tirsdag den 12. juli 2016

Slutanalyse af EM


Vi skal lige afslutte evalueringen af astrologien i forhold til EM i fodbold. En ting gik ikke så galt, som man kunne have frygten med de stærke Saturn-spændinger – nemlig dommernes præstationer. Vi havde skrevet at der ville komme kampe, hvor dommerfejl blev afgørende for kampenes udfald. Ikke nødvendigvis sådan, at det samlet set blev det forkerte hold der vandt, men at det ville være uretfærdigt og uskønt at se på. Jeg mener at der var to tilfælde, hvoraf jeg specifikt kun husker det ene, nemlig Islands sejr over Belgien, hvor der var klar straffe til Belgien i en situation, der særdeles vel kunne have endt med en belgisk sejr. Og så var der endda kort efter en fejl mere, og det knækkede belgierne.

En anden afgørende dommerfejl var, da Frankrig i semifinalen mod Tyskland fik tilkendt et meget tvivlsomt straffespark, hvor Tyskland indtil da havde siddet på kampen. Det straffespark satte gang i Frankrig og afgjorde kampen til Frankrigs fordel.

Saturn er også alt det kedelige, fx kriserne, som heldigvis blev begrænset til starten med tilskueruro af værste skuffe. Der blev slået hårdt ned på dette, og så rettede det sig ind. Men Saturn er også dommerne, anførerne, trænerne, stjernerne og spillerne ”på toppen”. Hvad angår de sidstnævnte, var der mange der svigtede denne gang. Dog ikke på de hold, hvor der var holdånd og stolthed over at spille for sit land.

Det var derfor egentlig ikke underligt, at det ikke var en favorit, der vandt. Og måske derfor heller ikke, at det så blev Portugal, der ikke har været mestre, men var i finalen på hjemmebane for 12 år siden, hvor de beskæmmende tabte til Grækenland med 0-1. Jeg havde blot ikke regnet med dem denne gang på grund af trænerens horoskop med en meget stærk Pluto-spænding, der lige er begyndt, så han skal nok få sine besværligheder nu, hvor der kommer pres på ham. Tror han må gå af inden for et års tid max.

Det kunne også have været Belgien, der ville vinde med de mange fantastiske spillere, men desværre også for mange individualister, hvad der ikke var godt denne gang ifølge starthoroskopet.

I tyve år er der ikke blevet scoret så få mål ved et EM og for mange langgabere, som er et resultat af, at de fleste hold havde lagt spillet an på en stærk defensiv og bare ventede på, at modstanderne skulle begå fejl – og så håbe, at disse fejl kunne omsættes til mål gennem kontraspil. Der var 8 ekstra hold med denne gang, og det er bare for mange – for mange hold og for få mål, men astrologisk set er det efter bogen med Saturn på AC.

Hvad angår ”ræven på toppen” var der især mange skuffelser. Tænk blot på Müller, Rooney, Lewandowski, Zlatan, Kane – og Giroud i finalen, hvor han slet ikke kunne få gang i noget, selv om Frankrig havde bolden langt det meste af tiden. Griezmann var her undtagelsen. Boateng fra Tyskland. Han har mange spændinger lige nu, men han spillede ganske godt, men oplevede spændingerne på anden vis. Nemlig derved, at hans hold ikke magtede at nå så langt som de plejer. 

Selv Ronaldo komme sent i gang, det skete først rigtigt i knald-eller-fald-kampene. Og i slutkampen kom den alvorlige skabe kun 25 minutter inde i kampen. Men her kom trænerens erfaring og holdet organisering virkelig til sin ret. Ronaldo havde i den for gode uge i juli besøg af en Jupiter-spænding til Uranus. Den progressive Merkur stod på Mars/Venus-konjunktionen i Vædderen og udløste begges spænding til Neptun (skader). Neptun står i Stenbukken, så der var naturligt, at skaden kom i knæet.

I randzonen omkring EM havde begge tv-kanaler indført en slags kønskvotering, hvor der var en såkaldt kvindelig ekspert på hver kanal. Det blev slet ikke nogen succes, men måske var der bare tale om det samme, som astrologer ofte er udsat for, når de optræder på tv. Man blive betragtet som en underholder, der lige skal ryste et par ligegyldigheder ud af ærmet og så farvel igen.

Det opløftende var de små fodboldnationer (Saturn), der bød sig til og nåede langt – og allerlængst Portugal, og tillykke med det!


Ps. Finalen havde alt det, der stod i starthoroskopet. En langgaber med måltørke og med et mål scoret langt inde i den forlængede spilletid, så vi heldigvis slap for straffekonkurrencen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar