tirsdag den 28. juni 2016

Brexit igen

Brexit – England – både ude af EM og EU?
At England tabte til Island er en katastrofe. De er dermed ude af EM efter at have tabt til lilleputnationen Island, og træneren måtte gå af.
Vi skrev tidligere, at enten ville de blive i EU gennem et ja, eller også gennem et nej, som ville blive forvandlet til at ja som følge af den kaotiske proces, landet ville blive kastet ud i på grund af det turbulente afstemningshoroskop.
Nu kan det se ud, som om der arbejdes for at aflyse afstemningsresultatet og blive i EU, og det vil være i skønneste overensstemmelse med valghoroskopet. Et horoskop, der ligene en ommer til forveksling. Men da man jo ikke bare udskrive omvalg, så tror jeg det vil blive nødvendigt at aflyse valgresultatet og meddele EU, at man har fortrudt og at det vil medføre alt for store konsekvenser i for af splittelse af Storbritannien, både geografisk og demografisk. Det er jo de ældre, det har stemt nej, så det er der ikke meget fremtid i. Jeg vil tro, at Cameron meget snart meddeler, at han forbliver medlem af EU og så ellers skynder sig at fordufte.

PS. Faktisk er briterne ifølge skilsmissevedtægterne fra 2009 berettiget til at tage sig rigtig god tid til processen, nemlig to år en periode, der kan vise sig i praksis at blive betydeligt – helt op til et årti - længere, selv om det nok ikke er realistisk, da det ville give alt for stor turbulens – noget, som der er rigeligt af i forvejen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar