fredag den 24. juni 2016

Uge 26 astrologisk set

INDHOLD:
Englekort med dansk manual – vildt sommertilbud
Fejl i HOROSKOPET, få tilsendt gratis e-magasin
Abonnér gratis på Astrologimagasinet HOROSKOPET
Ugen, der kommer
Afstemning i England
Uranus ind i Vædderen
Ugehoroskoper for alle tegn


Englekort med dansk manual – vildt sommertilbud
Healing with the Fairies. Normalpris 219,00 kr., nu 159 kr.
Ascended Masters: Normalpris 219,00 kr., NU 159 kr.

Fejl i HOROSKOPET – vi gør det godt igen!
På side 8 tolker jeg prins Henriks horoskop, men det er dronning Margrethes horoskop, der er vist, og det er ikke så heldigt. Derfor gør vi fejlen god igen ved at sende alle, der ønsker det, en pdf-fil med e-magasinet HOROSKOPET, hvor fejlen er rettet. Det er desværre umuligt at rette det i papirudgaven.
Ønsker du dette, send gerne abonnementsnummer eller navn og postadresse til astrologi@astrologihuset.dk

Fantastisk tilbud på Astrologimagasinet HOROSKOPET
Vil du abonnere som ny abonnent på kalenderåret 2016, får du et abonnement til halv pris 149 kr. Og så får du endda et gratis årshoroskop til dig selv eller som gave til en du kender. Værdi: 149 kr. Du abonnerer med andre ord i realiteten gratis.

Ugen, der kommer
Nu dæmrer det, og kommunikationen kommer til at glide lidt lettere – og for at illustrere dette med et eksempel, får vi nu sikkert også nogle flere gode kampe under EM i fodbold, der ellers har budt på mange kedelige kampe med få mål, hvor der er faldet mål i overtiden eller i den absolutte slutfase af den ordinære spilletid, ikke underligt med Saturn (tid, forsinkelser, forhindringer) ikke langt fra AC. Men det stemmer flot overens med starthoroskopet for EM, hvor Saturn stod på AC i spænding til både Jupiter og Neptun.
Merkur var her i spænding til både Månen og Mars, så det er ikke underligt, at spillet ikke har været flydende. Intet hold har været helt stabilt, men alle har været svingende, selv Spanien der gik hen og tabte sin sidste kamp i den indledende pulje. Merkur har været i spænding stort set hele juni, men nu tager den sig en slapper og går i stedet i harmonisk parløb med Uranus i begyndelsen af indeværende uge – uge 26. Så begynder mange at kunne tænke klart igen efter mange misforståelser og brudte løfter/aftaler.
Fra vores egen verden måtte vi konstatere, at vi ikke havde opdaget, at prins Henrik have fået sig et forkert horoskop – nemlig hustruens, og det er nok ikke så velset i disse forandringstider.
Ellers er det småt med deciderede temaer i denne uge. Dog skal det med, at Mars holder op med at gå baglæns midt på ugen. Den begynder med at stå stationær i nogle dage, og så begynder den derefter langsomt at gå hurtigere og hurtigere i den normale retning. Læs mere om dette i den efterfølgende tekst.

MANDAG
Kl. 8.08 går Månen ind i Vædderen og forårsager følelsesmæssige anfald eller udbrud. Flere vil have behov for at åbne op for den følelsesmæssige godtepose, og enkelte vil skride til yderligheder og komme med emotionelle udbasuneringer. For enkeltes vedkommende vil følelserne løbe af med dem. Dette kan sagtens ske allerede samme aften, hvor Månen er i spænding til Solen. Men også på den nydelsesmæssige side er der himmelske aktiviteter. Det er nemlig dagen, hvor Venus er i eksakt harmoni med den fredelige Neptun. Sanserne er ekstra meget skærpede i disse dage, så kunst- og naturoplevelser kan anbefales på det varmeste i hele denne uge, allermest i begyndelsen.
Flere kan have held i kærlighed og/eller økonomi, især hvis det omtalte aspekt rammer ind i ens eget horoskop på en gunstig måde. Dette kan ske for alle, der er født ca. 9-15 dage inde i vandtegnene samt jordtegnene Jomfruen og Tyren. Både Venus og Neptun står nemlig 12 grader inde i de pågældende tegn, men det gælder i realiteten også, hvis andre planeter står på denne position.

TIRSDAG
Første halvdel af døgnet kan være lidt uroligt, da Månen straks fra morgenstunden går i spænding til Venus, og så kan morgenhyggen ryge for mange. Midt på dagen går Månen i spænding til Pluto, og det kan sætte gang i negative følelser som fx jalousi og modvilje. Lad være med at tage følelsesmæssige chancer – gør kun det, der føles helt rigtigt.

ONSDAG
En rimelig harmonisk dag, som skyder den mere harmoniske del af ugen i gang. Om morgenen og det meste af formiddagen er følelser og kommunikation i sync med hinanden, så sig søde og/eller smukke ting til dine medmennesker, det vil de elske og sætte meget stor pris på. Kl. 11.03 går Månen ind i Tyrens tegn og giver et par dage med behov for nydelse og kvalitetsoplevelser. Og det skal være i tantrisk tempo og helst helt uden nogen form for stress. Kl. 00.24 går Merkur ind i Krebsen og kommunikationen kræver mere nærhed, empati, omsorg og emotionel forståelse/medsving for at fungere optimalt. Og endelig går Mars kl. 00.38 direkte efter nogle måneders retrograd bevægelse. Nu begynder energien at flyde lidt mere frit, og der kommer mere af den. Nu går tingene i den rigtige retning igen.

TORSDAG
Endnu en dag med harmonierne i centrum. Fra morgen til langt ud på eftermiddagen tager Månen alle disse harmoniske aspekter:
Morgenen begynder med Månens harmoni med Neptun, som tyder på stærke følelser og intuition og drømmeaktivitet, hvor fantasien også er med på den gode måde. Midt på dagen er den i harmoni med Venus, som betyder kvalitet og nydelse endnu højere, end det var tilfældet i forvejen – så det gør blot behovet endnu større. Midt på eftermiddagen står den flot til passionsplaneten Pluto og giver dybe og intense følelser. Og lidt senere står den fint til Jupiter, hvilket øger glæden og den humoristiske sans. En god dag er i gang.

FREDAG
Der er virkelig gang i Venus i disse dage. Først var den i harmoni med Neptun, men til gengæld er den i dag i spænding til Pluto, hvilket tager noget af harmonien og heldet på kærligheds- og økonomifronten væk, så man ikke bør tage unødvendige risici på værdifronten. Men igen er der noget, der trækker i den harmoniske retning. Venus står nemlig også i harmoni med Jupiter. Derfor er dagen langt overvejende heldig og positiv. Kl. 12.44 går Månen ind i Tvillingernes tegn og giver et par dage med stor videbegærlighed og snakkesalighed.

LØRDAG
Dagen veksler mellem træghed/langsomhed, kaos og flyvskhed. Dagen begynder langsomt og trægt, og mange ønsker at sove længe, selv om pligterne kalder. Det bliver ikke bedre af spændingen til Neptun, der vil drømme sig væk fra realiteterne. Men sidst på eftermiddagen kommer der en markant ændring af energierne, for nu går Månen i spænding til Jupiter og sætter blus under følelserne. Man bliver nærmest flyvsk af dette, og dagen slutter derfor ganske münchhausensk:
At mange kan lyve
Langt mere,
End hest kan løbe, og fugl kan flyve

SØNDAG
Nu sænker roen sig igen over ugen. Kl. 14.20 går Månen ind i Krebsen og giver os et par dage med behov for nærhed og omsorg. I dag står Solen i eksakt harmoni med Neptun, og det giver mange behov for indre oplevelser, hvor fantasien, drømmene og intuitionen får frit løb. Kunst- og naturoplevelser vil være et hit, og Pluto-aspektet er aktivt endnu, så måske kunne det være et originalt forslag med et besøg i Botanisk Have, og der bør man aflægge (meget apropos med et botanisk udtryk) et besøg hos penisblomsten, som forhåbentlig stadig er i brunst - undskyld: i blomst. Det var morsomt, at blomstringen var på sit højeste, samtidig med, at det kom frem, at der er et stort babyboom på vej lige efter sommeren.

Folkeafstemningen i England
Meget er forandret i England efter gårsdagens afstemning. Ikke meget er status quo. Tingene stiger og falder, selv pundet. Det vejer sikkert ikke engang længere et halvt kilo som vanligt…og der vil følge mange andre svingninger, ikke mindst i aktiekurserne.

Som vi skrev, var det nærmest uforudsigeligt med et så rodet afstemningshoroskop for den 23. juni 2016. Egentlig er det ikke så mærkeligt, at det blev et nej til EU, da der var tale om et protesthoroskop. Men nu forestår der virkelig et oprydningsarbejde for Cameron, og vi må stadig anbefale ham at gå af. Han har som sagt Pluto i spænding til Solen og er derfor i en alt-eller-intet-situation, og måske siger han:

First I came, now I have to run… With Love from Came&Ron

Nuvel, vi har oplevet, at både pundet (og euroen) har været ude i det største fald nogensinde nyere tid. Og nu vil Skotland og Nordirland begynde en løsrivningsproces, så de kan blive i deres elskede EU.

Derfor bliver det meget langvarige forhandlinger med EU, der forestår briterne. Og det vil ende med, at Cameron går af, selv om han måske bliver siddende lidt endnu for at se, om det kan findes en løsning. Men han har med sin gennemføres en folkeafstemningen malet sig selv og briterne op i et hjørne, hvor vejen ud synes umulig. De må derfor tage konsekvensen af folkets vilje, men de vil sikkert prøve en masse krumspring forinden for at se, hvad der er muligt. De vil gøre meget for at indgå en meget dyb britisk splittelse, der kan ende med The Fall of Great Britain. Det kan altid aflæses i nationen, når en leder har så stærke Pluto-spændinger. Så er alle værdierne i spil, og situationen kan svinge ekstremt. Noget, der også er inde i landets horoskop. Læs meget mere om dette i det nyeste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Mohammad Ali gået over
Endnu en mega-personlighed er gået over på den anden side. Denne gang var det dog ikke en musiker, men verdens bedste bokser gennem tiderne, Mohammad Ali.
Når man oplevede ham på tv, ville man ikke tro, at han var Stenbuk. Men DEN han har haft inde i sig. Han blev født den 17. januar 1942 kl. 18.35 i Louisville, Kentucky. Det, man ikke overraskende i stedet oplevede, var hans Løve-Ascendant, som gav ham en enorm karisma og selvsikkerhed/selvbevidsthed. 

I fødselshoroskopet står Mars lige præcis det sted, som statistikeren Michel Gauquelin fandt, var en af to statistisk signifikante placeringer for Mars. Nemlig lige før MC i 9. hus, og lige før AC i 12. hus. Det var lige netop dette, Mohammad Ali havde, da Mars står ca. 10 grader før MC og i 9. hus. Der er en udsendel på vej på tv, som netop har at gøre med Gauquelins statistiske forskningsresultater over fx elitesportsfolk. Mars står i skønhedstegnet Tyren i spænding til Skorpionens planet, Pluto, så egentlig burde han have haft dette slogan: ”I fly like a Butterfly and sting like a Scorpio”.

Uranus i i Vædderen
I indisk Astrologihuset Thomas Apath Pedersen har gjort opmærksom på, at Uranus i hinduastrologien netop nu går ind i Vædderen – noget, der skete i den vestlige astrologi allerede i 2011. Det stemmer fint overens med fx den engelske folkeafstemning, som nu kommer til at volde en masse kvaler og til sidst må forårsage Camerons afgang – også på grund af hans Pluto-spændinger.


UGEHOROSKOP uge 26 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du holder af at have mennesker omkring dig.
TYR
PS: Forbered dig på forsinkelser.
TVILLING
PS: Brug din gode intuition.
KREBS
PS: Fokuser på dit eget først.
LØVE
PS: Inden længe bliver der fokus på bolig og flytning.
JOMFRU
PS: Brug ikke tid på skænderier.
VÆGT
PS: Du kan få lyst til at flytte.
SKORPION
PS: Der er kærlighed i vente.
SKYTTE
PS: Påtag dig ikke ansvaret for andre.
STENBUK
PS: Du inspireres af andre.
I
VANDBÆRER
PS: Tag dig også tid til en pause.
FISK
PS: En ven har brug for et godt råd.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar