedens planet, Neptun, og det gør det ikke bedre i forhold til at komme ud af sengen. Fantasi og drømme kan også komme på tværs.
I dag er Solen i eksakt spænding til Uranus, læs evt. i indledningen om dette. Mange kan være oprørske og obsternasige, ikke mindst børnene. Merkur og Venus danner i dag en eksakt konjunktion i Løven, og det lover godt for gavmildheden og storsindet. Mange giver de komplimenter som de selv og andre har behov for. På den måde kan man få mange til at gøre, hvad man ønsker af dem.

SØNDAG
I dag er Solen i eksakt harmoni med Mars, hvilket til en vis grad strider imod, at det er både søndag og sommer. Men mange har behov for at røre sig og sætte gang i aktiviteter. Opfindsomheden er i fokus om formiddagen, hvos Månen står flot til Uranus. Kl. 20.33 går Månen ind i Stenbukken, og så kalder pligterne i et par dage, hvor der også stilles krav til tålmodighed og disciplin.

Farvel til endnu en kunstner
Denne gang siger vi farvel til en kunstner, nemlig den aldrende stjerne, Supermans første Lois Lane. Det drejer sin om skuespilleren Noel Neill, som blev født i samme by som Prince, der døde i april i år – Minneapolis. Hun blev født den 25. november 1920 og blev altså hele 95 år gammel. Fødselstiden kunne godt ligge omkring kl. 10.30. Noel Neills ambition var at blive journalist, men det blev skuespillerfaget, hun blev kendt på.

I fødselshoroskopet står Neptun (film) i så fald i 7. hus (publikum) i aspekt til kommunikationsplaneten Merkur i 10. hus. Venus (charme) står tæt på AC i 12. hus (illusioner) i det ambitiøse Stenbukkens tegn. Hun har den fremstormende Mars i 1. hus, så hun var modig og handlekraftig af natur. Mars danner en stortrigon i jordtegn til Månen og Saturn, så hun har også været temmelig jordbunden og praktisk.

Hun blev kendt for sin rolle som Supermans flirt på avisen ”Daily Planet”, i filmen fra 1948, hvor hun netop var reporter. Hun døde i sit hjem i Tucson, Arizona, den 3. juli 2016. Superman himself blev dengang spillet af George Reeves. Næste Superman-film, hun var med i, er fra 1950 og hed ”Atom Man Vs. Superman”.

Noel Neill døde – hvis fødselstiden kl. 10.22 holder - på en progressiv MC, der udløser hendes spænding mellem Merkur og Neptun (sygdom). Merkur hersker over 6. hus (sygdom). Bl.a. derfor er det sandsynligt, at fødselstiden er korrekt, selv om jeg ikke har kunnet finde den nogen steder. Superman optrådte første gang i bladet Action Comics i 1938.

Forskning i Månens faser
Månefaserne er yderst interessante, men det er kun ganske få astrologer, der anvender dem i tolkningerne. Denne viden er nærmest gået helt tabt i det moderne samfund, hvor man har troet, at man blot kunne erstatte den ældgamle viden med nye metoder, som var uafhængige af gammel ”overtro”.
Jeg vil bl.a. undersøge, om den gamle teori om, at der fødes flere børn ved fuldmåne er korrekt. Så har jeg en privat hypotese om, at der sker flere dødsfald under den aftagende Måne, specielt de sidste dage før nymåne. Noel Neill døde faktisk præcis i en sådan periode. Hun er født ved fuldmåne, og hvis kl. 10.22 er korrekt, er der tale om en tiltagende Måne.
Men det er især i øjebliksastrologien, månefaserne er vigtige. Vigtige begivenheder som at så og at høste bliver bare udført nu om dage, hvor det passer bedste med vejret og den generelle planlægning i øvrigt. Altså når det passer mennesket, og ikke når det passer naturen. Dette er med til at forringe fødevarernes kvalitet og holdbarhed.
I de kommende numre af HOROSKOPET kommer der en længere artikelserie om emnet.

UGEHOROSKOP uge 28 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk 


VÆDDER Du går med nogle tanker om fremtiden; det kan være job eller andet, som du skal tag stilling til. Især først på ugen kan du få det næsten som du vil, da du er god til at tale din sag. Bruger du din intuition, vil du ligeledes komme langt. Har du en partner, så tag en god snak med denne.
PS: Det skal være sjovt og spændende.

TYR Alle former for samarbejde går let. Du er god til at få andre til at arbejde for dig, hvilket er godt, for tempoet er højt og opgaverne mange. Et godt overblik er essentielt. Brug tid på de projekter, der har højst værdi for dig, men pas på med ikke at gøre dem for omfangsrige.
PS: Glem ikke familien.

TVILLING Du får travlt, men det kniber lidt med energien. Du må sætte tempoet bare lidt med, du skal alligevel nok nå det hele. Der er ting, du må sige nej tak til. Pas på pengene, især når du indgår aftaler. Det vil især være omkring bolig eller andet, der vil have en stor fremtidig indflydelse.
PS: Tænk dig godt om.

KREBS Du bliver let overvældet, hvis du har for mange muligheder eller valg, du skal træffe. Det hjælper, hvis du sætter dig nogle mindre delmål. Når du først beslutter dig for noget, vil der dog ikke være noget, der kan forhindre dig at op når dette. Du holder af at komme lidt væk hjemmefra.
PS: En Romantisk udflugt er lige sagen.

LØVE Allerbedst er det, hvis du holder ferie. Det er nemlig ikke så meget, du når i denne uge. Du nyder det, og tager tingene som det kommer, og der er også helt fint. Du og din partner er på bølgelængde og nyder at bruge tid sammen. Arranger noget romantisk, når du kan.
PS: Er du single, så flirt endelig løs.

JOMFRU Der er stor fokus på samarbejde og på andre mennesker. Du har det bedst, når du har selskab og, der sker noget aktivt. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du ønsker, så ræk ud efter det. Du må meget gerne være lidt impulsiv, holder du dig selv tilbage, når du ikke meget.                                                                                                
PS: Det umulige kan gøres muligt.

VÆGT Din økonomi er ikke helt god, men du føler dig sikkert mere ”fattig”, end du reelt er. Der skal være plads til lidt forkælelse sammen med familien. Du sætter dig mange mål, og du kan få nogle særdeles klare indfald, som bestemt er værd at forfølge. Du kan dog presse lidt for meget på.
PS: Små ting gør en stor forskel.

SKORPION En meget behagelig uge venter. Du vil få succes med de ting, du vælger at fokusere på. Det gælder især med hensyn til job og karriere. Du kan med held lægge planer for resten af året. Det er også en mulighed, at bare nyde nuet og de gode øjeblikke, uden at tænke så meget mere over tingene.
PS: Sæt selv din dagsorden.

SKYTTE Ikke alt er helt, hvad det ser ud til. Det er derfor vigtigt, at du undersøger tingene nøje, inden du kaster dig ud i noget. Dette gælder især, når der er økonomi involveret. Du og din partner bliver let enige, da I har fælles værdier. Er du single, er der dejlige muligheder for flirt.
PS: Alt løser sig.

STENBUK Hvis det ikke skal komme til uenighed og skænderier med dem du møder – eller familien, må du finde din mest diplomatiske og fleksible side frem. Træk dig også lidt tilbage, alle behøver ikke nødvendigvis vide, hvad du tænker og føler. Du kan til tider føle lidt tristhed, men det er kun kort.
PS: Din partner er en god støtte.
I
VANDBÆRER Du ønsker reelt bare at hygge dig og opleve noget sjovt og spændende. Det vil knibe på dit daglige arbejde, og i det daglige generelt. Samarbejdet går trægt, og der vil være nogle kedelige udfordringer. Du er ikke til de store diskussioner eller betroelser, så du må knibe dig uden om.
PS: Du har en virkelig god intuition lige nu.

FISK Der skal meget til for at slå dig ud af kurs. Du kan dog blive stresset, når tingene ikke helt går så hurtigt, som du gerne vil. Det hjælper meget, hvis du går en lang tur eller i det hele taget dyrker noget motion. Du har brug for tid alene, og tid med familien. Det er det nære, der gør dig glad.
PS: Påtag dig ikke for meget.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar