tirsdag den 5. juli 2016

Tourens horoskop - uha


Tourens første etape blev skudt i gang den 2. juli kl. 12.51 på Mont Saint-Michel i Bretagne. Dermed har vi hele Tourens horoskop. Her står Silen i Krebsen sammen med Merkur og Venus, som alle tre er i spænding til Pluto, hvilket er ret uheldigt for rytterne, men det kan muligvis give noget ekstra underholdning til publikum. Spørgsmålet er, om det er på den gode eller mindre gode måde. 

Desværre er det nok det sidste der er tilfældet – eller i det mindste OGSÅ er tilfældet – netop på grund af spændingerne. Merkur står for kommunikation, og den er skidt på flere ledder: mellem rytterne internt, men også til ledelsen – og det kan give dårlig presse – endnu en Merkur-ting.
Så er der også et storkvadrat i horoskopet. Månen står i spænding til både Jupiter, Saturn og Neptun. 

Storkvadratet kører mellem 3.-9. hus ((kommunikation) og 6.-12. hus (arbejde, helbred). Derfor vil der komme en del skader, sandsynligvis forårsaget af styrt. Flere topryttere vil være i risikozonen, og andre af disse vil levere en skuffende indsats. Noget lignende som med fodbold-EM, som også er præget af Saturn. Saturn står for tålmodighed og langsommelighed samt ansvarlighed, autoritet og disciplin. Disse vigtige områder vil være under stærkt pres i dette års Tour.


Heldigvis står Mars rimeligt godt og til dels også Uranus, og der er enkelte harmonier, der afspænder horoskopet. Ellers ville det have set rigtig slemt ud. Touren kan få en slags herostratisk berømmelse. Hvem ved? Måske vil rytterne finde på at strejke, eller i hvert fald protestere mod de givne forhold. I går var det fuldmåne, og det gav naturlig sin del af dramaet. Rytterne kørte fornærmende langsomt i en stor del af løbet – gennemsnitshastigheden var her helt nede på 33 km/t. Og vinderen kunne først kåres efter en del voteren og kiggen på målfotos. Det blev Cavendish foran Greipel. Læs også forhåndsvurderingen af de enkelte ryttere, der blev lagt på bloggen i torsdags, før starten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar