fredag den 8. juli 2016

EM-finalen


Nu er det endeligt fastslået, at man ikke kan bruge teorien om hjemme- og udebane, når det er tale om turneringer. En ting jeg dog mangler at se på, er om man kan sætte lighedstegn mellem hjemmebanen og favoritholdet.

Dette kan vi nu få testet i finalen, hvor Frankrig er både hjemmehold og favoritter. Dog med den krølle på, at UEFA har sat dem som hjemmehold med ret til at spille i deres vante landsholdsdragter, går jeg ud fra. Jeg har flere gange her på bloggen efterlyst læsere, der ved, hvordan dette system virker. Sker det fx ved lodtrækning? I finalen hedder det således Portugal-Frankrig, og ikke omvendt, selv om Frankrig er hjemmebanehold. Det er ret forvirrende hvad angår tolkningen af kamphoroskoperne, men nu springer jeg ud i det og tager UEFA på ordet og tildeler Frankrig udebanen, selv om de altså reelt er på hjemmebane. 

Men de er favoritter, og det passer med, at der er hele tre planeter i 7. hus (udeholdet) i harmoni med Mars i 10. hus i Skorpionen. Sejren burde således ligge klart til Frankrig, selv om alle tre planeter også er i spænding til Uranus, som er planeten for nervesystemet, intellektet og pludselige hændelser, som kan give stress. Så hvad Frankrig kan holde hovedet koldt og spille deres spil, så er sagen klar. Men de må ikke tabe hovedet, hvad jeg heller ikke tror, vil ske, når der er så mange fine harmonier. Mars i Skorpionen er viljen, og den står helt eminent.

Der er dog lige et lille aber dabei, som jeg dog ikke vil tro kan ændre ved konklusionen. Hersker over 7. hus er Månen, som står i det ubeslutsomme Vægtens tegn i spænding til AC/DC. Dette opvejes af, at hersker over AC (hjemmeholdet Portugal) så også får Måne-spændingen, men herskeren Saturn er belastet af en spænding til Neptun, hvilket kan give skader eller ubeslutsomhed hos portugiserne.

Jeg vil dig lade trænernes horoskoper være det afgørende element her, og her står Deschamp bedst på den måde at forstå, at han ikke har spændinger på selve dagen/måneden, men han er inde i en turbulent tid, hvor der kan komme en nedtur efterfølgende, idet mindste for ham personligt. Uranus har taget fat i både Solen, Merkur og Saturn, og den tager rigtig fat i efteråret, hvor han skal passe på stress og uoverlagte handlinger og beslutninger – måske et slidt landshold.

Men i juli har han ingen eksakte spændinger. Ja, faktisk ingen eksakte aspekter fra transitter i det hele taget, hvilket normalt ikke er det allerbedste, men her er han heldigvis på hjemmebane, og det hjælper ham og dermed holdet. Igen falder valget på Frankrig.

Hvad angår Santos, den portugisiske træner, har han Pluto i spænding til Solen, og det er normelt ikke en, man vinder store priser på. Det er samme spænmding som Esbjergs, og tidligere Hobros - træner, Jonas Dal, har i denne tid. Først sagde han farvel til Hobro, derefter til Esbjerg efter kun en enkelt sæson.

Så mangler vi at se på nøglespillerne. Her er Ronaldo og Nani de største profiler hos portugiserne, men der er flere hos franskmændene: Griezmann, Pogba, Payet og Martial.

Ronaldo ingen eksakte transitter resten af måneden, men progressive sol er i spænding til Uranus, så han har ikke så meget modstandskraft og er ved at være slidt.

Nani har bøvl med progressive Merkur og transit Saturn, som hæmmer ham og/eller holdet. Og så er Neptun i gang med at spænde Saturn op, så også han er slidt.

Griezmann har særdeles flotte progressioner samt transitter Jupiter og Uranus. Men Pluto er i gang med at spænde Merkur op. Det er blot ikke nok til at stække harmonierne.

Payet har meget flotte progressioner og transitter, undtagen Saturn, der spænder Merkur op. Men altså hovedsageligt flot horoskop.

Martial har progressive Sol stående på Mars (passer flot til hans navn). Ellers et par mindre Jupiter-spændinger, der nok kun stækker ham en smule i finalen. Hovedsageligt godt.

Pogba: Progressive Merkur står flot, det kniber mere med Mars, der får hele 3 spændinger. Til gengæld står transitterne perfekt, så alt i alt er franskmændene så godt kørende, at de bør vinde finalen. Kun et vildt godt kollektiv kan true dem, og det kommer til at knibe for portugiserne.

Ugens kvikke bemærkning:

Der er ikke blevet spillet specielt svinsk under dette EM på trods efternavnene på flere spillere. Det handler specielt om Schweinsteiger og Griezmann.  Godt Holland ikke også er med ved dette EM, så havde vi også haft en Hundelaart…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar