fredag den 10. juni 2016

Foldbold EM
Så skal vi til det igen, og desværre er Danmark ikke med ved denne slutrunde, da vi tabte den afgørende kamp til Sverige, som fuldt fortjent kom med på vores bekostning. Nu kan vi i stedet nyde det show, som Zlatan helt sikkert vil opføre.
Aftenens horoskop for åbningskampen er samtidig horoskopet for hele dette EM, som har skæbne, krise- og karmaplaneten Saturn stående meget tæt på AC. Det vil sige, at der vil være forhindringer, forsinkelser, udfordringer i form af sikkerhedsforanstaltninger, kriseberedskab, terrorsikring og alt muligt andet i disse forbindelser.
Dette vil så også præge åbningskampen, hvor Frankrig er på hjemmebane som det eneste hold i hele turneringen. Det vil sige, at vi ikke kan bruge de normale tolkningsregler for hjemme- og udebane. Vi har tidligere set, at hypotesen om at regne det hold, der i enhver kamp bliver UDRÅBT som hjemmehold, og er det, der gælder astrologisk, ikke holder. Derfor vil jeg afprøve en ny hypotese, nemlig at det er favoritholdet, der er symboliseret gennem hjemmebanen. Så må vi se om den holder, vil naturligvis stadig holde øje med den første mulighed/hypotese.
AC er hjemmeholdet her (Frankrig), og Saturn står på AC. Det vil sige, at hjemmeholdet bliver nødt til at spille henholdende og forsigtigt, hvor ansvarlighed er et must. Hver enkelt spiller må tage det absolutte ansvar og spiller meget disciplineret, ellers kan det gå galt, da Saturn er med i et T-kvadrat, der også kan betyde, at kampen bliver forsinket. Hvis dette forsinkelse er betydelig, må den astrologiske tolkning laves om. Saturn er i spænding til Neptun, vandplaneten. Så måske vil regnen vælte ned, hvad der kun har betydning, hvis banen ikke er overdækket, hvad den næsten MÅ være på det niveau, ellers er det en katastrofe i sig selv. Oversvømmelser kan måske også være inde i billedet.

Merkur hersker over udeholdet og står i 6. hus, som er 12. hus for udeholdet, og det er ikke godt, især fordi Merkur også er med i et T-kvadrat, som ganske vist ikke er lige så eksakt. Solen er i konjunktion med Venus i 7. hus, og begge planeter er i spænding til Jupiter. Til gengæld i harmoni med Uranus, der gør, at udeholdet har muligheder for at skabe en lige kamp, men jeg vil tro, at resultatet falder ud til hjemmeholdets fordel. Måske burde man halvgardere med uafgjort, men det undlader jeg her. 
Hvad angår dommeren ser han ikke ud til at være hjemmebanedommer, og enkelte kendelser kan decideret gå hjemmeholdet imod. Frankrig vinder en smal sejr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar