søndag den 12. juni 2016

EM: De udfirdrende 21.00-kampe

EM i fodbold - Kampene kl. 21.00
I går så vi en kamp, hvor der var drama både på og uden for banen. En engelsk tilhænger svæver mellem liv og død.

I alle de kampe, der begynder kl. 21.00 ved EM står Saturn i nærheden af AC, og det sender alle dommere, sikkerhedsfolk og myndigheder generelt på overarbejde. Saturn står på 12.-hussiden og i ekstra mange spændinger i går lørdag, hvor den også fik en spænding fra Månen, der stod i meget tæt konjunktion med Jupiter. Månen hersker over 8. hus (død, drama), og Jupiter er horoskophersker og derfor meget vigtig.

Alle de nævnte planeter er i spænding til Neptun, der står for druk, stimulanser, doping, stoffer, svindel, vand, oversvømmelse, kaos, og når den er i spænding til skæbne- og kriseplaneten Saturn, så er der ikke meget der glider eller går let. Alt i alt mere end rigeligt med astrologisk skyts til at skabe dårlige vibrationer, skader, efterspil, konsekvenser, forsinkelser og kampe, der først afgøres til allersidst. Mange kampe vil være spillemæssigt kedelige og meget lige. Der kan forekomme store dramaer i kampene, men også udenfor.

Og er kampene endelig ulige, så er det vildt ulige. Derfor vil vi komme til at se flere kampe, hvor det ene hold knækker sammen med surrealistiske resultater til følge. Det sker mest et stykke henne i turneringen, hvor spillerne er mere slidte.

Nogle hold/kampe vil få modgang fra dommere eller publikum. Der vil være en del utilfredshed blandt publikum, og det gælder faktisk også andre kampe, der spiller på andre tidspunkter. T-kvadratet er der, uanset hvad.
Det tilrådes derfor astrologisk set at spille forsigtigt, ansvarligt og sikkert, især i begyndelsen af kampene, så undgår man mange skader, røde kort mm. Og alle de trænere, hvor dette T-kvadrat udløser spændinger i deres horoskoper, vil blive ramt hårdt på resultaterne. Jeg vil se på de vigtigste af trænerne på et tidspunkt, når bladet er trykt og omdelt.

Som sagt kan der komme mere uro med efterspil blandt tilhængerne, som vi så det i aftes.

Udeholdene vil for det meste få stor ære af 21.00-kampene på grund af Solens konjunktion med Venus tæt på DC, og hvor begge planeter står flot til Uranus. Hvis udeholdet tænker nyt og er iderige (Uranus), så vil de altid gøre en god figur. Uranus står også for overraskelæser, så temposkift er en rigtig god strategi at lægge for dagen. Dette gælder generelt for alle kampe, men specifikt kan udeholdene i 21.00-kampene have glæde af dette.


PS: Med udehold mener jeg de hold, der er UDRÅBT som udehold, men jeg kender ikke denne procedure. Ved nogen, om dette sker ved lodtrækning. Under alle omstændigheder giver det astrologiske udfordringer, når der ikke er deciderede ude- og hjemmehold i slutkampe og turneringer. Dette sker kun i Frankrigs kampe. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar