torsdag den 14. juli 2016

Planet 9 fundet - er det Nibiru?


Pressen er på den anden ende lige nu. Astronomerne har måske fundet den såkaldte planet, Nibiru – eller en anden (dværg)planet, sikkert en dværgplanet. Flere fop0rhold er endnu ret usikre, så vi må vente, til der kommer en efemeride med den endegyldige position og bane. Vi må derfor forholde os afventende, selv om det ar svært. Men den del af arbejdet er endegyldige astronomernes.

Planetens placering skulle være i den lidt mystiske – og meget kolde – Kuiper-bælte, der ligger imellem planeterne Neptun og Pluto. Planeten har foreløbig fået den astronomiske betegnelse 2015-RR-245. Astronomerne mener, at den har en størrelse på ca. det halve af Plutos, som er solsystemets mindste planet. Afstanden til Solen er foreløbig beregnet til at være ca. 120 AE, svarende til afstanden mellem Jorden og Solen. Omløbstiden er beregnet til at være omkring 10-20.000 år. Den bare er altså meget elliptisk, hvilket er ret normalt i Kuiper-bæltet. Men her er der tale om en bande, der er ekstremt elliptisk.

Foreløbig er det hele altså ganske neptunsk! Astrologerne holdet vejret og er klar til den tydningsmæssige det af arbejdet, når astronomerne har gjort deres arbejde færdigt. Kan I så se at komme videre, kære astronomer! Vi er ved at sprænges af nysgerrighed.


Jeg stillede spørgsmålet til øjebliksastrologien: Er det Nibiru, der er fundet? MC står flot til Solen i 11. hus (nye opdagelser). Så er det bare lige med, hvad Solen skal tolkes som i forbindelse med et spørgsmål om en ny planet. Men da Solen er centrum for det hele, så regner jeg med, at Nibiru nu endelige er fundet. 

PS. Spørgsmålet er stillet den 14. juli 2016 kl. 09.00 på Østerbro.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar