lørdag den 11. juni 2016

Evaluering af analysen af åbningskampen

Åbningskampen ved EM i fodbold

Åbningskampen mellem Frankrig og Rumænien var et godt eksempel på at astrologiske facts skal sættes i forhold til det såkaldte objektive styrkeforhold mellem to fodboldhold. Frankrig var af alle fodboldeksperter på forhånd udråbt til klar favorit mod Rumænien, da de på alle pladser havde de bedste fodboldspillere.
Men ud fra kamphoroskopet den 10. juni kl. 21.00 i Paris var der plads til at Rumænien kunne overraske positivt mod Frankrig, der med asc. i Skytten (hjemmeholdet) i eksakt konjunktion med Saturn de første 10 minutter af kampen var trængt fuldstændig i defensiven (Saturn) de første 9-10 minutter af Rumænien, som havde en dobbeltchance, hvor de burde være kommet foran 1-0. Frankrig begyndte så først efter de første 10 minutter at "komme ind i kampen", hvilket gav dem et føringsmål i første halvleg. Rumænien med dsc. i Tvillingen havde med Sol/Venus i 7. hus masser af vitalitet og viste overraskende stor kampvilje (dsc.-herskeren Merkur i aspekt til Mars) hele kampen igennem og fik da også udlignet til 1-1 i anden halvleg. Desværre for Rumænien bevægede prog. dsc. hen over Sol/Venus-konjunktionen i 7. hus (udeholdet) i løbet af halvlegspausen, hvilket godt kunne have peaket holdet op til at have scoret et mål mere, hvis dette aspekt var blevet udløst i enten første eller anden halvleg. Men efterhånden som anden halvleg skred frem levede Frankrig op til favoritværdigheden til trods for det pres og de forventninger (Saturn), der var fra hjemmepublikummet. Så med Saturn på asc. skulle Frankrig virkelig vise tålmodighed, disciplin og ansvarlighed fra hver enkelt spiller for at vinde kampen, hvilket først skete i de sidste minutter af kampen, da de scorede et drømmemål til 2-1. En kamp som overraskende lige så godt kunne være endt uafgjort på grund af de astrologiske odds. - Morten Bruun