onsdag den 29. juni 2016

Terror igen

Terror i Istanbuls Atatürk Lufthavn

Så skete det igen. Mange døde den 28. juni omkring kl. 22.00 i lufthavnen i Istanbul, som er en af Europas travleste og derfor et oplagt terrormål.

I horoskopet for aktionen ser vi Mars (våben, vold) lige på MC i kvinkuns til konjunktionen mellem Månen (folket) og Uranus (pludselige hændelser) i Vædderen, som ar Mars’ tegn. Mars står i døds- og transformationstegnet Skorpionen, og den hersker over 3. hus (trafik, kommunikation, lufthavne). Der var derfor tale om en af de dage – og især tidspunkter - hvor man astrologisk set ville råde til ekstra agtpågivenhed.

Nu er der lige den krølle ved det hele, at der altid er mindst ét vigtigt tidspunkt/tidsrum – nemlig der, hvor man tager det sidste skridt til sin handling. Det er det samme, som når man rejser. Her er det ikke tidspunktet for flyets afgang, der tæller mest, men det tidspunkt, man låser døren efter sig derhjemme og drager mod lufthavn, hovedbanegård eller busstation – eller blot sætter sig ud i bilen og kører af sted.

Her er der to meget vigte og sammenhængende tidspunkter, der springer i øjnene. Nemlig da DC står på Venus kl. 21.00 og da AC står på Pluto kl. 21.15. Her er der lidt snor på, så i realiteten udløses denne spænding mellem Venus og Pluto i perioden 20.50-21.25. Her kan terroristerne være står på bussen eller på anden vis begyndt at bevæge sig mod gerningsstedet – eller har indfundet sig et eller flere andre steder i lufthavnen, så de kunne skride til handling på et senere tidspunkt.


Og her kommer astrologien ind i billedet. Man kan på sådanne kritiske tidspunkter være ekstra opmærksom på mindre uregelmæssigheder, som man normalt ikke ville tillægge den store betydning. Derfor burde man installere et astrologiprogram på en pc, der har tilknytning til fx større trafikknudepunkter som lufthavne, hvilket ville være til gavn i overvågningsprocessen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar