søndag den 5. juni 2016

Uge 23 astrologisk set

INDHOLD:
Gratis konkylier som gave til dåbs- og navngivningsbøgerne
Ugen, der kommer
Dværgplaneten Eris, af Claus Houlberg
Bioporto – tomlen nedad
Copenhagen Distortion
Henrik Sass Larsen
Ugehoroskoper for alle tegn


Gratis konkylier til dåb- og navngivningsbøgerne
Børnene bliver her hovedpersoner i et eventyr, hvor de i en drøm bliver tryllet om til Havprinser og havprinsesser, og så er en konkylie en passende sidegave at give. En sådan får du gratis med, hvis du som abonnent på ugebrevet bestiller en dåbs- eller navngivningsbog i indeværende uge (23). Husk at sende en separat mail, hvis du ønsker gaven sammen med bogen: astrologi@astrologihuset.dk

Ugen, der kommer
Nogle af tendenserne fra sidste uge holder sig endnu, om end for nedsat styrke. Storkvadratet er der stadig, for Solens og Venus´ vedkommende er de ikke længere eksakte. Men især i ugens første dage er de stadig mærkbare, så det handler om at være forsigtig i værdispørgsmål, mest kærlighed og pengesager. Invester ikke mere end du kan tåle at tabe. Hvad T-kvadratet angår, er det stadig fuldt aktivt. Den vigtigste harmoni i denne uge er Solens og Venus´ harmoni med Uranus, der især er aktiv i ugens slutning, og det er gavnligt for værdierne, herunder økonomien.
Læs også Claus Houlbergs senere indlæg om planeten Eris, der præcis står på Uranus den 9. juni, hvor Dong bliver børsnoteret. Læs evt. det lange indlæg om dette fra forrige uge.

MANDAG
Solens konjunktion med Venus er eksakt, og i sig selv vil dette normalt gavne økonomien, men det er så som så med det harmoniske, når storkvadraten stadig er så aktiv og dermed virkningsfuld, som tilfældet er.
Kl. 4.41 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed.

TIRSDAG
En urolig dag, hvor Månen udløser spændingen mellem Uranus og Pluto om hhv. formiddagen og aftenen. Dermed er der også uro midt på dagen, selv om det ikke er der, spændingerne er eksakte. Om aftenen afspænder Månen dog tingene på den kommunikative front. Det vil sige, at det er muligt at argumentere og snakke/forhandle sig til løsningerne.

ONSDAG
En rimelig stille dag, hvor det eneste eksakte element er, at Månen går ind i Løven kl. 7.47. Det giver overskud og kreativitet, og nogle kan godt bruge store mund- og armbevægelser.

TORSDAG
I dag er Merkur i eksakt spænding til Mars. Dette kan give mundhuggerier, hvor parterne står stædigt fast på deres holdninger og standpunkter. Nogle kan blive direkte kværulantiske, krakilske og krasbørstige. Det stikker dog ikke så dybt igen, for følelserne er ret harmoniske, idet Månen danner ikke mindre en tre harmonier i dagens løb. Lige fra morgenstunden står den godt til Saturn, og gør man tingene langsomt, tålmodigt og sikkert, så bliver man belønnet. Om aftenen står den godt til Solen og Venus, og så er der dømt hygge, nydelse og livskvalitet. En rigtig god stemning præger timerne sidst på eftermiddagen og om aftenen.

FREDAG
Der er stor forskel på tidligt og sent. Fra morgenstunden udløser Månen spændingen mellem Merkur og Mars, og det kan gøre, at mange er vrisne og lette at irritere tidligt på dagen. Følelserne kan kort sagt let komme helt op i det røde felt, men det bedres i dagens løb. Kl. 14.46 går Månen ind i Jomfruen og sætter fokus på nuancer og detaljer. De små ting kan få en stor betydning.

LØRDAG
I dag udløser Månen T-kvadratet mellem Jupiter, Saturn og Neptun. Det virker hele eftermiddagen og om aftenen. Følelserne kan være kaotiske, og man kan ikke helt stole på, hvad man hører og ser. Virkelighed og fantasi er oppe at toppes, så stol kun helt på dig selv, især hvis spændingerne rammer dit personlige horoskop, hvad der er tilfældet for alle, der er født i midten af – eller har planeter stående - de bevægelige tegn Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene. Kører man ikke lidt lav profil, kan følelserne løbe af med én, og en minikrise kan opstå. Tag det derfor roligt. Se en film eller gå en lang tur, så får du balanceret det af.

SØNDAG
Nogle vågner op til følelsesmæssige tømmermænd eller humørsvingninger, og det kan holde sig til ud på eftermiddagen. Månen er nemlig i spænding til Solen og Venus mellem kl. 7.00 og 13.30. Venus opvejer dog til dels disse spændinger, da den hele dagen står flot til Uranus og viser, at der findes alternative veje at gå inden for værdierne – kærlighed og økonomi. Om eftermiddagen kl. 15.47 står Månen flot til Mars, og i timerne omkring dette tidspunkt har vi dagens bedste energi, hvor man kan være åben og ærlig omkring sine følelser; der stikkes ikke noget ind under stolen.

Dværgplaneten Eris
Dværgplaneten Eris blev navngivet i 2006. Den er den fjernest beliggende planet i solsystemet og går en omgang rundt i Dyrekredsen på 560 år. På grund af dens banes skævhed er den imidlertid 110 år om at komme igennem Vædderens tegn, hvor den er for tiden. Den 9. juni ved middagstid går planeten Uranus i nøjagtig konjunktion med Eris i Vædderen. Det gør den igen til september og til foråret, men så skal vi også vente over tusinde år på at se denne konstellation igen. Kort fortalt er Eris sandhedens planet (den lille dreng i Kejserens nye Klæder), hvor Uranus er elektronikkens og frihedens planet. Derfor er de nylige Panama-leaks et glimrende symbol på denne konstellations globale betydning. Det skal blive interessant at følge Uranus/Eris-konjunktionens virkning de kommende måneder. - af Claus Houlberg

Bioporto – tomlen nedad
Der findes et dansk biotek-firma, der hedder Bioporto, som er stiftet tilbage i 1917, og som jeg aldrig havde hørt om før mandag den 30. maj. Her kunne man læse i pressen, at de havde fået fingeren nedad fra USA, hvad angår et medicinsk præparat, firmaet har udviklet gennem flere år.
Jeg satte mig for at se på, om astrologien kunne give svar på tabet af de rigtig mange millioner, det handlede om, og som uundgåeligt vil føre til fyringer i virksomheden.
Jeg har blot ikke kunnet finde dagen for børsnoteringen, og den oplysning er hermed efterlyst. Men i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen kan man se, at firmaet er stiftet den 22. november 1917 i Hellerup – eller i hvert fald i København.
Progressive AC er i spænding til kriseplaneten Saturn, og progressive Sol udløser spændingen mellem Merkur, Jupiter og Mars – den stærkeste spænding i stiftelseshoroskopet. Merkur udløser spændingen mellem Solen og Månen, og Venus er i opposition til kriseplaneten Saturn. Der er altså tale om virkelig stærke og kritiske aspekter, der er gang i lige nu. Når dertil så lægges, at transitterne er næsten lige så slemme, så er hele virksomheden i kæmpe krise, som ville nedsmelte de fleste virksomheder. Der skal i hvert fald en stor omorganisering til for at redde situationen astrologisk set.
Transit Pluto står på Venus i Stenbukken. Både Saturn, Neptun og Jupiter udløser det tidligere nævnte T- kvadrat, så det er altså så kritisk, som det kan være. Nu er det muligt, at virksomheden er godt polstret og kan undgå nedsmeltning, men man burde have foretaget nogle større justeringer allerede for nogle år siden, så man også havde været polstret astrologisk set. I hvert fald er det sikkert, at man stort set aldrig får noget godkendt på så stærke spændinger. Om man ikke har været omhyggelige nok i forskningen/udviklingen, eller om ansøgning om godkendelse i USA ikke var godt nok forberedt eller begrundet, det er svært at sige. Men det ville have været en meget let opgave at forudsige resultatet af det store projekt, som ikke alene nu må leve med en nedadvendt tommelfinger fra ”Over there”, men også fra astrologien.
 Man kan på nettet finde datoen den 23. november 1993, som SER UD TIL at være børsnoteringsdatoen, men en læser har gjort opmærksom på, at den med meget stor sandsynlighed er forkert, fordi man har købt en slags skuffeselskab, som er stiftet den dag.

Copenhagen Distortion på forstyrrende aspekter
Onsdag den 1. juni var en dag med rigtig mange spændinger, hvad der også fremgik af mine egne ugehoroskoper her i søndagsbrevet for sidste uge. Jeg havde planlagt at tage ekstra tidligt fri, men som så ofte før, lykkedes det ikke. Jeg kørte fra AstrologiHuset kl. 15.40 med IC på Pluto, og man skal aldrig tage af sted med Pluto på en hovedakse – og slet ikke i spænding til en af disse. Men på grund af travlhed så jeg det først bagefter.
Jeg havde ikke tænkt på, at store dele af Nørrebrogade var afspærret på grund af byfest. Og den hidsige trafikprop på Tagensvej var meget massiv, men en bus med politifolk drejede ned ad Nørre Alle, så jeg kørte efter den, og ingen gav signaler om noget som helst, på bedste Pluto-maner. Jeg fik først færten af festen, da jeg kørte op ad Møllegade mod Nørrebrogade. Da jeg nåede Peter Fabersgade, kom cykler, biler og to motorcykelbetjente imod mig i den ensrettede gade. De gav ingen tegn, og jeg fortsatte mod Nørrebrogade, hvor jeg først drejede til venstre ind mod byen, men straks var der en af de MANGE fodgængere, der råbte, at jeg ikke kunne komme den vej.
Jeg ville heller ikke, ligesom de andre, køre mod den ensrettede trafik. Så kørte jeg den modsatte vej på Nørrebrogade op mod Runddelen, men også her var der totalt lukket, og ingen hjælp at hente fra deltagere eller politi. Alle var i deres egen verden, og politiet var slet ikke der; så jeg var i en tidslomme. Jeg tænkte, at jeg måske kunne smutte ind omkring det gamle Astrologihuset, der nu er raget ned eller evt. en sidegade, men alt var hermetisk lukket. Derfor var der kun én sidste udvej, nemlig Kapelvej, som også så meget lukket ud med musik og aktiviteter. Men jeg forsøgte alligevel og fandt et ganske lille hul i alt materiellet, hvor min lille bil lige kunne komme igennem, og så lykkedes det, Pyyhhh – kør aldrig hjemmefra på Pluto-spændinger. Og så var der jo også et storkvadrat, der huserede. Heldigvis var der også harmoniske aspekter til hovedakserne, så det hele fandt sin løsning – stille og roligt. Og i en tidslomme, Saturn var jo med i storkvadratet.

Henrik Sass Larsen
Nu har Sass igen været åbenmundet, og det er faldet fagbevægelsen for brystet. Astrologisk set har Sass været igennem en Neptun-spænding i lighed med alle, der har fødselsdag den 29. maj. Dette gav sig blandt anden udslag i, at han på direkte landsdækkende tv sagde noget fordrukkent sludder – ikke underligt, for det var på valgnatten, og han havde fået nogle gevesener. Faktisk var der slet ikke hold eller sammenhæng i det, han fik ytret. Nu er det Saturn, det er galt med. Den er i spænding til Uranus og Pluto, og aspektet er eksakt tre gange – sidste gang er i november i år. Indtil da må han i det mindste lære at styre sine udtalelser for at undgå uønskede konsekvenser, og det vil vi holde godt øje med.

UGEHOROSKOP uge 23 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Fokuser og prioriter.
TYR
PS: Tag dig først af dine egne opgaver.
TVILLING
PS: Forkæl dig selv, du fortjener det.
KREBS
PS: Se fremad og planlæg nye tiltag.
LØVE
PS: Vær selektiv omkring, hvem du samarbejder med.
JOMFRU
PS: Fokuser på dit eget først, hvis det er muligt.
VÆGT
PS: Brug tid med partner og venner.
SKORPION
PS: Tag en ting ad gangen og afslut den.
SKYTTE
PS: Der skal være tid til noget sjovt.
STENBUK
PS: Nyd din dagligdag.
I
VANDBÆRER
PS: Arbejdsmæssigt går du ind i en god periode.
FISK
PS: Find din positive side frem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar