søndag den 19. juni 2016

Uge 25 astrologisk set

INDHOLD:
Dåbs- og navngivningsbøgerne – få gratis konkylie med
Nyt fra antikvariatet
Ugen, der kommer – engelsk Brexit?
Ugehoroskoper for alle tegn

Dåbs- og navngivningsbøgerne – gratis konkylie medfølger
De personlige eventyrbøger for børn udvikles stadig, og vi har et tilbud til alle, der bestiller en bog i uge 25. Bogen leveres med en gratis konkylie, hvis det ønskes. I så fald send en separat e-mail, så kører det. I øvrigt kan der leveres oversættelser af teksten til engelsk, svensk og serbisk, hvis dette ønskes der, hvor et eller flere familiemedlemmer taler disse sprog. Der arbejdes på oversættelse til endnu flere sprog.
Bøgerne kan bestilles på www.astroshop.dk

Nyt fra antikvariatet
Shirley McLaine: lyset i livet 99 kr.
Efemeride for Lilith, den sorte Måne, 1900-2000: 99 kr.
Claus Houlbergs udsendelsesrække på Radio Lotus: Tegnene husene, planeterne og aspekterne. Kun 20 kr. pr bånd. Rabat ved samlet køb.

Ugen, der kommer – bliver det engelsk Brexit?
Ugen begynder med et storkvadrat, der ikke kan blive ret meget mere eksakt. Det vil sige, at det kokser i begyndelsen af ugen, herunder det engelske valg, som vi har skrevet en del om i HOROSKOPET, som nu er på gaden. Skulle nogle enkelte ikke have modtaget det endnu, så vent lige til mandag, før du reklamerer, B-breve KAN jo blive lidt ekstra forsinket efter de nye postregler er vedtaget – også selv om de ikke er trådt i kraft endnu. Det har gjort, at postvæsenet tydeligvis tager mere afslappet på tingene allerede nu. Det er snart ligesom at vælge mellem post og kolera…
Og netop postvæsenet er med i storkvadratet, symboliseret gennem Merkur (kommunikation, trafik). Pas på i trafikken især i ugens begyndelse. Merkur spænder både Neptun (kaos), Saturn (karma, forhindringer, krise) og Jupiter (udvikling, vækst, overdrivelser). Og så er det ydermere fuldmåne mandag, så der kan man forvente en del uro, og det vil være særdeles klogt ikke at sætte nye projekter i søen i begyndelsen af ugen, især mandag.
Hvad angår EU-afstemningen i Storbritannien bliver det noget af en gyser. Jeg kommer i HOROSKOPET til den konklusion, at det er meget vanskeligt at forudsige resultatet, men skriver et forsigtigt Stay – at de bliver i EU. Men dette kan godt udlægges på en noget anden måde, men dog med samme resultat: Nemlig at de stemmer sig ud, men ALLIGEVEL bliver! Dette er faktisk temmelig sandsynligt. Jeg vil tro, at når realiteterne kommer frem efter afstemningen, og virkeligheden presser sig på, så går der stærke kræfter i gang for at blive i EU på en eller anden måde. Det bliver meget spændende at følge på torsdag.

MANDAG
Der er fart over feltet i dag. Hele 6 astrologiske faktorer er i spil, og det siger ikke så lidt. Desværre er de fleste uharmoniske, så det er vigtigt at være forsigtig i alt, hvad man  foretager sig af vigtige ting – og at køre forsigtigt i trafikken.
Fuldmånen er eksakt kl. 12.02 – her er Solen og Månen i eksakt opposition til hinanden. Og kort efter – kl. 12.55 – går månen ind i krisetegnet Stenbukken og giver et par dage med fokus på mål, ambitioner, ansvarlighed og disciplin. Kl. 23.34 går Solen ind i Krebsen og medfører en måneds tid med behov for nærhed og omsorg samt tid til familien. Om aftenen står Månen i spænding til Venus, og så er der nok ikke tid til så megen hygge og kvalitet, som man måske havde sat næsen op efter.
Merkur er i eksakt spænding til både Venus og Neptun, derfor bliver storkvadratets 4. planet også trukket ind i spændingerne, selv om der er tale om en unøjagtighed på ca. 3 grader. Læs i indledningen. Det bliver noget af en dag, hvor man ikke skal regne med, at alting glider problemfrit. Dette gælder især for dem, hvor spændingerne rammer ind i deres horoskoper. Andre føler ikke spændingerne så stærkt, men de kan alligevel snige sig ind, hvis man får realiseret større aftaler eller projekter nu – så kan tømmermændene komme på et senere tidspunkt.
Det gælder om at holde lav profil i begyndelsen af ugen, specielt mandag, hvor det vil være rigtig godt at meditere, gå en lang tur eller være kunstnerisk kreativ. Også yoga kan løsne nogle af spændingerne op. Tag det roligt og se, hvad der sker.
Læs gerne indledningen.

TIRSDAG
Gårsdagens tendenser forstsætter, men i dag er der et par små oaser, nemlig omkring kl. 12.00 og kl. 19.00. Månen står først flot til Neptun og fremmer fantasien og intuitionen. Senere står Månen fint til Jupiter, så mange har en glædelig og humoristisk tilgang til tingene. Men om aftenen er der også noget andet på spil, nemlig Månens konjunktion med Pluto, som udløser dennes spænding til Uranus, så mange vil blive utålmodige - nogle ligefrem stressede, da Uranus har med nervesystemet at gøre. Mange vil holde på deres ret og deres synspunkter i det hele taget. Følelsesmæssige blokeringer og fortrængninger.
Husk at hvile, meditere og sende lys til dig selv og andre.

ONSDAG
Om formiddagen står Månen i spænding til Uranus og fortsætter gårsdagens uro og utålmodighed. Samtidig står Månen dog fint til Mars, og det harmoniserer tingene en del. Der bliver ikke nødvendigvis mere roligt, men man kan bedre tage fat om nældens rod og få løst nogle af udfordringerne. Merkur er i spænding til Jupiter, og det giver store armbevægelser og gør mange noget flyvske. Man kan mangle jordforbindelse. Månen går kl. 21.08 ind i Vandbæreren og giver i et par dage behov for mentale udfordringer – at tænke meget over livet og fremtiden. Mange vil ikke føle sig bundet, men ønsker deres fulde frihed.

TORSDAG
Månen står gunstigt til Saturn kl. 18.28. Det vil sige, at der er relativt roligt i timerne omkring dette tidspunkt. Ellers er der ikke andre eksakte aspekter i dag, men vi har stadig virkninger af storkvadratet, selv om den blive lidt svagere.

FREDAG
Dagen begynder fint på det kommunikations- og det forståelsesmæssige plan. Månen står flot til Merkur. Noget af det samme sker sidst på eftermiddagen, hvor den er i harmoni med gruppeplaneten Uranus. Men her skal det med, at Månen samtidig er i spænding til Mars, så temperamenterne kan sagtens koge over en gang for meget.

LØRDAG
Her har vi ugens mest harmoniske dag. Kl. 3.30 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med behov for at drømme og bruge sin fantasi og intuition. Midt på dagen står Månen godt til Solen, og det giver virkelig en god energi og helhedsforståelse. Det er en kombination, der virker harmoniserende på eventuelle spændinger. Om aftenen står Månen godt til Venus, så her er der dømt sovs og hygge, så det flasker sig.

SØNDAG
Her er der også flotte aspekter. Dagen begynder lidt flyvsk med Månens spænding til Jupiter, som også står for overdrivelser. Men derefter afløser den ene harmoni den anden til ud på aftenen. Først står Månen godt til Pluto og gør mange viljestærke og dedikerede. Derefter en harmoni mellem Jupiter og Pluto, der er eksakt kl. 13.30. Mange er humoristiske (Jupiter) med en knivspidsfuld ironi på grund af Pluto. Om aftenen står Månen flot til Mars, så mange er energiske, åbne/direkte og ganske ukomplicerede. Men samtidig står Månen skidt til Merkur, og det kan gå ud over kommunikationen og forståelsen for dem, der rammes af denne spænding i deres horoskop.

UGEHOROSKOP uge 25 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Lad dig ikke nøjes, når du kan få det hele.
TYR
PS: Stå fast på dit, hvad arbejdet angår.
TVILLING
PS: Vær fokuseret og udnyt den gode trend.
KREBS
PS: Slå dig også lidt løs.
LØVE
PS: Brug tid sammen med familien.
JOMFRU
PS: Du har brug for at blive udfordret.
VÆGT
PS: Der skal sættes nye, ambitiøse mål.
SKORPION
PS: Tag dig tid til at gøre status.
SKYTTE
PS: Find forbilleder og lad dig inspirere.
STENBUK
PS: Undlad at dømme andre.
I
VANDBÆRER
PS: Køb noget dejligt til dig selv.
FISK
PS: Vær aktiv i din bolig, inviter venner på middag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar