søndag den 24. juli 2016

Trænerbarometer Alka Ligaen efteråret 2016

Foreløbigt astrologisk barometer -
Trænerne i Alka Ligaen efteråret 2016 - og så lidt om Touren
Nu skal vi til det igen, og der er i den forbindelse en vigtig ting at sige. Det er som med fodbold-EM og Tour de France – og for den sags skyld al sport: Man skal tage disse forhåndsprognoser med en gran salt, for dels kender vi ingen af fødselstidspunkterne, og dels kender vi heller ikke holdenes grundform i detaljer. Lige nu har vi alene holdets først kamp i sidste weekend at gå ud fra, og det er selvsagt ikke tilstrækkeligt.
I Tour de France så vi gode eksempler på dette, fx colombianeren Quintana, der har en ganske udmærket horoskop i øjeblikket. Det blev da også til en fin tredjeplads i klassementet – noget, som mange havde været rigtig glade for. Men astrologisk set burde Quintana have rangeret højere, men dels er hans grundform ikke på toppen lige nu, og dels måtte han lide den tort at skulle konkurrere mod en knusende overmagt i form af Sky-mandskabet med Froome i spidsen, som knuste alle andre i feltet. De har det absolut dyreste og bedste mandskab i Touren, og det er naturligvis en faktor, man skal tage højde for. Froome kan så at sige tillade sig at lave en ringere præstation og så alligevel vinde Touren, alene i kraft af det stærke hold. Men når han så også kører godt selv, så er sagen helt klar. Selv om han styrtede på en af de sidste etaper, så vandt han alligevel suverænt.
Vi skal naturligvis også tage hensyn til eventuelle trænerskifter i løbet af sæsonen, og dem er der sort set altid nogle af. Vi tager her trænerne i tilfældig rækkefølge og forsøger os med et bud på en slutplacering i efteråret:
Zorniger, Brøndby 8.10.67
Et rigtig flot horoskop, det er sådan man skal købe ind. Tillykke Brøndby! De har skiftet en træner med Pluto-spænding ud med en, der lige er færdig med samme. Thomas Frank havde fødselsdag den 9. oktober, og Zorniger har fødselsdag dagen før, nemlig den 8.10. 1967. Nu vokser træerne måske ikke lige det sidste stykke ind i himlen. Det skal retfærdigvis siges, at Zorniger lige har en efterdønning af Pluto-spændingen tilbage, men den er slut med udgange af 2016. Jeg vil tolke det sådan, at der godt kan blive trukket hårde vekslet på holdet, som kan resultere i en slags metaltræthed hen mod slutningen af efterårssæsonen. Men det bør være luksusproblemer, da han har så flotte harmonier, at der i hvert fald vil være tale om en markant fremgang i forhold til sidste sæson. Zornigers progressive Mars er i harmoni med opfindsomhedens og fornyelsens planet, Uranus, og den lover også rigtig god og må resultere i medaljer til holdet fra Vestegnen.

Kent Nielsen, OB 28.12.61
Her er også et hold med fremgang, især i de to sæsoner i 2017, hvor perioden april.-juni vil blive rigtig gode.

Solbakken, FCK 27.2.68
Her er også et stort plus, der gør FCK til favoritter til DM-titlen. Dig er der visse udfordringer i parioden fra marts til begyndelsen af maj 2017. Kommer han godt igen nem denne, så skulle den vist være hjemme med mesterskabet i hus.

Esbjerg, Colin Todd 12.12.48
Han er født den 12.12 1948. Transitterne står rigtig flot, men der er en progressiv spænding, der var skyld i miseren i Randers med konetyveri-sagen. Dette kan på en måde også ses i trænerens horoskop, der viser et skilsmisseaspekt. Dels var der sagen om kobetyveriet, og dels er han jo nu blevet skilt fra klubben, hvor han var mangeårig træner. Og nu er der kaos i Esbjerg, han skal have løst. Aspektet/spændingen er ikke færdig, så det betyder en hård start i den nye klub, men jeg vil sige, at jo længere vi når hen på året, jo bedre er det. Men helt god bliver det først om et års tid.
PS. Jonas Dal blev fyret efter (som forudsagt) at have skiftet fra Hobro en sæson tidligere, så det blev et kort vestjysk bekendtskab for Dal, der stadig ikke var helt færdig med sin Pluto-spænding, som altså udløste hele to skifter.

Michelsen, SønderjyskE 30.8.80
Nu er det slut med medaljedrømme for Haderslev-klubben. Det bliver hverdag igen, og hvad angår de europæiske drømme vil klubben nok heller ikke nå langt. Drømmene kan være slut, før de næsten er begyndt. Dog kan de nok nå med i den øverste halvdel af tabellen, men det kan godt gå hen og blive lige til øllet, som man siger.

Thorup, FCM 21,2,70
Det ser fornuftigt ud for FCM, dog uden at være prangende, og det ligner bet trænerskifte i 2017. Men imellem de 3 første skal de nok blive.

Søndergaard, AaB  5.4.59
Her er en træner der er inde i en Pluto-spænding, som vi skrev om i sidste sæson, hvor det heller ikke blev rigtig til noget for klubben. Vi anbefalede at sælge Spalvis, der havde et ret tyngende horoskop, hvilket også sås på hans spil i efteråret. Pluto er først væk i løbet af det indeværende efterår, så der er bestemt udfordringer der gør, at de skal være glade for en placering blandt de 6 bedste. Et trænerskifte kan være på vej.

Kristjansson, Randers 20.5.68
Det ser fornuftigt ud, han er ved at være færdig med sin Neptun, der gjorde, at vi forudsagde et trænerskifte i FCN sidste år, men forårssæsonen 2017 bliver han og dermed holdet nok noget slidte.

Mølby, Viborg 4.2.69
Fra næste forår ser det bedre ud, men indtal da tror jeg at midtjyderne må friste en tilværelse i den nederste del af tabellen.

Peter Sørensen, Silkeborg 24.3.73
Der ser fornuftigt ud med undtagelse af november, der kan gå hen og blive en rigtig skidt måned for Silkeborg. I efteråret 2017 er Neptun på spil, og så lurer skaderne og lugter af et trænerskifte, hvis ikke der kommer markante indkøb af spillere.

David Nielsen, Lyngby 1.12.76
Det ser meget blandet ud i efteråret 2016, og delvis også til næste år, så der bliver god brug den gæve træners gode evner og humør i den kommende tid.

Hjulmand, FCN 9.4.72
Det ser godt ud indtil foråret 2017, hvor man formentlig ikke kan holde kadencen længere, måske på grund af spillersalg. Der er dog en formnedgang i slutningen af oktober og resten af sæsonen. Kommer dog nok med i den første halvdel af tabellen.

Riddersholm, AGF 24.4.72
Det ser godt ud for Århus-klubben nu. Dog ser december måned trist ud, men her spilles der heldigvis ikke. Derfor kan der godt blive problemer, hvis man fx sælger ud af de bedste spillere. Men vinterpausen ser ud til at bekommer holdet meget vel.

Bo Henriksen, Horsens, 7.2.75
Saturn og Neptun raserer i efteråret, og det vil give svingende resultater. Dette kan også give skadede stamspillere med Neptun konjunktion med Venus i Fiskene.

Forventet stilling (de 7 første) i Alka Ligaen efter sæsonens kampe:
FCK
Brøndby
FCM
OB
FCN
AGF
SønderjyskE
Randers er klar outsider, nok på bekostning af AGF eller SønderjyskE


Ingen kommentarer:

Send en kommentar