søndag den 19. juni 2016

EM i fodbold - tabere og vindere


Nu er der spillet to runder i turneringen, og der tegner sig et billede af, hvem der bliver taberne. Det er der ikke de helt store overraskelser i astrologisk set – bortsen fra en enkelt overraskelse, nemlig Ukraine. Deres træner har et rigtig godt horoskop i denne, og det minder os om noget meget vigtigt, som man altid skal huske, nemlig fundamentet for det hele. Hvis ikke holdet er godt, nytter det ikke ret meget, hvordan trænerens horoskop ser ud. Bevares, hvis det ser lige så elendigt ud som holdets habitus fremstår, så er det ekstra skidt. Nu står Ukraines træner altså med et hold, der bare ikke ER bedre end som så, og så ER det bare svært at få tingene til at hænge sammen. De må finde sig i sidstepladsen i deres pulje, og de må forlade EM efter den indledende runde sammen med Albanien, Rusland, Tyrkiet, Irland, Østrig, Sverige og Tjekkiet.

Som det ser ud nu, vil de 8 bedst placerede lande være: Tyskland, Frankrig, England, Spanien, Italien, Polen, Kroatien og Belgien, med Island som outsider. Det vil sige, at disse lande er tilbage efter næste runde (runden efter den indledende runde). Derefter ryger Polen ud – hvis de ellers ikke kommer til at møde et af de andre 7 bedst placerede hold – sammen med Island, Kroatien, Belgien. Det er jo også, hvad man kan forvente, hvis man kun bliver toer eller en af de fire bedste treere i de otte grupper og derved kommer til at møde en af gruppevinderne i ottendedelsfinalen.

England er jokeren, da træneren har et flot horoskop, men holdet er ikke ordentligt sammenspillet – i hvert fald har de indtil nu ikke spillet op til deres bedste. Den spanske træner har et neutralt horoskop, så de bliver ikke mestre. Det er stadig Tyskland, der astrologisk set er favoritter. 

Efter næste runde vil jeg se på holdenes mest værdifulde spillere og deres horoskoper. Det vil give et bedre fingerpeg om, hvordan det vil gå fremadrettet.

Jeg er tyvstartet med at se på Ronaldos horoskop, da han nok er den største skuffelse blandt de værdifulde spillere, der har floppet.

Her finder vi forklaringen i hans progressioner. Progressive Sol er i spænding til Uranus. Det vil sige, at han er lettere at stresse end tidligere, og at hans liv generelt er ved at blive mere uroligt Desuden er Merkur i spænding til hans Neptun, og det betyder næsten altid, at man mister noget fokus på den fysiske verden og bliver lidt træt af sin rolle i livet. Nogle bliver decideret trætte af deres job, andre bliver mere udsatte for skader/lidelser. Endnu andre bliver skilt, og sådanne faktorer kan påvirke spillet på banen.

Hvad Zlatan angår, er han i gang med Pluto-spændinger. For 2-3 år siden stod den i spænding til hans Sol/Saturn-konjunktion. Her døde hans bror og Zlatan havde en overgang nogen formnedgang. Nu er Pluto i gang med den tredje og sidste planet i den tredobbelte konjunktion, nemlig Jupiter. Det har betydet farvel til en epoke i fransk fodbold, så nu må vi se hvad der sker med den store spiller, der rygtes til engelsk fodbold. Den næste station bliver den sidste i han topkarriere, netop på grund af Pluto-spændingen.


PS. Vi må også lige afvente dommene i de to sager mod Kroatien og et land mere. Men jeg vil tro, at de ender med de bøder eller påtaler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar