søndag den 21. august 2016

Uge 34 astrologisk set

Indhold:
Den Levende Astrologilinje
Nye bøger
Grundtvigs spiritualitet og forhold til astrologien
Husk ny hjemmeside og shop www.astrologi.dk
Bog om mad til glade tarme
Nu kommer bogen ’Træernes hemmelige liv’ 30.8.16
Elverfolket og dyrene
Horarastrologi – kursus ved Claus Due
Efterlysning
Uge 34 astrologisk set
Morten Messerschmidt – rent mel i posen?
Pernille Vermund
Hvad kan der være sket med Emilie?
Ugehoroskoper for alle tegn

Husk ny hjemmeside og shop på www.astrologi.dk

Den Levende Astrologilinje
Har du et hurtigt spørgsmål, du skal tage stilling til, kan astrolog Karl Aage Jensen måske hjælpe dig. Det foregår på denne måde:
  1. Send dit telefonnummer til astrologi@astrologihuset.dk
  2. Overfør eller indbetal 100 kr. (startgebyret) på mobile pay 28110545
  3. Så bliver du ringet op
  4. Derefter overfører du restbeløbet på 10. kr. pr. talt minut
  5. NB. Se også www.astrologi.dk og vælg derefter Astroshop

Enestående bog om Grundtvigs spiritualitet og forhold til astrologien
Dette fantastiske mammutværk - Solen ved midnat - handler om Grundtvigs spiritualitet, og det indeholder ca. 50 sider i alt om hans forhold til astrologien. Astrologimagasinet HOROSKOPET har i den forbindelse bragt artikler om både spiritualiteten og astrologien. Forfatteren Uffe Jonas må i dag på verdensplan betegnes som den Grundtvig-kender, der har gravet dybest for at finde ind til den store tænkers sjæl.

Bog om mad til glade tarme
Mange husker den virkelig gode bog, der hedder ’Tarme med charme’, som fås i astroshoppen. Nu kommer der en bog mere om det spændende emne: Søren Lange og Mette Bender: ’Mad til glade tarme’ – bedre bakteriebalance på 4 dage. Tarmsystemet er vores hjerne nummer to. Det styrer lige så meget som hjernen, og det nye kodeord er præbiotika, som har meget gunstig indflydelse på performance, vægt, hjerne og sundhed. Stoffet findes naturligt i en række råvarer, særligt grøntsager. Bogen indeholder en liste over de 20 råvarer, der indeholder mest af dette vigtige stof. Du kan i bogen – ud over beskrivelsen af 4-dages kuren – finde mere end 40 opskrifter på præbiotisk kost til optimering af tarmfloraen. Pris: 249,95 kr.

Træernes hemmelige liv – nu kommer den!
Mange har allerede reserveret denne bog til tilsendelse på udgivelsesdagen, og de vil få en separat mail om dette.
Nu er bogen også lagt på www.astrologi.dk – vælg Astroshop - og kan bestilles der. Den udkommer den 30. august, lidt tidligere end planlagt. Den sendes herfra denne dag.

Elverfolket og dyrene
Denne nye bog af Irene M. Nielsen bærer undertitlen: ’Atlantis set gennem elverfolkets og dyrenes øjne’.
Bogen handler om, hvor elverfolket og dyrene kommer fra i universet. Elverfolket kom fra universet til Atlantis og drog videre til Grækenland, da Atlantis gik under.
Pris 150,00 kr.

Efterlysning
Bor du i Haderslev/Vojens området, og er du interesseret i kontakt med en af vores trofaste læsere omkring astrologi og spiritualitet, så send en mail til Grethe på begret@gmail.com

Horarastrologi – Crash Course
Fredage 2/9-11/11 2016 (% uge 42). kl. 18.00-20.30
Grundkursus i horarastrologi giver dig et fundament for at arbejde med øjebliks-horoskoper. Efter dette kursus kan du lave konkrete forudsigelser. Kurset er en afrundet introduktion til horar. Kurset er åbent for alle med kendskab til astrologisk symbolik.
Underviser: Claus Due. Pris: 2.200,- kr.Uge 34 astrologisk set
Denne uge er præget af to konjunktioner, Merkur/Jupiter og Mars/Saturn. Begge har været under opsejling i nogen tid, men nu er de begge eksakte, hhv. mandag og onsdag. Læs evt. også under disse to dage. Også søndagen kommer i fokus, idet Venus her er i eksakt konjunktion med Jupiter – og kort efter også med Merkur.
Merkur/Jupiter – konjunktionen har altså følgeskab af Venus. De værdier, der virkelig betyder noget, har altså at gøre med god kommunikation, indlæring og uddannelse. Går man alle detaljer (Jomfruen) igennem, så kan man faktisk godt strikke gode aftaler sammen i en sådan uge.
Mars og Saturn er stadig i spænding til Neptun, hvilket gør det svært at skelne mellem fakta og fiktion, virkelighed og fantasi. Men kan meget let lade sig snyde, da tingene ikke altid er, som man tror. Derfor er det vigtigt at passe på ikke at skrive under på noget, hvorom der er den mindste usikkerhed. Så vil aftalen alligevel ikke holde i længden.
Det er de bevægelige tegn, der er i overtal i denne uge, så det gælder om at være rimelig fleksibel og kun stå fast på de ting, der virkelig betyder noget for en.

DAG TIL DAG – UGE 34
Gæsteblogger Claus Due


Mandag 22. august:
Merkur stiller sig sammen med Jupiter i dag, så man er godt skåret for tungebåndet. Merkur er på egen banehalvdel. Man er derfor kritisk, skarp, går lige til kernen, men da Jupiter er i eksil i Jomfruen, går det store overblik tabt. Visionerne er fraværende, og kritikken synes formålsløs. Månen går over Uranus midt på eftermiddagen, og det kan godt skabe en akavet situation i forbindelse med eftermiddagskaffen eller den sene frokost.

Månen samarbejder med Solen sidst på aftenen. Det kan skabe en harmonisk stemning. Man folder sig ud, er selskabelig og løssluppen. Solen står eksakt på fixstjernen Regulus sidst i Løven og aktiverer Donald Trumps ASC/Mars konjunktion samme sted. Man kan derfor forvente endnu en ’trump’ fra Trump. Udmeldingen vil handle om hans egen storhed. Men fixstjernen Regulus handler både om storhed og fald.

Tirsdag 23. august:
Månen gjorde sin entre lidt før midnat mandag og sætter nu for alvor dagsordenen. Der er fokus på fysisk nydelse. Det gælder især sengens og bordets glæder. Man bør dyrke det kulinariske, da Månen aktiverer det menneskelige smagsløg, hvorved den rette kost kan stimulere maksimal nydelse.

Mars og Uranus kan ikke finde ud af det med hinanden i dag. Derfor er man impulsiv, let at provokere og vil slet ikke lade sig noget diktere. Man er direkte nærtagende, når det gælder forslag, andre måtte komme med, og det kan skabe massive problemer med samarbejde på arbejdspladsen og i hjemmet. Hvis man har mulighed for det, bør man selv tage ansvaret for sine projekter og involvere sig mindst muligt for andre.

Onsdag 24. august:
Mars og Saturn har sat hinanden stævne i Skyttens tegn, og det er ikke så godt. Mars handler om ubehersket selvudfoldelse, og Saturn om begrænsning og planlægning. Man kan nemt komme til at spænde ben for sig selv en dag som denne, fordi man paradoksalt nok har for travlt med at komme i gang og forsømmer at planlægge ordentligt. Timing, sansen for at slå til på det rigtige tidspunkt, kan med fordel udvikles i dag. Man har det nemlig ikke naturligt.

Månen danner trigoner til Venus, Merkur og Jupiter i dagens løb, så der er masser af hjælp at hente på trods af det udfordrende Mars/Saturn-aspekt.

Torsdag 25. august:
Generelt en udfordrende dag: Månen går ind i Tvillingerne og danner et kvadrat til Solen, som nu er i Jomfruen. Man har derfor svært ved at komme i gang med sine projekter, støder på modstand fra autoriteter og føler, at man ikke helt kan få lov at være sig selv. Det besværes yderligere af, at Månen udløser gårsdagens Mars/Saturn- kollision. Man har enten svært ved at komme ud af starthullerne, ellers ens timing er elendig. Bliv i sengen, dyrk partneren, eller nyd en god film eller bog.

Fredag 26. august:
Mars danner et kvadrat til Neptun i dag, så man har igen svært ved at finde det rette ben at stå på. Mars kræver fokus for at fungere, og Neptun fører ham ind i en verden af drømme og diffuse fornemmelser. Nu kan du med fordel dyrke din kunstneriske åre. Eller du kan dyrke en disciplin eller en kampsport, der er nyttet til en spirituel filosofi: Tai-Chi, Yoga, Kung-fu.

Lørdag 27. august:
Månen iler nu ind i sig eget tegn Krebsen, hvor den elsker at være. Der er fokus på hjemlig hygge, nærvær, familiebesøg samt det, der hører med, nemlig god mad. Månen danner sekstil til Solen og lidt senere trigon til Neptun. Månen er aftagende, så man kan med fordel gå i gang med alt det, der kræver, at noget skal afvikles. Du kunne for eksempel rive en bygning, fjerne det gamle tapet, før du maler, eller gå i gang med en diæt, hvis formål er at afvikle de ekstra kilo. Måne/Neptun skaber enten en romantisk eller en åndelig stemning. Det afhænger, hvor du er med dig selv og livet. Du kan også nyde en kunstudstilling eller se en film, der hæver dit bevidsthedsniveau.

Søndag 28. august:
Venus og Jupiter mødes i dag, så man har store forventninger. Planeterne er imidlertid i henholdsvis deres fald og eksil, så de kan ikke udrette det store. Prinsen kommer ikke ridende ind og svinger dig op på sin hest, og bankbogen kommer ikke til at bugne af uventede indtægter. Du kan med fordel se realistisk på din partner, finde de bedste egenskaber i hende eller ham frem og værdsætte det, du har. Det er den sikre vej til lykken. Når det gælder penge, bør du lægge et budget. På den måde sikrer du en stabil økonomi i fremtiden.

Morten Messerschmidt – rent mel i posen?

Af gæsteblogger Claus Due

Morten Messerschmidt, Dansk Folkepartis (DF) enfant terrible, har for alvor brændt sig på nælderne.  Messerschmidt er Skorpion med Vægten opstigende (AC). Hans horoskophersker bliver dermed Venus, som står i 1. hus i eget tegn Vægten. Det giver Messerschmidt charme og gennemslagskraft, og han har da også vundet et stort segment af befolkningen for sig.  Han blev valgt ind i EU-parlamentet med 421.530  personlige stemmer, hvilket er historisk stort. Det har åbenbart gjort, at Messerschmidt troede, at han kunne gå på vandet. Han stiftede nemlig i 2014 fonden Meld, der skulle skaffe DF kampagnemidler. DF’erne Rikke Karlsson og Jørn Dohrmann skulle efter sigende have været til stede og skrevet under på vigtige dokumenter, men det kender hverken Dohrmann eller Karlsson noget til. Karlssons nationalitet, som er dansk, er ydermere blevet opgivet som litauisk. Det fordres nemlig, at mindst syv nationaliteter er med til at stifte en sådan fond. Her og nu har Karlsson valgt at melde Messerschmidt til politiet for identitetstyveri. Desuden er dele af EU-midlerne imod reglerne brugt til valgkampagne i Danmark, så DF har valgt at betale ca. halvdelen af pengene tilbage.

Alle Messerschmidts planeter ligger i fire på hinanden følgende tegn, hvilket gør ham til den ensidige og fokuserede person, han er. Månen i Stenbukken trækker de andre planeter efter sig, så han er særdeles ambitiøs og med Månen i 4. hus er det især det nationale og fædrelandet, der er hans motiverende drivkraft. Men Månen er i fald i Stenbukken og i kvadrat til Venus/Pluto i 1. hus, så Messerschmidt er langt mere kompliceret, end man umiddelbart skulle tro. Pluto i spænding til Månen og Venus gør ham til en eventyrer og en fantast. Han er fanatisk og sin egen lovgiver. Hensigten helliger i værste fald midlet, når Pluto aktiveres kritisk. Horoskopet giver en stærk indikation af, at Dohrmann og Karlsson faktisk har noget at komme efter, og at melet i Messerschmidts pose er blandet med i hvert fald en anelse skidt.

Spørgsmålet er, om regnskabets time er kommet. Noget tyder på det. Transit Pluto danner for nærværende (august 2016) et kvadrat til Messerschmidts Venus i Vægten. Venus hersker også over 9. hus, der angiver en persons overordnede etik og praktiske moral. Etik er det principielle aspekt. Moral er det, vi rent faktisk gør. Messerschmidt kommer til at stå til regnskab, og han bliver nødt til at finde ud af, hvad han lader sig styre af. Om han er i stand til at fortryde, er et åbent spørgsmål, men han er under alle omstændigheder nødt til at rette ind efter de fælles spilleregler. Denne sag kunne knække en ellers lovende karriere.

Data: 13. november 1980, kl. 3.28, Frederikssund.


Pernille Vermund – formand for partiet De Nye Borgerlige
Det er ikke hver dag, man ser et horoskop der aktuelt modtager så mange spændingsaspekter fra transitterne som Pernille Vermunds. Her kan hverken Trump eller Erdogan være med. Det progressive horoskop indeholder spændinger, men her er der også en del konstruktive aspekter. Hvad angår transitterne er de virkelig værd at kaste et blik på. Mange ville gå ned på så mange spændinger fra alle de 4 ydre transitter. En sådan firedobbelt belastning svækker dømmekraften, så enten får hun ikke samlet stemmer nok til at stille op til valget, eller også er konsekvenserne af et eventuelt valg til Folketinget helt uoverskuelige. Vermund har en spænding i fødselshoroskopet mellem Jupiter og Pluto, som kan give ekstreme holdninger. Jupiter/Pluto er pr definition den ideologiske eller religiøse stridsmand eller -kvinde, der går i brechen for sine synspunkter. Hvad enten disse holdninger præsenteres på en sober eller en mindre sober måde, er der noget i personens ildhu, der vækker modstand hos andre. En sådan person kan med eller mod sin vilje ikke slippe for at provokere sine omgivelser.
Saturn, Neptun og Pluto er især på spil: Transit Saturn går over Solen, Neptun, Månen og Merkur. Pernille Vermund befinder sig dermed et sted i livet, hvor det er vigtigt for hende at komme igennem med sin dagsorden. Med stiftelsen af det nye parti ’De nye Borgerlige’ er hun ambitiøs. Hun kan brænde sit lys i begge ender og skal sørge for at passe på sig selv. Saturns ærgerrighed kan som i tilfældet Pernille Vermund trække et menneske langt. Men da målene også er vidtrækkende, kan en vis skuffelse og desillusion indtræffe senere. 
Neptun transit er i spænding til Solen, Neptun og Merkur, og det kan medføre, at hun ikke ser klart. Hun har for mange bolde i luften. Neptun som medspiller understreger yderligere en risiko for, at nogle af Vermunds forventninger ikke indfries. Der er noget, hun ikke klart ser for, hvad det er.
Pluto transit kvadrat Jupiter aktiverer fødselshoroskopets Pluto/Jupiter-opposition og gør, at Vermund sætter alt ind på at komme i folketinget og få indflydelse på dansk politik.
Der er altså tale om spændinger, hvor det bliver spændende at følge, hvordan hun klarer det. Det kan næsten ikke andet end at ende galt. Hun har mange, der vil støtte hende, så partiet bliver sandsynligvis opstillingsberettiget, men måske kan de ikke nå det til næste valg. Enten opnår partiet ikke at komme ind Folketinget ved næste valg, eller dets entré i Folketinget splitter blå blok og umuliggør dannelsen af en blå regering.
Pernille Vermund er født den 3. december 1975. Alle, der er født 3. december, er i gang med en Neptun-spænding til Solen, Uanset årstal og hvor i verden, de er født.

Hvad kan der være sket med Emilie fra Korsør?
Det er altid et ønske at kunne hjælpe med at finde et menneske, der er forsvundet. Der kom en henvendelse fra en læser med spørgsmålet om, hvad astrologien kan gøre i en sådan situation, og det følgende skal ses som et FORSØG på at hjælpe med at finde Emilie, som forsvandt ca. kl. 4 om morgenen den 10. juli i Korsør. Siden har ingen officielt set hende. Det vil føre for vidt at konkludere noget, men astrologien kan måske gøre opmærksom på forhold, der bør undersøges nærmere.
Det første der her springer i øjnene, er det store fokus på vandtegn. Både AC og tre planeter er i Krebsen, Neptun og Chiron i Fiskene og Mars i Skorpionen. Flere af disse planeter er med i spændinger:
MC er i spænding til Mars, Solen og Merkur til Pluto, Neptun til Saturn og Venus til Uranus. Altså et typisk hemmeligheds- eller forsvindingshoroskop, som har noget med vand at gøre. Saturn er i spænding til Neptun i 10. hus, kan der være en havn og/eller et skib indblandet. Alle tre vandtegnsplaneter står i hjørnehuse, og to af dem står i markante spændinger.
Det vil altså være anbefalelsesværdigt men en ekstra undersøgelse af havneområdet i byen samt fartøjer, der har ligget der den pågældende dag eller aftenen før, og som eventuelt er sejlet af sted næste dag.
Astrologien kan altså ikke gøre så meget her, bortset fra at forsøge at give bedre fokus på, hvor man bør foretage forstærket eftersøgning af skibe og både i havnen. Det kan dog ikke udelukkes, at skibet er sejlet fra havnen samme morgen. Solen hersker over 3. hus, der står for transport, sejlads og befordring i det hele taget. Solen står i 1. hus sammen med Merkur, der også symboliserer transport.

UGEHOROSKOP uge 34 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Tag en pause, men spild ikke tiden.
TYR
PS: Motion er godt for dig lige nu.
TVILLING
PS: Vær praktisk derhjemme.
KREBS
PS: Du må være hurtig til at træffe beslutninger.
LØVE
PS: Læg nye, spændende planer og mål.
JOMFRU
PS: Forkæl dig selv, du fortjener det.
VÆGT
PS: Der er mulighed for en dejlig, måske hemmelig flirt.
SKORPION
PS: Fokuser på karriere og fremtidige mål.
SKYTTE
PS: Du kan tage fejl af aftaler, så vær opmærksom.
STENBUK
PS: Mange interessante muligheder dukker op.
I
VANDBÆRER
PS: Du må gerne være impulsiv.
FISK
PS: Brug mere tid på dine aktuelle opgaver.Ingen kommentarer:

Send en kommentar