søndag den 17. juli 2016

Uge 29 astrologisk set

INDHOLD:
Flere nye bøger fra AstrologiHusets Boghandel
Raphaels efemeride 2017
Skabelsespyramiden – en astrologisk kosmologi
Annette Wolter: Tarot – en vej til indsigt og forståelse
Den guddommelige vision – bog om politik og spiritualitet
37 sekunder – en fantastisk bog om nærdødsoplevelse
DE NYE bøger skal bestilles uden om shoppen, der er under omlægning
Æteriske olier til halv pris
Ugen, der kommer
Planet 9 – er det Nibiru?
Terror i Nice
Kupforsøg i Tyrkiet
Pernille Skipper med ”ny” fødselsdato
Hørt i ugen – lidt humor
Ugehoroskoper for alle tegn


NYE BØGER fra AstrologiHusets Boghandel

Raphaels efemeride 2017
Denne populære årsefemeride er i hus i midten af næste uge. Vi lægger information på bloggen, så snart den er modtaget fra USA.
Da astroshoppen er under omlægning, skal den afhentes eller betales ved overførsel eller mobile pay – information følger.


Fantastisk bog fås igen på astroshop.dk
Første oplag på den ovenud fantastiske bog ”Den medicinske seer” af Anthony William blev revet væk. Et nyt oplag er nu trykt og kan købes på www.astroshop.dk


Skabelsespyramiden – en astrologisk kosmologi – ER nu udkommet!
Vi skrev i søndags, at denne bog ville udkomme den 1. august, men trykkeriet har tryllet, og den er allerede i handelen, så vi udvider tilbuddet fra sidste uge med en uge mere til at bestille den portofrit tilsendt. Vi sender den straks efter betaling på en af disse to måder: Reg.nr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay 28110545. Bogen koster 195,00 kr.
PS. Som tidligere beskrevet er vores hjemmeside og shop under ombygning, og der kan ikke lægges nye varer på – men alle andre er der som vanligt. Nye bøger skal derfor reserveres på astrologi@astrologihuset.dk og betales gennem overførsel eller mobile pay.

Beskrivelse af Skabelsespymamiden
SKABELSES-PYRAMIDEN er en original og usædvanlig bog om astrologi. Dens ærinde er filosofisk, idet den opstiller en model for en astrologisk kosmologi. Et område med meget lidt litteratur herhjemme gennem de seneste hundrede år. Modellen danner et stort og komplekst overblik over de astrologiske tydningsfaktorer og deres indre sammenhæng, sammen med deres interaktion på flere planer af virkelighed. Bogen falder i tre dele, hvor den første omhandler den ydre Skabelsespyramide, og den anden omhandler den indre Skabelsespyramide. Tredje del er helliget den åndelige Skabelsespyramide. – Claus Houlberg


Annette Wolter
Tarot – vejen til indsigt og forståelse
222 sider, kr. 300.-

Tarot er et fantastisk værktøj til at få hjælp til at tackle de udfordringer, man møder i livet, og denne tarotbog er et fint redskab til at arbejde med tarotkortene. Dens udgangspunkt er Aleister Crowleys kortsæt, som rummer en mængde information og symboler fra flere spirituelle traditioner, hvor bl. a. astrologien spiller en stor rolle.
Bogen rummer en kortfattet tydning af alle 78 kort, men måske vigtigere: den beskriver 51 tarotoplæg med en skitse af, hvordan kortene lægges og et eksempel, hvor det pågældende oplæg tydes. Annette Wolter fortæller i indledningen, hvordan hun har fundet frem til oplæggene. Nogle få har været de nyttigste fra hendes første tarotbog, andre er opstået undervejs, men 35 af oplæggene har hun simpelthen fået kanaliseret om natten.
Bogens forslag til tarotoplæg spænder vidt, fra mere dagligdags emner som fest, flytning, rejser, via selvudviklingsoplæg til meget spirituelle oplæg, hvor karma, skæbne eller ærkeenglenes hjælp inddrages.
For en begynder vil det nok kræve et stykke arbejde at få glæde af bogen, men her er der hjælp at hente, idet oplæggene bl. a. er inddelt efter sværhedsgrader. Men der er også stor inspiration til dem, der er vant til at bruge kortene. Undertegnede har afprøvet nogle af oplæggene med stort udbytte, så bogen er hermed anbefalet til alle, der arbejder med Crowleys tarot.

Aase Kærgaard FAS


Den guddommelige vision
Thomas Bentzon-Ehlers
184 sider, kr. 198.-
Mellemgaard

På bagsiden af bogen får vi at vide, at den tænker i helheder og åbner for nye vinkler for vores politiske forståelse. At den er en sammensmeltning af politik, filosofi, psykologi, videnskabelig erkendelser og spiritualitet.
Det bliver da også klart, når man ser bogens litteraturliste, at forfatteren har været vidt omkring for at hente de visioner, han deler her.
At fokus er på politik bliver klart, når man ser de fleste kapiteloverskrifter: Der indledes med overskriften ’Den personlige politik’, der handler om, hvordan vi hver især kan gøre små ting, som vil skabe et bedre samfund. Derefter hedder kapitlerne ’Retspolitik’, ’Sundhedspolitik’, ’Udenrigspolitik’, ’Udviklingspolitik’ osv.
Forfatteren ligger helt på linje med den politiske filosofi, der præger partiet Alternativets værdier, visioner og holdninger. Derudover tilføjer den nogle spirituelle perspektiver inden for alle de politiske hovedfelter. Bogens ærinde er at give åndeligt inspirerede visioner, og her kan nævnes Martinus lære, Alice A. Bailey og Rudolf Steiner.

Der er også en tydelig harmoni med bjergprædikenen, som indeholder Jesu politiske budskab.
En af bogens hensigter er at virke transformerende på den politiske tænkning. Den mere jordnære side af dette kan man fx læse i kapitlet om sundhedspolitik, hvor der opfordres til, at ”vores fødevarer bliver så rene og økologiske som muligt, og at de fremstilles under bæredygtige forhold ...”.
Man får en fornemmelse af bogens spændvidde i kapitlet om kirkepolitik, hvor det foreslås at ”indstifte et tidssvarende og moderne klostervæsen, hvor vi som mennesker kan gøre religiøse erfaringer og arbejde med vores spiritualitet”.
Bogen er bevidst skrevet i fire lag: Som ren tekst, dernæst i et billeddannende lag, et intellektuelt niveau og på et spirituelt plan, som indeholder næstekærlighed. Det er således ikke ambitioner, forfatteren mangler, men han slipper godt fra det store projekt.
Og så kan de endelig nævnes, at bogen indeholder en lille ”hilsen” til Dantes ”Den guddommelige komedie”, der indeholder en sammensmeltning af de samme elementer.  
Thomas Bentzon-Ehlers er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. I en årrække har han beskæftiget sig med politik, filosofi, pædagogik og meditation.
Hans bog er en politisk vision, hvor kærlighedens helbredende kraft, tilgivelse og medfølelse er de bærende principper.
Aase Kærgaard FAS


37 sekunder
Stephanie Arnold med Sari Padorr
299,95 kr., 206 sider, Det Blå Hus
Bogen bærer undertitlen: ”En kvindes bemærkelsesværdige nærdødsoplevelse”. Stephanie Arnold skriver om den dag, hun fødte sin søn, og hvor hun havde forudanelse om, at hun selv ville dø i den forbindelse. Ingen troede på hende, men hun døde på den måde, at hun oplevede, hvordan det kan være at dø. Hun kom altså tilbage igen og kunne så skrive denne fine bog om den utrolige oplevelse, som kun varede 37 sekunder. Tiden bliver så at sige sat i stå under så ekstreme oplevelser.
Der er tale om en hjertegribende beretning, som har sat sig dybe spor i forfatteren. Hendes klarsyn og en empatisk og lyttende overlæge blev hendes redning. Den kvindelige overlæge bestilte på forhånd en ekstra forsyning af Stephanies sjældne blodtype, ekstra slanger, kontrolapparater og andet nødudstyr, som endte med at redde liv.
Stephanie blev under fødslen ramt af den sjældne og ofte dødelige fødselskomplikation, fostervandsemboli, der medfører massiv blødning, og som følge af denne var hun reelt død i de 37 sekunder. Så fik kun blodtransfusion, blev genoplivet og lå i koma i seks dage.
Nu fulgte en længere restitutionsperiode, hvor Stephanie begyndte at kunne huske detaljerne i hændelsesforløbet. Hun havde en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor hun bl.a. mødte andre sjæle. Nu forstod hun, hvem der havde sendt hende advarslerne. Det ændre totalt hende livsopfattelse, og i dag er hun helt overbevist om eksistensen af en åndelig verden.
Bogen er en ægte og blændende godt skrevet ”page turner”, som vidner om vigtigheden af at lytte til sin intuition. Og som jeg plejer at sige: Der er mere mellem himmel og jord, end de fleste andre steder!

De NYE bøger skal bestilles på mail eller telefon
Alle NYE bøger skal bestilles og betales uden om astroshoppen, da denne er under omlægning. Alle andre bøger bestilles på www.astroshop.dk
Bestil på astrologi@astrologihuset.dk og betal enten på regnr. 3679, konto 1057 8590 eller på mobile pay 28110545. Husk, at et par af bøgerne – se teksterne – tilsendes gratis, og at alle bøgerne tilsendes straks efter modtagelse af betaling.
Du kan også få information og bestille bøgerne på tlf. 36450545.

Æteriske olier til halv pris
Vi sælger mange forskellige æteriske olier til halv pris i uge 29. Mail på astrologi@astrologihuset.dk hvis du vil have en fortegnelse over de forskellige olier. Det handler om serien Primavera aromaterapi.

Ugen, der kommer
Merkur og Venus’ eksakte konjunktion i sidste uge vil fortsætte med at virke i denne uge, især i ugens begyndelse, hvor den stadig er rimelig tæt. Begge planeter er i harmoni med Saturn, som er eksakt midt på ugen – igen en henvisning til, at hele kombinationen er aktiv hele ugen. Da harmonien finder sted i ildtegn bliver der tale om en del aktivitet, men på grund af Saturns dæmpende effekt bliver der generelt tale om en mere stille, rolig og stabil periode end sidste uge.
Ildtegnene bevirker, at mange ønsker at gå i store sko, ikke i de små – og især ikke i de helt små, som Saturn ellers holder af. Ligeledes er de store ord også i høj kurs, og mange vil være generøse og udvise storsind, selv om det skal forgå på et fornuftigt plan med begge ben på Jorden (Saturn).
Der er også blæst til fornuft i forhold til pengesager, men ikke mere, end mange stadig vil lade plastikkortene scanne i terminalerne. Man føler at de har gjort en god handel og at penge er givet godt ud. Måske har man endda opnået en god rabat. Det er fx nu, man skal købe havemøbler, hvis de er ved at være udtjente.

MANDAG
En stille dag på kontoret – og uden for. Eneste eksakte aspekt er Månens harmoni med Neptun kl. 18.36 – læs evt. indledningen. Afslutningen på dagen og hele aftenen bliver derfor rolig og harmonisk, hvis det er det, man ønsker. Mediter og gå en lang tur. Gå evt. tidligt i seng og husk at lægge en notesblok på natbordet, så du husker at få skrevet dine drømme ned.

TIRSDAG
Nu kommer der gang i sagerne med både harmonier og det modsatte. Det bliver derfor en blandet dag, hvor dagtimerne er harmoniske, men aftenen og sidst på eftermiddagen kan blive ret urolige og stressende. Et aspekt, der virker hele dagen, Er Merkurs eksakte harmoni med Saturn – læs evt. indledningen. Aspektet stabiliserer og giver ro og afklaring, og det virker hele dagen – og i dagene heromkring – men det er helt eksakt kl. 7.28. Mange får derfor en stille og rolig morgen og dag. Men for dem, der får deres horoskoper aktiveret af de urolige aftenaspekter – som kan begynde af mærkes fra midt på eftermiddagen, de kan få udfordringer. Så det er godt, at mange har ferie, det kan tage lidt af disharmonien.
Formiddagen er præget af Månens harmoni med Jupiter, som giver glæde og optimisme. Livet er virkelig værd at leve. Men ud på eftermiddagen begynder Månens spænding til Uranus at virke. Det kan give uro og stress for dem, hvor dette rammer ind i deres personlige horoskop. Og så er det samtidig fuldmåne – eksakt kl. 23.57; dette kan virke uroligt med mange følelsesmæssige udsving til følge. Selv om man kan mindske det svingende eller dårlige humør/nattesøvn ved af lukke skodderne for vinduet, eller rulle persiennerne eller gardinerne ned, kan man alligevel ikke helt modvirke fuldmånens forstyrrende effekt. Godt, at Månen er i harmoni med Mars om aften. Selv om det kan få temperamenterne til at koge, så får man følelserne og tankerne ud og er dermed mere afklaret.

ONSDAG
En rimelig harmonisk dag, som begynder med Månens entre i Vandbæreren kl. 4.10. Det giver et par dage, hvor mange har behov for frihed og uafhængighed, bortset fra venner og grupper, som normalt optager Vandbæreren en del. I dag er Venus i eksakt harmoni med Saturn, hvilket er beskrevet i indledningen. Mange er fornuftige og har styr på tingene. Sidst på aftenen står Månen i harmoni med Saturn, og så er selv følelserne ret fornuftige! Mange kan være påholdende med deres følelser, men ikke på den dårlige måde. Man doserer dem måske bare lige lidt.
PS: Husk, at Måne-aspekter, der er eksakt i perioden 23-05 ikke er medtaget her. Dette medfører i dag, at vi springer over Månens spænding til Venus, der er eksakt kl. 23.26.

TORSDAG
Ingen eksakte aspekter i perioden 23-05, så læs evt. indledningen.

FREDAG
Kl. 9.35 går Månen ind i Fiskene og giver et par dage med behov for indre aktivitet som meditation, drømme og intuition. Det er dagen for kunst- eller naturoplevelser – eller begge dele. Det er også dagen for kreativitet, da Solen kl. 10.30 går ind i Løvens tegn og giver behov for selvudfoldelse i en måneds tid.

LØRDAG
Tidligt om morgenen står Månen på Neptun, og det gør drømmene og fantasien meget stærk. Derfor vil mange gerne sove længe og vågne meget langsomt op. Først på eftermiddagen står Månen godt til Pluto, hvilket øger passionen og dybderne. Om aftenen står Månen i spænding til Jupiter, og det øger uroen og gør mange en del flyvske og utålmodige. Der skal ske en masse, men vær lidt forsigtig og overdriv ikke.

SØNDAG
En harmonisk dag, hvor mange har behov for at begynde dagen i fuld vigør på grund af Månens harmoni med Mars, der står for mod, vilje, energi og handlekraft. Dette forsætter midt på dagen og om eftermiddagen, da Månen kl. 13.33 går ind i Vædderens tegn – og kl. 17.17 går den i harmoni med ildplaneten Solen og medfører storsing og høj cigarføring.

Planet 9 er fundet, er det Nibiru?
Pressen er på den anden ende lige nu. Astronomerne har måske fundet den såkaldte planet, Nibiru – eller en anden (dværg)planet, sikkert en dværgplanet. Flere forhold er endnu ret usikre, så vi må vente, til der kommer en efemeride med den endegyldige position og bane. Vi må derfor forholde os afventende, selv om det ar svært. Men den del af arbejdet er endegyldigt astronomernes.
Planetens placering skulle være i det lidt mystiske – og meget kolde – Kuiper-bælte, der ligger imellem planeterne Neptun og Pluto. Planeten har foreløbig fået den astronomiske betegnelse 2015-RR-245. Astronomerne mener, at den har en størrelse på ca. det halve af Plutos, som også er en dværgplanet. Men her skal vi huske, at lige som en dværgkanin stadig er en kanin, så er en dværgplanet også stadig en planet. Afstanden til Solen er foreløbig beregnet til at være ca. 120 AE, svarende til afstanden mellem Jorden og Solen. Omløbstiden om Solen er beregnet til at være omkring 700 år. Dens bane er altså meget elliptisk, hvilket er ret normalt i Kuiper-bæltet. Men her er der tale om en bane, der er ekstremt elliptisk.
Foreløbig er det hele altså ganske neptunsk! Astrologerne holdet vejret og er klar til den tydningsmæssige det af arbejdet, når astronomerne har gjort deres arbejde færdigt. Kan I så se at komme videre, kære astronomer! Vi er ved at sprænges af nysgerrighed.
Jeg stillede spørgsmålet til øjebliksastrologien: Er det Nibiru, der er fundet? MC står flot til Solen i 11. hus (nye opdagelser). Så er det bare lige med, hvad Solen skal tolkes som i forbindelse med et spørgsmål om en ny planet. Men da Solen er centrum for det hele, så regner jeg med, at Nibiru nu endelige er fundet.

Terror i Nice
Den 14. kuli 2016 kl. 22.32 kørte en sværvægter af en lastvogn ind i en stor menneskemængde på strandpromenaden i Nice. Folk var samler i anledning af Bastilledagen, Frankrigs nationaldag. Mange familier deltog og så fyrværkeriet. 84 mennesker omkom og over 50 er i kritisk tilstand.
Astrologisk set er død og voldsomhed Mars, Pluto og Skorpionen, og Mars er i konjunktion med Månen (kvinder, børn) i netop Skorpionens tegn. Og ikke nok med dette: De er begge i spænding til AC! I Vandbæreren, symbolet på den franske revolution, der netop blev fejret: Frihed, lighed og broderskab. Herskeren Uranus danne et T-kvadrat med Pluto og Solen, så der ER en risikabel tid, hvor der dog kommer en pause i vederstyggelighederne i næste uge MC står lige på Saturn (skæbne) i Skytten (udland, turister), og den står i spænding til Neptun (det sociale, det skjulte) i Fiskene (hemmeligheder).
Terroristen hedder Mohamed Bouhlel og er født den 3. januar 1985, tid ukendt.  Det er progressionerne, der springer mest i øjnene. Progressive Mars og Venus står i den første grad af Vædderen (kraft, voldsomhed) i tiltagende spænding til Neptun. Merkur (trafik) står i spænding til Pluto (død, angst). For et par år siden var han – som alle fra den 3. januar) inde i en periode med Pluto hen over Solen. Her begynder de fleste et nyt kapitel i livet og siger farvel til det, der skal forandres. Mange bliver skilte, skifter job eller bopæl for at begynde et nyt liv, og nogle taber penge. Han er enten blevet skilt på det tidspunkt – eller lagt fundamentet til at blive det på et lidt senere tidspunkt. Og det er her, han med stor sandsynlighed begyndte at konkretisere sine planer om at udrette terror på et senere tidspunkt.
Hvis min teori om et fødselstidspunkt kl. 2.05 holder, så står den progressive AC på Saturn i Skorpionen lige nu.
Med en AC i Vandbæreren i terrorhandlingens horoskop er der ikke tale om en enkelt mands handling, der er tale om mindst én håndlanger. Eller mere sandsynligt: en mindre gruppe, som efterfølgende dog vil hævde, at de ikke vidste, hvad der i bund og grund var gang i. Og sådan noget er ofte svært at bevise.

Militært kupforsøg i Tyrkiet
Næsten præcis et døgn efter terroren i Nice kom der meddelelse om et militært kupforsøg i Tyrkiet mod præsident Erdogan.
Kl. 21.30: Militæret blokerer broerne over Bosporus Strædet ved Istanbul, Tyrkiets største by. Kampvogne ruller ud i gaderne og Atatürk-lufthavnen bliver lukket ned af militæret, der blokerer ind- og udgange.
Kl. 22.00: Det tyrkiske statsmedie TRT beretter om, at soldater har overtaget det tyrkiske parlament i Ankara. Næsten samtidig blokerer kampvogne lufthavnen i Ankara.
Kl. 23.00: Der indføres militær undtagelsestilstand med udgangsforbud i hele landet. Tv-stationen TRT lukkes ned, men genoptager dog ret hurtigt sendingen via et signal fra London. Kampe mellem præsidentens støtter og militæret på Taksim-pladsen i Istanbul.
Kl. 23.30: Præsident Erdogan opfordrer folk til at gå på gaden og vise deres utilfredshed med militæret.
Kl. 24.00: Militærets kampvogne angribes af Erdogans jagerfly i Ankara. En militærhelikopter skydes ned, og der sprænges en bombe ved regeringsbygningerne.
Kl. 00.45 den 16. juli: En bombe sprænges ved det tyrkiske parlament
Kl. 02.30: Erdogan ankommer til Atatürk-lufthavnen fra ferie i Marmaris. Han sværger hævn over ”landsforræderne” i et tv-interview
Kl. 06.30: Militæret overgiver sig.
Månen er kl. 21.30 begyndt at nærme sig Saturn (skæbne, autoriteter) og udløser dermed Saturns spænding til Neptun (kaos). MC står tæt på Månen i Skytten, og AC står i det oprørske Vandbærerens tegn, hvor Uranus hersker, og DEN er i spænding til Solen. Derfor står der oprør og forandringer på dagsordenen, og der vil uden tvivl blive tale om udløbere af disse begivenheder.
Ser man på Tyrkiets horoskop er Uranus meget central i denne tid. Progressivt står den på Uranus, som igen står tæt på MC og udløser Uranus’ spænding til progressive Jupiter i Skytten. Transit Uranus er i opposition til Merkur/Saturn-konjunktionen i landets grundlæggelseshoroskop fra den 29. oktober 1923 kl. 20.30 i Ankara. Et horoskop der i bund og grund er behersket af vandelementet (følelser).    

 Pernille Skipper med ny fødselsdato
Vi har enkelte gange skrevet om den nye formand for Enhedslisten her på bloggen. Jeg fandt dengang en fødselsdato på nettet, der sagde, at hun er Vædder. Nu er jeg blevet gjort opmærksom på, at hun er født den 10. juli 1984, hvilket betyder, at hun er Krebs, og det er jo straks noget ganske andet. Det vil sige, at hun i perioden 2017-18 har Pluto i spænding til Solen – i lighed med alle, der er født den 10. juli. De fleste begynder derfor på et nyt kapitel i deres liv og siger farvel til nogle gamle holdninger eller mønstre i deres liv.
For at kunne tolke dette, må man studere, hvordan Solen står i den enkeltes horoskop, og her er Skipper godt hjulpet. Solen er i konjunktion med Venus og begge er i harmoni med Mars, som står sammen med Saturn, som derved kommer lidt ind i billedet også. Det gør det lidt sværere at tolke, når hun lige ER begyndt på noget nyt i livet, nemlig det at være partileder. Men denne funktion skal fra næste år tilføjes en ny dimension på grund af Pluto.  Skipper vil blive stillet i en situation, hvor hun virkelig skal bevise, hvad hun duer til. Dog ikke sådan at forstå, at hun skal holde op med at være ”skipper”.
Men jeg vil stadig tro, at der udskrives valg til næste år – eller evt. en regeringsomdannelse. Kommer det ventede valg, så er det, hun virkelig bliver testet. Nu kender vi ikke fødselstiden som ved Johanne, men Pernille vil blive målt på, hvordan hun klarer det på ”Johanne-skalaen”.  Det er ikke nemt at skulle leve op til så stor en succes. Men én ting er sikkert: Pernille vil kæmpe til sidste bloddråbe. Så må vi håbe for hende, at dette er tilstrækkeligt til, at hun ikke falder igennem. Det tror jeg heller ikke sker, men hun må nok – ikke mindst på grund af Pluto – nøjes med en lille nedgang i antallet af mandater i forhold til sidste valg, hvor    Johanne Schmidt-Nielsen trak mange stemmer på grund af sin dygtighed og sin karisma.

Hørt i ugen
De nej-sigere, altså
Nu er Nej-gel Farage
OGSÅ kørt i garage
Ny disciplin i Touren
Cykling uden cykel på Mont Runtoux, hav kan det blive til på Tourmalet?

UGEHOROSKOP uge 29 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Dyrk også noget motion.
TYR
PS: Vær selektiv med aftaler og arrangementer.
TVILLING
PS: Gem de kedelige opgaver til senere.
KREBS
PS: Undgå stressede situationer.
LØVE
PS: Det skal være sjovt.
JOMFRU
PS: Brug tid med familien.
VÆGT
PS: Det skal ikke være kedeligt.
SKORPION
PS: Prøv noget nyt og spændende.
SKYTTE
PS: Fordyb dig også i en god bog.
STENBUK
PS: Faktisk bør du lave så lidt som muligt.
I
VANDBÆRER
PS: Kast dig ud i noget impulsivt.
FISK
PS: Du har mange gode ideer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar