søndag den 12. juni 2016

Ugehoroskoper for alle tegn

UGEHOROSKOP uge 24 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER Der kan være udfordringer med kommunikationen, hvilket skyldes, at du er meget direkte. Det er ikke alle, der kan tage dette, men er du opmærksom, så skal det nok gå. Der er kærlighed og romantik i luften, og det skaber en dejlig spænding i hverdagen. Vær ikke bange for at tage initiativer.
PS: Det du lægger energi og arbejde i, vil også lykkes for dig, så tag fat!

TYR Du nyder at bruge tid hjemme sammen med partner og familie. Hvis du tager du fat og får ordnet nogle opgaver, vil det hjælpe endnu mere på den positive energi. Du må passe lidt på dine penge. Det er ikke alt, der er en god forretning. Du skal også være opmærksom, når du indgår aftaler.
PS: Det er ikke så meget, du har den store lyst til.

TVILLING En dejlig uge venter, og energien vil være høj. Der er ikke meget, du ikke kan nå, når du beslutter dig for det. Du arbejder godt sammen med andre, og når faktisk mere på den måde, da de andre fastholder dig lidt. Tænk på dig selv først, så du får udnyttet dine muligheder.
PS: Det er det store billede, der er interessant lige nu.

KREBS Du har brug for tid til dig selv, så du kan samle dine tanker og planlægge fremadrettet. Det kniber lidt med energien, og det er sikkert ikke meget, du vil have lyst til. Der dukker gode muligheder op på jobbet, og det kan tvinge dig til at tage beslutninger omkring din karriere.
PS: Deltag ikke i sladder.

LØVE Mulighederne er mange i denne uge, men du skal selv sørge for at få noget ud af de chancer, der viser sig, især på jobbet. Et venskab kan blive sat på prøve, enten på grund af negativitet, eller fordi I ikke får talt ordentligt sammen. Få det løst, inden det bliver for svært.
PS: Omgiv dig med positive mennesker.

JOMFRU Usikkerhed omkring dit arbejde og dine mål kan nu opløses, og du bliver meget mere afklaret med, hvad du ønsker. Ser du tingene lidt udefra, vil du opleve, at du får de svar, du har brug for. Der er mulighed for en dejlig flirt, så hold dig ikke tilbage, hvis du er single og ønsker sommer romantik.                                                                                                  
PS: En gammel flamme spøger i dine tanker.

VÆGT Der bliver masser af mulighed for spændende arrangementer og impulsive aftaler. Hold dig ikke tilbage, men kast dig ud i det, du finder spændende. Arbejdet går forbavsende let, så det er ikke her, du kommer til at lægge mest energi. Tag tingene let og læg vægt på, at det skal bliver en sjov uge.
PS: Forbered dig på overraskelser.

SKORPION Indgår du nye aftaler, så gennemgå dem grundigt, ikke alt er nemlig, hvad du regner med. Det er heller ikke alle, du kan stole på. Brug tid sammen med din partner. Denne vil have brug for gode råd og en snak, samt lidt forkælelse. Er du single, skal der noget til for at imponerer dig.
PS: Bland dig kun i andres sager, når de beder om det.

SKYTTE Du kommer godt ud af det med andre, da du ikke hænger dig i småting og detaljer. Det er dog ikke alle, der er lige lette at arbejde sammen med. Find på noget, som gør dig glad, gerne samme med din partner eller gode venner. Det skal dog ikke være for lange arrangementer.
PS: Læg nogle nye planer.

STENBUK Det kan blive svært for dig, at få de opgaver fra hånden, som ikke inspirerer dig. Men når der er noget, der er spændende, så er der fuld fart på. Det bliver en travl uge, og der er vigtigt, at du også afslutter dine projekter og ikke kun kaster dig ud i nye opgaver, for så mister du overblikket.
PS: Husk at tage dig af dig selv.
I
VANDBÆRER Selvom det ikke er alle dine projekter, der har det mest succesfulde udfald, så afhold dig ikke fra at starte på noget nyt. Du er god til at finde løsninger så vel på jobbet som hjemme, og derfor er det også dig, der får ansvaret. Du nyder at være sammen med andre mennesker.
PS: Pas på med at lave for mange aftaler.

FISK Du er meget hurtig til at kaste dig ud i nye projekter, men hold lidt igen i boligen, familien skal tages med på råd for, at der ikke skal blive problemer. Du er også hurtig til at bruge penge, men her er det en god ide, lige at tænke dig om og ikke være alt for impulsiv.
PS: Bed andre om at tage ansvar og hjælpe.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar