mandag den 10. januar 2011

Kommentar uge 1-2

Information fra Astrologisk Boghandel

Holger Stavnsbjergs nye bog hedder Det progressive horoskop og koster 250 kr.

Vita Storborgs nye bog hedder Projektioner. Pris 250 kr.

Alle nye bøger, der er anmeldt i Astrologimagasinet HOROSKOPET, kan købes i boghandelen. Der er hele seks sider med anmeldelser. Se dem på smagsprøven af bladet på forsiden af www.astrologihuset.dk

Vi har indført et fantastisk tilbud: Du kan som førstegangslejer i AstrologiHuset selv kan bestemme din husleje for det første forløb på op til 5 hverdage. Ring evt. 36 45 05 45.



Jupiter og Uranus

I den forgangne uge stod Jupiter og Uranus i eksakt konjunktion til hinanden. Jupiter står for vækst, og Uranus for bl.a. astrologi, og jeg har aldrig tidligere mærket en SÅ stor interesse for faget fra pressens side. Det har giver et stort pres her i starten af det nye år. Skal også kommentere på VM i håndbold på P3, dog ikke den første kamp, som DR ikke sender af en eller anden glemt grund, sikkert noget med rettigheder. Lige nu er vi ved at samle rumænernes data ind, for det er ikke let med kun det ene holds data, selv om det gik fint med at vurdere håndboldpigernes EM. Her blev Norge skudt på som vinder og Danmark som nummer 4, og sådan blev det.

Dette er dog heller ikke underligt, når Uranus er på vej ind i Vædderens tegn for at tage ophold i syv år. Som tidligere skrevet kan man især fra marts i år vente sig en noget forøget fokus på astrologien. Begge de nævnte planeter går ind i tegnet. Jupiter allerede i januar, og Uranus den 12. marts. Den dag er også fastsat til stiftende møde i Astrologisk Selskab, som du kan læse mere om på www.asmu.dk og www.astrologihuset.dk og klikke videre på smagsprøven af HOROSKOPET fra forsiden (lederen side 2 ).

Kongelige fødsler

Et af emnerne på var tvillingefødslerne i kongehuset. BT TV (netbaseret tv-kanal fra BT) var her og fik et interview. Her skød jeg på, at det blev to drenge, hvoraf den ene ville blive en følsom pige-dreng, men nummer to blev som bekendt en pige. Værre var det dog, at jeg kom til at skyde to dage forkert, hvad fødslen angår, idet jeg skød på mandag den 10. januar. Intuitivt dukkede der til sidst i interviewet noget frem om lørdag, og det forvirrede, hvad der forvirrede flere seere, da det ikke blev klippet fra. Men det var sikkert, fordi der alligevel var en højere mening med det. Men det ER heler ikke nemt at være helt specifik, når man mangler Marys fødselstid. Det var trods alt godt, at det var korrekt, at der var tale om tveæggede tvillinger, da der kom en af hvert køn.

Jeg arbejder lige nu med en teori om, at Mary måske er født omkring kl. 16.30 og derfor får Tvillingerne på AC – ikke fordi hun fødte Tvillinger, men fordi hun godt kunne ligne en Tvilling. Hidtil har jeg arbejdet ud fra at hun kunne være født sidst på aftenen, hvad der øjensynligt er forkert.

Hvad angår tvillingernes horoskoper for den 8. januar 2011 kl. hhv. 10.30 og 10.56 ser vi, at begge har AC i Fiskene. Den først i begyndelsen af tegnet og den anden i slutningen – lige oven på Jupiter/Uranus-konjunktionen. Begge har den nævnte konjunktion, men pigen har alt AC lige oven på den usædvanlige kombination. Der vil hun få et særligt specielt liv og kunne godt blive kunstner eller arbejde med noget kreativt. Der kunne også blive en lille, ny engleprinsesse ud af hende – som Martha Louise i Norge, som også er noget af en oprører, der provokerer den norske befolkning. Selv om det ikke ligger til Stenbukkens energi at provokere, så ser det ud til, at hun næsten ikke kan undgå noget sådant. Måske kan hun blive kongehusets første alternative behandler. Hun tænker meget frit og originalt og lader sig ikke begrænse af omgivelserne. Hun er sin egen. Det er de på en måde begge to, men pigen altså i særlig grad. Hun vil og kan mange ting, og hvad hun vælger som udgangspunkt er meget vanskeligt at sige, men det SKAL være specielt. Hun vil ikke være som de andre. Der sætter hun grænsen. Hun er fritænker og noget af en oprører. Det gælder lidt drengen også, men det ser ud til, at pigen tager det meste af den kvote.

Ud over den nævnte konjunktion er der to mere, som dog ikke er så eksakte: Olen til Mars, som giver dem temperament og Månen til Neptun, som giver intuition, fantasi og tendens til synskhed eller healing. Det giver en stor alsidighed for dem begge. Astrologien har ellers samme udfordring som arvelighedsforskerne, hvad tvillinger angår, dog især de enæggede, som jo har nøjagtig de samme arveanlæg. Derfor burde de efterb teorien blive fuldstændig ens, hvad de aldrig er, selv om det kan komme tæt på nogle gange. Astrologerne har det samme problem, når de skal vurdere, hvem af tvillingerne, der står for den eller den del af horoskopet. Nogle gange bytter det rundt. Her er det dog nogenlunde entydigt, idet drengen har Pluto i aspekt til AC og derfor har stor psykologisk indsigt og en stærk vilje, mens hun har AC på den nævnte konjunktion og derfor mere farverig og sprælsk. Hun er bestemt ikke kedelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar