søndag den 12. juni 2016

Vigtig håndbold i aften - det gælder OL

Håndbold – kvalifikation til OL
Danmark-Østrig
Danmark spiller i aften den første af to kampe mod Østrig, hvor det gælder kvalifikation til OL. Det sker i Odense. Gudmundsson, landstræneren, er lidt heldig, da han lige præcis i juni 2016 ingen spændinger har i sit horoskop – alt andet lige, vi har jo ikke fødselstiden. Uranus og Neptun arter sig meget fint, så det kan ikke være bedre. Det er bare pokkers, at kamphoroskopet ser ud som det gør. Det sætter os i en meget vanskelig situation, og det ville have været meget bedre med udebane først.
Nu har udeholdet fået en stor chance med Sol/Venus-konjunktion i 7. hus (udeholdet) i godt aspekt til Uranus. Heldigvis er der en svag spænding til Månen fra den nævnte konjunktion, og det kan blive vores redning. Men vi kommer på hårdt arbejde, hvor koncentrationen skal holders fra først til sidst. Disciplin og holdånd må også være i top. Men det tror jeg også gutterne er med på, så vi kan se frem til en sejr, som ikke er prangende, og så må vi håbe, at det rækker til returkampen i Wien om nogle dage. Vi må sende drengene lys!

Lad os se på de afgørende perioder i kampen. Omkring kl. 20.45 er MC i spænding til Pluto. Kl. 21.00 står AC på Saturn og udløser T-kvadratet, så her er der virkelig kritisk og vigt at stå sammen. Det virker i perioden 20.50-21.10. Kl. 21.15-21.25 st¨å IC på Uranus, og her vil det være godt at trække en overraskelse ud af ærmet. Kun på den måde kan mvi forhindre, at udeholdet gør det samme og kan profitere af det. Kl. 22.00 står DC på Solen og Venus, så her skal vi også passe på udeholdet, som bare ikke må få lov til at komme i gang, for så kan det gå galt. Jeg vil sende lys til hele banden, og håber at alle vil gøre det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar