søndag den 12. juni 2016

Uge 24 astrologisk set

INDHOLD:

Ugehoroskoperne lidt forsinket, beklager
Sport direkte på bloggen
Syngeskåle i meget høj kvalitet
Ny slags is-te i butikken
Årshoroskoperne på hjemmesiden klar
Restsalg af Royal Copenhagen stjernetegnsfigurer og børne-buddhaer
HOROSKOPET udkommer i denne uge, læs om indholdet
Ugen, der kommer
Planet X og Nibiru
Børsdagen den 9. juni, Dong og Lauritz.com
Ugens humor
Ugehoroskoperne udsendes lidt senere

Ugehoroskoper for alle tegn lidt forsinket
Desværre er ugehoroskoperne lidt forsinket, derfor udsendes de separat senere på eftermiddagen.

Sport
Alt om sport lægges direkte på bloggen, herunder en del om EM i fodbold. Vi arbejder også på en nekrolog over Mohammed Ali. Du kan klikke dig ind på bloggen gennem www.astrologihuset.dk – klik på den orange firkant på midten af siden.

Syngeskåle i meget høj kvalitet
Vi har nu ca. 60 forskellige syngeskåle, vi kan tilbyde på www.astroshop.dk
Heriblandt er der syngeskåle af ekstra høj kvalitet. Kom til AstrologiHuset og se og afprøv kvalitetsskålene.

Is-te i butikken
I AstrologiHusets butik kan man nu købe iste af meget høj kvalitet. Teen er af årets første plukning og kan brygges på både koldt og varmt vand. Smagen er mild, og den kan serveres med isterninger. Og så er den naturligvis økologisk. Hver pakning er på 16 teposer, nok til 16 liter te. Pris 79 kr.

Årshoroskoperne – undskyld forsinkelsen
Nu er årshoroskoperne lagt på hjemmesiden www.astrologiHuset.dk
Vi har haft nogle udfordringer med hjemmesiden, som skal fornys, men nu er det lykkedes at få årshoroskoperne for alle tegn lagt på.

Restsalg af Royal Copenhagens stjernetegnsfigurer samt børne-buddhaer
Vi har et enkelt stjernetegn tilbage, nemlig Fiskene, som sælges til kun 499 kr. plus evt. Porto. Oprindeligt var prisen 1.170 kr.
Vi har også et par store af de søde tøj-buddhaer til børn tilbage. Normal pris er 349 kr. Nu 269 kr. plus evt. porto.
Den kan reserveres på: astrologi@astrologihuset.dk

HOROSKOPET udkommer nu
Bladet er nu i trykken og ankommer hertil onsdag. Vi omdeler bladet torsdag, fredag og lørdag ligesom postvæsenet. Men vi omdeler selv kun i udvalgte postdistrikter i Storkøbenhavn.
Du kan glæde dig ekstra meget til dette nummer, som har været udfordrende at producere, men også meget glædeligt, nok det bedste resultat nogensinde.
Der er artikler om Prince, kongelig karma, Grundtvig og astrologien, rigets tilstand, bl.a. om den britiske EU-afstemning, skattely, astrologisk udkigspost og meget mere. Glæd dig. Det er allerede ude hos alle abonnenter af e-magasinet.
Hvad angår den britiske afstemning, fremgår det tydeligt, at man ikke har skelet det mindste til det astrologiske aspekt, da man fastlagde afstemningsdatoen. Horoskopet er særdeles spændingsfyldt, og derfor vil spændingen også være til at få øje på. Cameron har med valget af dato gjort det ekstra vanskeligt for sig selv, men lad os nu se. Måske går det alligevel. Men man kan vente en gyser i næste uge igen, og vi forudsiger resultatet i HOROSKOPET. Men en astrolog ville med sikkerhed aldrig have anbefalet en sådan gyserdato, som reelt kan splitte Storbrittanien i stumper og stykker, og så påvirke EU. Både Skotland og Nordirland vil benytte situationen til at forsøge at vriste sig ud af det britiske rigsfællesskab, både ved et ja og en nej – eller som man siger derovre: Stay or Leave – som det vist også vil være udtrykt på stemmesedlerne.

Ugen, der kommer
T-kvadratet er der stadig i denne uge, selv om Jupiter så småt bevæger sig væk fra det eksakte spændingsaspekt. Dette bevirker, at der i midten af indeværende uge skabes en lille oase – et ophold i spændingerne, hvor vi lige kan trække vejret og tørre sveden af panden. Ikke mindst på grund af den smukke harmoni mellem Sol/Venus-konjunktionen og Uranus. På ugens første dage – faktisk alle hverdage – er der en yod, en såkaldt Guds finger, på himlen, hvilket ikke sker særligt ofte. Læs under mandagen.
Læs om det engelske valg under ”HOROSKOPET udkommer” i indledningen.

MANDAG
I dag begynder et spændende aspekt, der hedder en yod, også kaldet for Guds finger. Mars udgør fingerspidsen, og den står i Skorpionen og giver en meget stærk vilje til mange mennesker på det idemæssige og værdimæssige område. I dag tænker mange nyt og banebrydende og mange får ny inspiration på det følelsesmæssige plan.

TIRSDAG
Det er en lidt urolig dag på det følelsesmæssige plan, og det gælder både dag- og aftentimerne. Dog mest midt på dagen og omkring midnat.
Kl. 1.33 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med behov for socialt samvær. Neptun står stationær og begynder nu at gå baglæns i nogle måneder.

ONSDAG
Ved dagens begyndelse står Månen harmonisk til Venus og giver en hyggelig og behagelig stemning. Det er måske en ide med kaffe på sengen i dag? Kl. 14.18 går Månen ind i Skorpionen og skænker os et par dage med passion og dybde.

TORSDAG
Om eftermiddagen begunstiges vi af Månens harmoni med Neptun, som øger fantasien og intuitionen, og om aftenen står Månen meget flot til Jupiter og øger humoren og glæden og optimismen. Flot dag.

FREDAG
Om eftermiddagen er der energi, initiativ, drive og temperament over tingene, da Månen står på Mars i Skorpionen. Derfor er mange også meget viljebetonede.
On aftenen går Venus ind i Krebsen og begunstiger nærhed, følelser og familieliv i en måneds tid.

LØRDAG
Månen går kl. 2.34 ind i Skytter og giver et par dage med optimisme og glæde. Om aftenen er Månen i spænding til Merkur, hvilket kan skade forståelsen og kommunikationen, som kan blive kikset. I dag er Saturn og Neptun eksakt i spænding. Det vil sige, at virkelighed og fantasi er oppe imod hinanden, hvilket godt kan give sig udslag i surrealistiske situationer, hvor nogle ikke ved, om de drømmer eller er vågne.

SØNDAG
En stille dag, som måske godt kan være lidt urolig fra morgenstunden, hvor Månen er i spænding til Jupiter og godt kan gøre nogle overstadige og flyvske. Det hjælper dog på det, at det er søndag.

Planet X
Denne planet tiltrækker sig stigende interesse. En læser, Peter I. Lauridsen, har researchet lidt på denne mystiske planet, som skulle bestå af en mørk Sol, kaldet Nemesis (som er en såkaldt brun dværg) samt mindst tre planeter, hvoraf den ene hedder Nibiru. Dette minisystem skulle komme ind i vores solsystem med ca. 3.600 års mellemrum. Det skulle kunne bevises – og det må vi holde øje med ved hjælp af iagttagelse af de såkaldte perturbationer, som er små afvigelser i de kendte planeters baner. Og det er guf for astronomerne, det er deres ekspertiseområde. Ifølge oplysninger på internettet skulle minisystemet befinde sig i Kuiper-bæltet lige nu,
Gamle sumeriske tekster synes at understøtte denne teori. Noget andet, som kan hænge sammen med denne sag, er noget, vi allerede nu kan se. Solens magnetfelt bliver kraftigere, mens Jordens ditto bliver svagere, uden at der er en forklaring på dette, det er blot en konstatering.
Men det kan måske skyldes, at planet X sammen med sine følgesvende har krydset ind i vores solsystem.
Se dette link:
Lige nu er planeterne Uranus og Eris, som Claus Houlberg skrev om i søndags, i konjunktion med hinanden, og begge er de i kvadrat til Pluto, dog med nogle graders orbis (unøjagtighed). Derfor er vi under alle omstændigheder i gang med grundlæggelse af et faseskifte i menneskehedens og klodens historie. Der er tale om det, jeg i tænketanken Mikro har kaldt for et værdibrud – et nybrud i vores opfattelse af, hvad der er betydningsfuldt, og hvad der ikke er det.
Det er i sandhed spændende tider, hvor miljø, økologi og bæredygtighed vil være nogle af grundpillerne.
Det skal også med, at astronomerne menes at være tæt på at finde en ny planet i vores solsystem, som skulle have en afstand fra Solen på mere end 30 milliarder km. Omløbstiden menes at være mellem 10 og 20.000 år. Men om det er planet X, det vides ikke med bestemthed ved redaktionens slutning…men det kan bestemt ikke udelukkes.

Dong på børsen, men ikke Lauritz.com, også med lidt humor
Begge disse selskaber skulle hav været på børsen den 9. juni, Lauritz.com dog ikke i København, men i Stockholm. Kun Dong lykkedes det for, Lauritz.com må vente en stund. Børsnoteringer er udskudt til den 17. juni, når auktionshuset har fået styrket virksomheden finansielt og fået betalt af på en stor gæld. De skal astrologisk set ikke være kede af det, for den 9. juni var ikke en god dato, som det også fremgik af den astrologiske analyse af Dong. Dog er den 17. juni heller ikke helt fantastisk, men nok lidt mindre dårlig end den 9. juni. Jeg mangler åbningstiden for børsen i Stockholm, måske kender en læser denne.
Måske skulle laurtiz.com skifte navn til lauritz.gik – sådan som den kommer og går…Ugens humor
Boghandleren fra Brønshøj, Mansour, udvist
-         Nå, hr. Mansour, hvad siger De til Deres udvisning af Danmark?
-         ja, så blir Man sour – og ikke alene blir Man sour, Man blir pisse sour!
-         Hvad vil De gøre ved det?
-         Der er ikke andet at gøre, end at slå mig sammen med Boghandleren fra Kabul; så må vi se, om vi kan få gang i bogsalget, ikke mindst i Danmark!
-         I Danmark? Jamen, De bliver jo udvist!
-         Jo, men jeg kører bare tilbage oven grænsen ved Schengen, du ved…og så håber jeg ikke, jeg bliver opdaget i Cen-souren

Mere censur
Som nævnt arbejder vi på en nekrolog over bokseren Mohammed Ali, men måske når vi det ikke Ali-gevel…
Jeg var lige ved at komme til at skrive en negrolog, men så fik jeg heldigvis øje på fadæsen, og så gik selvcensuren i gang…jeg vil for alt i verden undgå at blive udvist af Danmark – og ej heller af bloggen!
Så vil jeg meget hellere flyve som en komet og stikke som en satiriker eller en ironiker. Og her ville jeg heller aldrig finde på at skrive ironigger, aldrig nogensinde! Men man må da sige, at Ali var en rigtig iron(i)man.

PS: Ugehoroskoperne udsendes separat lidt senere på eftermiddagen. Beklager.Ingen kommentarer:

Send en kommentar