tirsdag den 5. juli 2016

EM semifinaler


Jeg havde skudt på, at Tyskland og Frankrig ville mødes i finalen, hvilket naturligvis nu har vist sig at være helt forkert. De mødes nemlig allerede i semifinalen, og så er det også overstået det kan man jo lige så godt!

Nå, spøg til side. Der er altid visse udfordringer i forudsigelser, ikke mindst i turneringer, hvor man ydermere ikke har et decideret hjemme- og udehold, som vi har brug for astrologisk set for at kunne tolke et kamphoroskop. Vi må derfor ty til trænernes og visse nøglespilleres horoskoper, hvor vi sågar mangler alle fødselstiderne. Der er derfor god grobund for fejltagelser – og sær, når det handler om, HVILKE hold der når frem til finalen. Her vil det altid være en forudsætning, at de hold, vi skyder på til at nå finalen, ikke forinden møder hinanden i knockout-kampe, som det nu er tilfældet med Tyskland og Frankrig.

I den anden semifinale mødes Wales og Portugal, og vi vil se på mulighederne for, hvem der vil nå finalen. Vi har den konstante udfordring med, hvem der er hjemme- og udehold. Men vi satser på, at den normale regel gælder, selv om ingen af holdene er ”født” hjemme- eller udehold. Undtagen lige Frankrig, men her er der særlige forhold, der gør sig gældende i kampen mod Tyskland, idet Tyskland er udråbt som hjemmehold med ret til at bære de normale landsholdsdragter. Som tidligere nævnt har jeg ikke kunne finde oplysninger om, hvordan denne udvælgelse i turneringer foregår. Ved nogle af læserne dette, hører jeg gerne derom.

Portugal-Wales
Den 6. juli 2016 kl. 21.00 spilles Portugal mod Wales i Lyon. Der er 1 planet i hjemmeholdet hus, mens der er hele 4 i udeholdets. Det vil sige, at hvis teorien om udråbelsen af hjemmeholdet holder, så vinder udeholdet – altså Wales. Det bliver spændende at følge, men de tidsrum, hvor der potentielt sker mest, er:
Ca. 21.20-21.35
Omkring kl. 22.00 – det vil formentlig sige de første ca. 10 minutter af 2. halvleg
Omkring kl. 22.45

Tyskland-Frankrig
Normalt ville man sige, at Frankrig er hjemmehold her, men en eller anden for mig ukendt finurlig regel glæder her, så Tyskland er blevet tilkendt hjemmebanen i Marseille. Det bliver ekstra spændende at se, hvilken af de to regler, der gælder. Der er nemlig en pæn forskel på hjemme- og udeholder her. Der er 1 planet (Pluto) i 1. hus (hjemmebanen) og 3 planeter i 7. hus (udeholdet). Dette giver overvægt til udeholdet Frankrig, og de vil vinde. Gælder den normale regel for hjemmehold, vil de tabe, så det bliver virkelig lærerigt at se resultatet af den kamp. Måske er vi endda også så heldige, at kampen bliver seværdig.
De vigtigste perioder i kampen er astrologisk set disse:
Omkring kl. 21.15, 21.30, 21.45 og kl. 22.00.

PS - Humor
England ønsker forhandling om udtrædelse af EM og er klar til at diskutere de nærmere betingelser for, hvordan landet skal forlade EM efter nederlaget til Island. De har sikkert ingen hast med at forlade Frankrig, og de vil helt sikkert stille visse betingelser for at trække sig tilbage. Og så stiller de oven i købet betingelser for at være sikre på deltagelse i næste slutrunde om fire år.
I UEFA har man den holdning, at der ikke er noget at forhandle om. Når man taber en kamp i knockout-fasen, så skal man naturligvis forlade området, sådan er det bare: Så kan de lære det, kan de.Ingen kommentarer:

Send en kommentar