mandag den 4. juli 2016

Uge 27 astrologisk set

NB. Husk at du ALTUD kan finde ugebrevet på bloggen, når der er bøvl med sendesystemet som i går. Der var tekniske udfordringer, så vi ikke kunne udsende det, men så går du blot ind på www.astrologihuset.dk
Her klikker du på den lille orange firkant ca. midt på siden, og så er du inde på bloggen og behøver ikke vente, til du får brevet sendt.

INDHOLD:
Første bog om politik og spiritualitet
Ugen, der kommer
Brexit igen
Slug en fortrydelsespille?
Boris Johnson siger nej til det hele
Endnu en kunstner er gået over
Ugens humor
Ugehoroskoper for alle tegn lægges på for sig

NY bog om spiritualitet og politik
Dette skulle være den første bog om politik og spiritualitet, der nogen sinde er udkommet. Og jeg må sige, at bogen ser lovende ud. Vi har lige i slutningen af denne uge modtaget den i boghandlen, og jeg arbejder på en anmeldelse.
På bogens bagside kan man læse, at indholdet er en sammensmeltning af politik, filosofi, psykologi, videnskabelig erkendelse og spiritualitet. Bogen tænker i nye vinkler til vores politiske forståelse og ser helhedsløsninger. Der fokuseres også på kærlighedens helbredelse kraft, tilgivelse og medfølelse som de bærende principper. Men det vigtigste er, er den er en rejse for sjælen.
Den er skrevet af Thomas Bentzon-Ehlers og koster 198 kr. Vi har udfordringer med administrationsdelen af shoppen, men du kan bestille den ved at indbetale 198 kr. plus evt. porto 40 kr. til regnr. 3679, konto 10578590 eller mobile pay: 28110545.

Ugen, der kommer
Det væsentligste tema i denne uge er de 4 planeter i Krebsen, som udgør et såkaldt stellium med 4 planeter i samme tegn. De står i realiteten i en vid konjunktion og udgør dermed en meget stærk energi, som er forbundet med Krebsen. Nu er familien, nærheden og omsorgen virkelig i fokus. Det er dog mest i ugens to første dage, dette er tilfældet, da Månen – Krebsens egen planet - blander sig i koret sammen med Merkur (kommunikation), Solen og Venus (værdierne). Der vil derfor komme mere trafik familierne imellem end vanligt i tilsvarende perioder andre år.
Den 4. juli har vi nymåne, som er eksakt kl. 12.01, så det at arrangere noget ekstraordinært midt på dagen mandag kan blive en succes. Dagen er i det hele taget præget af Månen, også i et par spændinger, så følelserne kan svinge markant – fra den ene yderlighed til den anden. Især sidst på dagen, da Månen spænder Pluto op. Læs mere under mandagen.

MANDAG
Dagen er på grund af nymånen i Krebsen som skabt til at tage initiativer og sætte nye ting i gang på det familiære område eller i ens eget følelsesliv. Har du ferie kan du med fordel samle hele eller dele af familien til frokost i dag.
Lige fra morgenstunden står Månen på Merkur og fremmer følelser og kommunikation om disse. Lidt senere er Månen i harmoni med Neptun, og så har mange god intuition og fornemmelse for, hvad der er rigtigt og forkert. Fantasien fejler heller ikke noget.
Resten af dagen er blandet. Sidst på eftermiddagen og først på aftenen står Månen i spænding til Pluto, og så kan følelserne og passionen slå gnister i en grad, så det for nogle kan blive problematisk. Dog ikke værre, end at det er til at klare, da Månen lidt senere igen står i meget smuk harmoni med Jupiter, så glæden og humoren dominerer over udfordringerne.

TIRSDAG
Dagen begynder med fuld fart og energien er i top på grund af Månens harmoni med Mars. Det kan dog være tilrådeligt lige at spise brød til og ikke stresse, da Månen er i spænding til frihedsplaneten Uranus, der også står for pludselige hændelser. I dag står Merkur i eksakt harmoni med Neptun, så forstanden og logikken kører fint sammen med intuitionen og fornemmelserne. I disse dage. Først på aftenen går Månen ind i Løven og giver behov for høj cigarføring og det at være i fokus.

ONSDAG
En rimelig stille og ret harmonisk dag, hvor Venus står flot til Neptun og giver samme energi som i går, men mere på det værdimæssige område. Kærlighed og økonomiske anliggender er ret begunstigede. Midt på dagen står Månen godt til Saturn, så følelser og fornuft går meget fint i spænd.

TORSDAG
Her har vi ugens absolutte højdespringer. Der er vildt mange astrologiske faktorer i spil, nok det højeste antal, der er opnåeligt på en enkelt dag overhovedet. Hele 7 faktorer er på tale, hvoraf hele 4 er mellem personlige og ydre planeter. Og det er det højeste, jeg har set nogen sinde. Solen er i konjunktion med Merkur, så der er gang i debatter og kommunikation og trafik generelt. Begge planeter står i opposition til Pluto, så der er bestemt ikke tale om smalltalk hele tiden. Man må i dybden for at finde sandhederne. Nogle er ikke til at vride et ord ud af. Så nogle er i dag et talende vandfald, og andre er den tavse danske – alt efter hvordan det rammer ind i ens eget horoskop. Det 4. aspekt er mellem Venus og Uranus, og så skal man ikke foretage impulskøb eller jage til at sætte sin hurtige underskrift på aftaler og køb. Kærligheden kan også være en lidt uregerlig størrelse i disse dage.
Midt på dagen er Månen i spænding til Mars, og dette gør manges lunte meget kort. Lykkeligvis står Månen godt til Uranus, så forstanden vil alligevel sejre. Kl. 23.41 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer.

FREDAG
Så kommer der lidt mere ro på igen. Dog ikke om aftenen, hvor Månen er knotten med hele to spændinger til Saturn og Neptun. Dette kan gøre nogle meget indadvendte og verdensfjerne, og det kan føles koldt og halvdepressivt. Der manes til ro og besindighed denne aften. Gå derfor tidligt i seng, så du er frisk til i morgen. Det gode er, at Merkur står meget harmonisk med Jupiter, så lyset vil dominere mørket i disse dage.

LØRDAG
Månen er meget aktiv med hele 5 harmoniske aspekter. Passionen er i fokus straks fra morgenstunden. Formiddagen præges af en harmoni til Solen, som altid er rigtig god til at skabe helhed og harmoni. Glæden og humoren er inde samtidig med Månens konjunktion med Jupiter. Midt på eftermiddagen står Månen godt til kommunikationsplaneten Merkur, der også begunstiger trafikken. Om aftenen står Månen flot til Mars og giver en god energi, så mange vil være aktive til langt ud på aftenen og natten.

SØNDAG
En rolig dag, hvor Månen går ind i det harmoniske og sociale Vægtens tegn kl. 9.32. Og så er det dagen, hvor Solen danner en meget flot kontakt med Jupiter, og dette gør dagene heromkring glædesbetonede og humoristiske. Man kan endda være ret heldig.

Brexit – England – både ude af EM og EU?
At England tabte til Island er en katastrofe. De er dermed ude af EM efter at have tabt til lilleputnationen Island, og træneren måtte gå af.
Vi skrev tidligere, at enten ville de blive i EU gennem et ja, eller også gennem et nej, som ville blive forvandlet til at ja som følge af den kaotiske proces, landet ville blive kastet ud i på grund af det turbulente afstemningshoroskop.
Nu kan det se ud, som om der arbejdes for at aflyse afstemningsresultatet og blive i EU, og det vil være i skønneste overensstemmelse med valghoroskopet. Et horoskop, der ligner en ommer til forveksling. Men da man jo ikke bare udskriver omvalg, så kan der ske det, at man kryber til korset og aflyser valgresultatet for at meddele EU, at man har fortrudt på grund af alt for store konsekvenser i form af splittelse af Storbritannien, både geografisk og demografisk. Det er jo de ældre, det har stemt nej, så det er der ikke meget fremtid i. Jeg vil tro, at Cameron meget snart meddeler, at Storbritannien forbliver medlem af EU og så ellers skynder sig at fordufte.

Slug en fortrydelsespille?
Faktisk er briterne ifølge artikel 50 (skilsmissevedtægterne) fra 2009 (Lissabon-traktaten) berettiget til at tage sig rigtig god tid til processen, nemlig to år; en periode, der kan vise sig i praksis at blive betydeligt – helt op til et årti - længere, selv om det nok ikke er realistisk, da det ville give alt for stor turbulens – noget, som der er rigeligt af i forvejen.
Men måske kan briterne blot – sagt på en anden måde - sluge en fortrydelsespille og bare blive som fuldgyldige medlemmer. Det ER jo en vejledende folkeafstemning, der har fundet sted. Dette vil så på en måde sætte folketyret ud af kraft, hvilket også er en ret umulig tanke. Derfor må der en salomonisk løsning til. Det ender måske med, at man må ty til en løsning, der også vil give store udfordringer. Nemlig at forhandle en aftale hjem som den man har i Norge. Dette vil afbøde de fleste af de økonomiske skadevirkninger, men de kan reducere de enkelte lande til en slags lobbyorganisationer. Jo, Cameron har som tidligere beskrevet virkelig malet ikke alene sig selv, men hele nationen, op i et hjørne, hvor man er fanget i en fælde. Det er, hvad man kunne forvente, når men jeger til at afskrive en folkeafstemning på et så mudret horoskop.

Boris - The No(where) Man
Londons tidligere borgmester Boris Johnson var storfavorit til at blive ny leder af De Konservative efter Cameron. Han har i sidste uge meddelt, at han ikke kan se sig selv som arvtager, så nu må de finde en anden. Han er tilsyneladende en konsekvent nejsiger, hvor partiet og landet nu har mest brug for en jasiger – men Yassir (udtales Jasi’ r) Arafat er død, så ham kan det heller ikke blive. Beatles, især Paul McCartney, havde åbenbart profetiske evner, da de skriv denne sang.
Nå men her er teksten til den gamle Beatles-sang fra Yellow Submarine-lp´en:
He’s a real nowhere man
Sitting in his nowhere land
Making out his nowhere plans
For nobody
Johnson skal måske snart til at søge nyt job, og det kunne passende være som bj, som er hans initialer. Det er en ny form for dj, hvor han konstant spiller protestsange, herunder fx Amy Winehouse´s ”Noooo, Noooo, Noooo, Noooo”. Også ”No Milk Today” med Herman´s Hermits kan komme på tale.
Reklamen for hans shows kan lyde: The fabulous bj - featuring a dj. Det bliver dog sikkert en no-performance. How Boris – I mean: How boaring.
Eller som en titel på en spaghetti-western lød – apropos indslaget om Bud Spencer lidt senere: Mit navn er Nobody
Boris Johnson er født den 19. juni 1964 og har 4 planeter i Tvillingerne, herunder Mars, som er med i en meget stærk spænding til både Saturn, Pluto og Uranus. Uranus vil være original og kræve sin frihed til alt, og spændingen gør, at han altid vil være sin egen på kontroversiel vis. Det var vist godt, at de slap for ham som leder.
Sammenligner man hans horoskop med horoskopet for det britiske EU-medlemskab, så befinder hele 5 planeter sig i Skytten i opposition til Johnsons 4 planeter i Tvillingerne – sådan set med meget store briller. Hans T-kvadrat går også ind og anfægter hele 4 af planeter i Skytten i EU-horoskopet - ikke underligt, at han er modstander af EU.  Og ikke underligt, at EU-medlemskabet ville komme til at volde problemer på et tidspunkt. I horoskopet for medlemskabet står Saturn midt i Tvillingerne og kan stort set nå en opposition til alle planeterne i Skytten. Når der står så mange af slagsen, er man nødt til at operere med forhøjede orbis-værdier (større unøjagtigheder).
Astrologisk vil Theresa May være at foretrække, da hun har en meget stærk Uranus i harmoni med hendes fødsels-Venus i Løven. Det gør, at hun er et frisk pust på posten, selv om det ganske vist ændrer sig ellerede næste år, hvor Neptun går hen over hendes Mars og udløser dennes spænding til Jupiter. Det kan godt blive kaotisk. Hun er født den 1. oktober 1956.

Endnu en kunstner er gået over
Rækken af dødsfald inden for film og kunst generelt vil ingen ende tage. Nu blev det western-skuespilleren Bud Spencers tur til at forlade den fysiske verden for denne gang. Han var italiener, men tog efter sit internationale gennembrud et mere engelsk klingende navn. Han er døbt Carol Pedersoli, men han blev kendt under sit kunstnernavn, som er inspireret af dels den amerikanske øl Budweiser og skuespilleren Spencer Tracy. Han slog igennem i 60´erne med filmen ”Manden de kaldte Englefjæs”. Frem til 1985 kom der mange succesfilm, de såkaldte spaghetti-westerns.
Spencer var også jurauddannet, opfinder, pilot børnetøjsproducent politiker samt den første italiener, der svømmede 100 meter på under 1 minut. Han blev i 1960 med Maria Amato, med hvem han fik børn.
Spencer blev født i Napoli den 31. oktober 1929 kl. 3.20. MC og en meget velaspekteret Jupiter står i de alsidige Tvillingernes tegn. Action-planeten Mars er også – som forventet – velsaspekteret til Pluto, som står for vilje. Han døde på en progressiv Mars i spænding til Pluto i 8. hus (død, transformation) AC/DC-aksen udløser spændingen mellem Jupiter (lange rejser) og Neptun (sygdom, opløsning). Det sker fra Tvillingerne til Jimfruen. Derfor kan han have haft en af disse mulige lidelser: Leversygdom, lungelidelse, mave/tarme/stofskifte eller noget med balancen i kropsvæskerne.
Senere kommer en nekrolog over komponisten Pelle Gudmundssen-Holmgren, der også er gået over.

Ugens Humor
- Nå, D. Cameron, hvorfor hulen udskrev du dig den afstemning?
- Jeg havde ikke noget valg!
- Hvordan vil du beskrive den situation?
- I came, I ron – and I loosed!

Lauritz.com
Som vi skrev tidligere måtte auktionshusets børsnotering udskydes. Det viste sig nemlig, at de havde overvurderet sig selv og har måttet erkende, at det nok er bedre at satse på kræmmermarkedet i stedet for aktiemarkedet.

UGEHOROSKOP uge 27 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER Der er beslutninger, der skal træffes, og det bliver ikke helt let. Du kan fæle dig stresset og i tvivl om, hvad du gerne vil og, hvem du vil være fremover. Det kan være svært for dig, at blive enig med familien om fælles planer. I vil ikke det samme, og du er ikke helt villig til at gå på kompromis.
PS: Se familien som en støtte, ikke som modstander.

TYR Du inspirerer andre og, sørger du også selv for at lytte, vil du få gode ideer. Du må gerne lægge ambitiøse planer og drømme store drømme, men lad dig ikke stresse af dem. Pas på, når du indgår aftaler det er ikke alt, der er en god ide, og som du vil får noget ud af.
PS: Forsinkelser kan opstå.

TVILLING Når det kommer til økonomi og penge, har du en heldig hånd. Du kan få en uventet gevinst. Du er social og udadvendt, men du kan være lidt egoistisk og glemme og lytte til, hvad andre har at sige. Nye projekter kommer godt fra start, og du energien til at arbejde hård.
PS: Arranger noget sjovt.

KREBS Der er beslutninger på dit arbejde, som du ikke er helt glad for. Du vil også føle dig presset og stresset, da tingene går lidt for hurtigt. Det er vigtigt, at du holder fast i dine egne værdier og meninger. Tænk dig om, inden du går på kompromis, eller lader andre overskride dine grænser.
PS: Tag en timeout indimellem.

LØVE Tiden er inde til eftertanke og god til at gøre en status. Du har brug for noget tid alene, så du kan samle dine tanker og planlægge fremadrettet. Find på en spændende aktivitet, som du kan foretage dig med din partner – og ellers så kom ud og mød nye mennesker og date.
PS: Er du ærlig og åben, så kommer du langt.

JOMFRU Tiden er mere til snak og ikke så meget til direkte handling lige nu, så sæt tempoet ned. Det er ikke meget, du kan komme igennem med, men det er det fordi, tiden ikke er gunstig lige nu. Du får ideer og inspiration, der danner rammerne for fremtidig succes.
PS: Tag kontakt til en gammel flamme.

VÆGT Du får travlt, og du vil føle, at der bliver hevet i dig fra mange sider. Der bliver ikke helt let at kombinere familieliv og arbejde. Har du ferie, så prøv at være nærværende og i nuet. Der skal være tid til noget sjovt, for det får dig til at slappe af og giver dig et tiltrængt pusterum.
PS: Nye projekter kan komme godt vente lidt.

SKORPION Du nyder at være sammen med gode venner, og er du sammen med børn, bliver du selv som barn igen. Du kan lave dine planer om i sidste øjeblik, men der er vigtigt, at du husker at orienterer og spørge de involverede. Kast dig ud i noget nyt, du har brug for forandring og inspiration.
PS: Læs en god bog.

SKYTTE Tålmodighed er ikke din stærkeste side, og derfor kan det også blive en prøvende uge. Der vil være projekter, hvor du må vente på andre – og det passer dig ikke. Fokuserer du på det positive og udnytter ventetiden, det vil hjælpe dig. Der bliver også mulighed for sjove overraskelser.
PS: Søg råd hos din partner eller en god ven.

STENBUK Opstår der gniderier mellem dig og andre, så stop op og tænk over, om du ikke selv er medvirkende til det. Du kan være noget stiv og kompromisløs, især fordi du føler at andre tester din tålmodighed. Foretag dig noget, du synes er sjovt, så dit humør løftes.
PS: Forfald ikke til tunge tanker.
I
VANDBÆRER Du forstår at udnytte dine ressourcer, tid og energi, på den bedst mulige måde. Du kan du udvide dit netværk med nogle spændende mennesker, som du møder der, hvor du befinder dig. Nye døre vil åbnes, men det er vigtigt, at du får tænkt dig om, inden du træffer beslutninger.
PS: Hold dig ikke tilbage – det bliver spændende.

FISK Selvom du en plan og et godt overblik, må du arbejde hård for at føre den ud i livet. Du har mange gode ressourcer, og andre hjælper gerne til, men du kan være din egen største forhindring, så vent med det du kan til senere, hvor det er lettere, og fokuser i stedet på det sjovt.
PS: Følg din intuition.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar