mandag den 20. juni 2016

Kæmpe brøler i Le Mans


Vi har skrevet om at trafik og kommunikation står i stærke spændinger i disse dage, hermed også i de seneste dage. I går den 19. juni sidst på eftermiddagen i Le Mans-løbet stopper en af Toyotas biler op kort før målstregen. Rygter tyder på, at køreren har modtaget en besked om et eller andet spektakulært, han kunne udløse fra cockpittet for at tv kunne se fejringen af den første sejr til Toyota nogensinde. Man ak, sådan skulle det ikke gå, og astrologisk set er det lige efter bogen, at hvis man forsøger at fejre sig selv på den måde, kan det gå galt.

Den 19. juni var der en meget stærk spænding, nemlig et storkvadrat, hvor kommunikations- og trafikplaneten Merkur og kaosplaneten Neptun var med. Måske vil direktøren nu begå harakiri, som det mange gange ses på de kanter. Både bilen og køreren var japansk.

Måske er det ikke den korrekte årsag, men under alle omstændigheder er Toyotas totale tavs grobund for alverdens konspirationsteorier. Nu kunne tysker i deres Porsche hive en sejr mere i land i det prestigefyldte løb.


I dag er det omtalte aspekt eksakt, så vær forsigtig med kommunikation og kørsel – husk at udtrykke dig så klart og tydeligt som muligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar