mandag den 27. juni 2016

Smedegaard Andersen fyret fra Mærsk som forudsagt


Vi skrev for nogle måneder siden, at Niels Smedegaard Andersen havde så mange spændinger i sit horoskop, ta hans dage I Mærsk ville være talte. Han er født den 8. juli 1958 i Århus.
I dag den 27. juni kom det så frem, at han er fyret på gråt papir med øjeblikkelig virkning. Ikke underligt, når man betænker, at Pluto stadig er i spænding til hans Sol og Uranus udløser hans spænding mellem Mars og Jupiter. Ydermere er Saturn i spænding til hans Venus og står snart over på sig selv. Det vil sige, at han om kort tid har fuldbyrdet sin anden Saturn-runde.
Hvad angår progression står Mars i spænding til både Venus og Merkur, der er i konjunktion med hinanden i Løven. Mars står i Tyren, så det er de faste regn, der er involveret. De faste engagementer er pludselig ikke så faste mere.

For et års tid siden – da Pluto tog fat i Solen- gennemgik Smedegaard en hjerteoperation, så den senere tid har været ret turbulent for den kompetente erhvervsmand, som dog nok skal finde sig nogle bestyrelsesposter at varetage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar