mandag den 4. juli 2016

Endnu et no, no, no...

Endnu en nej-politiker siger no, no, no...

Først var det Boris Johnson, der sagde nej tak til at blive konservativ leder og dermed premierministerkandidat for sit parti. Det skrev vi om i søndagsbrevet.

Nu skal også Nigel Farage, leder af UKIP, til at tage navneforandring, nemlig til No-gel Ravage Farewell. Han er interessant nok født samme dag som Bjarne Riis, nemlig den 3. april 1964, men helt sikkert på et helt andet tidspunkt. Men rent forløbsmæssigt/kronologisk kan de med næsten de samme planetpositioner godt komme ind i de samme turbulenser i næste samme perioder. Det er ikke længe siden, at Riis lavede endnu en kæmpe omlægning af sit liv, da han solgte sin andel af cykelholdet til Tinkoff og gik af som holdleder.

I hvert fald har også Nigel Farage nu sagt farvel og tak, og det gør sandsynligvis, at Storbritannien kommer nærme til det, vi skrev i den astrologiske analyse i forrige uge. Nemlig at det ender med at blive et ja til EU i en eller anden udformning.

Muligvis står Pluto (ekstremer) lige nu på hans MC. Han har lige været medvirkende til en sejr, og kort efter meddeler han sin afgang. Han ærinde kan være at navigere uden om ansvaret for de store konsekvenser af et nej. Hold da op en udrensning. Og jeg tror fuldt og fast på, at det hele skal til i den proces, der er i gang for på et tidspunkt at få FN til at være en overnational instans.

Desuden er den helt gal i det progressive horoskop, hvor Solen (ham selv) er med i et T-kvadrat til Saturn (skæbne) og Uranus (pludselige hændelser).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar