søndag den 16. januar 2011

Kommentarer uge 2-3

KOMMENTARER UGE 2-3 – også om det ualmindeligt trættende stjernetegn




Der har været virkelig stor interesse for at få tilsendt forklaringen om det 13. stjernetegn, at vi har valgt at sende ud til alle via vores mailingliste. Hvis du er interesseret i at få dem tilsendt fast, så bare send os en mail.



Det har været en ret begivenhedsrig uge, og det ser ud til at fortsætte. Og vi kan vente et valg til marts, selv om den prognose efter Lene Espersens afgang måske skal justeres, det ser vi på og vender tilbage.

At man altid skal lytte til sin første indskydelse, fandt jeg ud af for nogle dage siden, da jeg gennemgik nogle af de tidligere forudsigelser i ugekommentarerne. Da jeg nåede til uge 33 så jeg minsandten, at jeg har skrevet, at Mary ville føde et barn af hvert køn før sin termin. At der astrologisk set dog ikke er den store forskel på en pige og en meget følsom dreng, er en anden sag. Men ændringen medførte altså en fejl, som beklages. En medvirkende årsag til fejlen er, at vi ikke har Marys fødselstidspunkt.

I den første uge af januar stod planeterne Jupiter (vækst) og Uranus (astrologi) i tæt konjunktion med hinanden. Dette betød, at der ikke så vidt jeg ved nogensinde har været større interesse fra pressens side om astrologien. Det gjaldt både radio, tv, nettet, aviser og ugeblade. Det er derfor en nødvendighed, at vi snarest muligt får oprettet Astrologisk Selskab. Det er på tegnebrættet og bliver sat i søen i marts måde, og SÅ vil der blive informeret om astrologien som aldrig før. Så kan vi forhåbentlig undgå de verserende misforståelser. Astrologens planet Uranus går ind i Vædderen den 12. marts, og det kan ikke undgå at øge interessen for astrologi.



Mirakler efterlyses

I næste nummer af HOROSKOPET hedder temaet lukke og mirakler. Hvis du har oplevet et vaskeægte mirakel, hører vi gerne fra dig på astrologi@astrologihuset.dk – send i så fald en beskrivelse samt dine astrologiske data, som dog efter ønske kan være anonyme.



Gave til alle abonnenter af HOROSKOPET som e-magasin

Hvis du vil have det nye nummer af HOROSKOPET gratis som pdf-fil (e-magasin), så send din mail-adresse til astrologi@astrologihuset.dk

Bladet må undtagelsesvis gerne videresendes til venner og bekendte, da vi gerne vil slå et slag for bladet som e-magasin (kan også snildt læses som pdf). Derfor har vi sat årsabonnementet helt med til 220 kr. Det vil sige, at abonnementet bliver næsten gratis, da du vil modtage et gratis årshoroskop for 2011 til en værdi af 200 kr.



Det (ualmindeligt) trættende stjernetegn

Ja, du læste rigtigt, det er virkelig ved at være det trættende stjernetegn i stedet for det trettende stjernetegn, som i virkeligheden slet ikke findes. Det gør det trettende stjerneBILLEDE til gengæld, men i astrologien bruger man normalt ikke stjernebilleder, det lader vi astronomerne om. Det er den simple forklaring.

Derfor er det helt i hegnet, når stort set alle danske aviser en gang om året bringer en artikel næsten helt identisk med den, man kunne læse i BT den 15. januar 2011. Naturligvis under en overskrift, der antyder, at det er en ny sensation. Men sensationen består i, at man år efter år (efterhånden de seneste 20 år rundt regnet) bringer forskellige journalister (det er aldrig den samme journalist, det ville dog være for groft) på bedste genbrugsagtige facon. Research er en by i Rusland – man jagter sensationen og kalder det en "nyhed". Men det er altså ikke en nyhed – i så fald er det i hvert fald en af de ældre af slagsen, som ligner bevidste plagiater. Utroligt, at man kan blive ved med at koge så meget suppe på den samme fejl. Det er virkelig trættende…

Og lige meget, hvor ofte, vi som astrologer forsøger at få det korrigeret, så er det spildte Guds ord på Ballelars. Fra nu af vil jeg forsøge (og håber, at alle andre gør det samme) af overse disse artikler bevidst, så jeg ikke spilder for megen tid på nytteløs information, så er det bare for meget.

Hvis man skal finde NOGET astrologisk i det, så er det i hinduastrologien, men heller ikke her har man naturligvis et 13. tegn. Der er 12 tegn, og det vil der altid være. Så den med slange-tegnet er forkert og skal rettes til Slangens stjerneBILLEDE, så passer hatten.

Du er med andre ord født i det stjernetegn, du altid har været!



Håndbold VM for herrer på P3 med astrologi – verdenspremiere i dag

DR P3 har sat gang i en – så vidt vides - verdenspremiere, når man for første gang den 16. januar 2011 sender en astrologisk forhåndsanalyse af Danmarks kampe. I aften er det mod Rumænien. I VM herrehåndbold i Sverige. Det sker nok mellem kl. 18-19, ca. en time, før kampen fløjtes i gang. Jeg har set på de forskellige landes spillere og trænere astrologisk set, og har naturligvis gjort journalisten opmærksom på, at det normalt ikke er tilstrækkeligt med fødselsdag og -år, men skal bruge et fødselstidspunkt, men det er ganske umuligt her, især med de mange udenlandske spillere. Der er derfor tale om et forsøg på linje med det, der allerede ligger på husets blog med analysen af Superligaen i fodbold.

Her har jeg for nogle måneder siden lagt mit forslag til slutstillingen til foråret på bloggen, opdelt i tre sektioner, hvor stillingen internt i hver sektion er tilfældig i sin rækkefølge. Det vil sige nr. 1-4, nr. 5-8 og nr. 9-12. Her i vinterpausen er der så vidt erindres kun to hold der skal skifte plads, før det stemmer allerede nu. Horsens har midlertidigt forvildet sig op i 2. sektion, hvad jeg forventer vil ændre sig i løbet af foråret, hvis de vel at mærke beholder deres træner. Jeg er nemlig gået ud fra trænernes horoskoper, da de tegner holdet. Her mangler dog også her fødselstider, så her er der også tale om et forsøg. Men har man datoen, så han man trods alt alle omtrentlige planetstillinger, lige med undtages af Månens, og den er ikke så væsentlig i sport. Det giver et fornuftigt udgangspunkt, selv om det ikke er perfekt. Vi får se, om det alligevel ikke er perfekt til et forsøg. Det vil jeg tro. Men hvis et hold skifter træner, hvad tre allerede har gjort, så er det den nye træners horoskop, jeg skal have gang i, og det kan godt ændre noget i stillingen.



Nyheder fra Astrologisk Boghandel

Claus Houlberg har igen barslet med en ny dvd. Denne gang er titlen "Det astrologiske tempel" om esoterisk astrologi. Og så er det længe det savnede "Transformationsspillet" nu på banen igen og kan købes for 499 kr. Den danske manual er ikke nødvendig, men kan købes for 99 kr. Spillet er et genialt, psykoterapeutisk spil.

Astrolog Vira Storborg har skrevet en god bog om projektioner, som koster 250 kr. Husk også, at Bedre liv med Pluto er nedsat til halv pris. Dette er blot et af de mange nye tilbud, som fremgår af annoncen i det seneste nummer af HOROSKOPET. Se i øvrigt www.astroshop.dk – hvor mange af vore tilbud findes.



Henriette, Stine og Lene

Tre kvinder har om nogen været i vælten i denne uge. De to førstnævnte har besøg af planeten Uranus lige hu. Den står for pludselige hændelser. Og pludselig kom Henriette Kjær ud for en ny anklage, denne gang fra sin svigermor, der beskylder Henriette og hendes mand for at have brugt hendes penge. Stine Bosse sagde sin stilling op som direktør for Tryg Forsikring. Havde hun ikke gjort det, var hun måske blevet fyret, selv om det ville have været bedst for selskabet, hvis hun havde ryddet op efter den krise, det har befundet sig i i nogen tid. Hun er født den 21. december 1960 og havde derfor besøg af Pluto for et par år siden, og det går aldrig stille af. Det er her, vi skal finde begyndelsen til enden af hendes ansættelsesforhold.

Og hvor det for 2-3 år siden var dem, der er født den 21. december, der var i vælten på grund af Pluto, er det nu dem, der er født den 27.12-29.12, der har glæden af den transformerende planet. Jeg er gået i gang med at opstille et skema, så alle kan se, hvornår Pluto er eller har været i spænding i deres horoskoper.

Lene Espersen har lige overstået sin Pluto-spænding, men på grund af de mange problemer, hun har haft, især i det seneste år (hun er født den 26. september, og har derfor som alle andre, der er født den dag – uanset årstal - haft besøg af transformationsplaneten Pluto i de seneste to år). Nu valgte hun selv at sige fra, hvad der var meget klogt. Det betyder, at hun kan bruge sin normale store styrke i sit parti og få fornyet energi på privatfronten.

Mange hilsner

Karl Aage Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar