torsdag den 7. juli 2016

Farvel til endnu en skuespiller


Denne gang siger vi farvel til en kunstner, nemlig den aldrende stjerne, Supermans første Lois Lane. Det drejer sin om skuespilleren Noel Neill, som blev født i samme by som Prince, der døde i april i år – Minneapolis. Hun blev født den 25. november 1920 og blev altså hele 95 år gammel. Fødselstiden kunne godt ligge omkring kl. 10.30. Noel Neills ambition var at blive journalist, men det blev skuespillerfaget, hun blev kendt på.

I fødselshoroskopet står Neptun (film) i så fald i 7. hus (publikum) i aspeket til kommunikationsplaneten Merkur i 10. hus. Venus (charme) står tæt på AC i 12. hus (illusioner) i det ambitiøse Stenbukkens tegn. Hun har den fremstormende Mars i 1. hus, så hun var modig og handlekraftig af natur. Mars danner en stortrigon i jordtegn til Månen og Saturn, så hun har også været temmelig jordbunden og praktisk. 

Hun blev kendt for sin rolle som Supermans flirt på avisen Daily Planet, i filmen fra 1948, hvor hun netop var reporter. Hun døde i sit hjem i Tucson, Arizona, den 3. juli 2016. Superman himself blev dengang spillet af George Reeves. Næste Superman-film, hun var med i, kom i 1950 og hed ”Atom Man Vs. Superman”. Der kom en serie film mere i perioden 1953-58.


Superman optrådte første gang i bladet Action Comics i 1938.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar