torsdag den 30. juni 2016

Touren


Ifølge pressen er der tre favoritter (Froome, Quintana, Contador) til podiepladserne og så 3 outsidere (Pinot, Bardet og Porte). De tre første ligger astrologisk set nogenlunde lige, men med et lille plus til Quintana og delvis Contador. Froome har en spænding fra Pluto til Venus og Quintana har hele 3 harmonier fra Jupiter, så han er astrologisk favorit. Derefter Contador og Froome.

Af outsiderne falder Bardet helt igennem, mens de to andre godt kan komme i top-5. Dog med Pinot med den største spænding. Uranus udløser hans Venus/Saturn-spænding.

Så er der nogle top-10 favoritter, der er nævnt i pressen:
Aru har for mange spændinger og er i gang med en meget svingende periode på nogle år.

Van Garderen står meget flot i denne kategori og kan blande sig i toppen
Rodriques, Rolland og Mollema skal være glade, hvis de kommer i klassementet, når tingene er gjort op til slut. Især Rolland står skidt.

Af sprinterne ser det værst ud for Greipel. Kittel, Cavendish og Sagan kan også skuffe; men Cavendish kan godt få et par etapesejre. Kittel vil skuffe og Sagan vil heller ikke være helt på toppen. Kristoff står bedst. Degenkolb kan være svingende, men kan nok godt nå at hente en enkelt etapesejr. Han har blandede aspekter, men er ikke færdig med sin Pluto-spænding, da han er født den 7. januar 1989.

Af danskerne har jeg udvalgt tre ryttere. Fuglsang ser bedst ud, men progressivt står mars i spænding til Saturn, som holder ham væk fra den absolutte top, og han skal være glad hvis han slutter mellem de 10 bedste. Derefter Valgren, som har nogle meget spændende kombinationer, der gør, at han bliver interessant at følge. Vil tro at han udfylder sin rolle som hjælperytter flot. Lars Bak er inde i en svingende periode, så han gør klogt i at holde en lidt lav profil.


PS. Dem med de største spændinger skal passe mest på med ikke at styrte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar