søndag den 2. januar 2011

Kommentarer uge 1

Se også det nye, fantastiske tilbud til alle, der køber vore horoskoper: Et gratis nummer (det nyeste) af ASTROLOGIMAGASINET HOROSKOPET som pdf-fil med årshoroskoper, kærlighedshoroskoper og vinterhoroskoper for alle tegn.




Valget i 2011

Da jeg i sidste uge blev ringet op og spurgt, om jeg ville lave et kort årshoroskop for Danmark i TV2, sagde jeg til dem, at der ville blive udskrevet valg i februar eller marts. Efter statsministerens nytårstrake, må man sige, at dette nok kommer til at passe på en prik. Resultatet af valget vil ligge MEGET tæt, så det bliver et gyservalg, hvor blå blok nok ligger en snert bedre end den røde. Til gengæld vil det næste valg så rykke nærmere og give rød blok mulighed for at komme til. Men indrømmet, det ligger så tæt, at det er meget svært at vurdere resultatet. Kun at det bliver et gyservalg på grund af Pluto spænding til Saturn i Danmarkshoroskopet. Det ville have været nemmere at sige, hvis ikke BÅDE statsministeren og vicestatsministern ikke havde haft så stærke spændinger i deres horoskoper samtidig. Sådan noget SKAL jo give krise.

Det bedste horoskop lige nu tilhører Helle Thorning-Schmidt, mens Villy Søvndal også har en del spændinger. Det var derfor lettere for ham at være i opposition i 2010. Samlet set vil jeg mene, at blå blok står til en lille og skrøbelig sejr.



Bertel Haarder – på vej ud?

Haarder er født den 7. september 1944 på Rønshoved Højskole i Sønderjylland, fødselstidspunktet ukendt. Ascendanten (AC) kunne dog sagtens ligge i enten Skorpionen eller Stenbukken. Det vil sige en eftermiddagsfødsel. Hvorom alting er, har han hele tre planeter stående i begyndelsen af Vægten, hvor Pluto huserer i kvadrat til alle planeterne i denne tid – og i hele det næste år. Derfor må vi forvente, at Haarder går af som minister efter valget. Det kunne også være en skift af ministerium, men det har han jo gjort så tit, og Pluto plejer ikke at nøjes med at ændre på mindre ting i livet. Det er noget større, der skal til.



Ministeren, der har svar på alt – hvis han er forberedt

Den astrologiske forklaring

For nylig blev han stillet et spørgsmål af en journalist, som ikke var aftalt – og Haarder blev aldeles rasende på trods af det diplomatiske Vægte-præg. Men Pluto står der nu, og så er det noget helt andet og meget dybere, der er tale om. Måske vil han fra nu læge visse dele af pressen på is. Han har i hvert fald lyst til det, selv om det er noget af en umulighed for en politiker, der er afhængig af pressen – og så må man jo gå af. Ret underligt, når han suverænt er den minister, pressen indtil nu har haft lettest ved at komme i kontakt med. Det er stort set altid muligt at få en kommentar fra Haarder, men spindoktorerne har normalt været på spil først. Her er Bertel Haarder godt nok sin gene og finder sikkert selv langt de fleste svar, men NU er det for meget af det gode. Det var et spørgsmål om fedmeoperationer, Haarder ikke kunne svare på fredag den 17. december. Naturligvis i Skyttens tegn, som står for både fedme (alle slags overdrivelser) og temperament. Pluto har indflydelse på masserne, og flere hundrede tusinde har været omkring YouTube for at se indslaget.

Egentlig er det slet ikke hans uvidenhed om et enkelt spørgsmål, det er emnet her, men det faktum, at Pluto raserer i hans horoskop. Så kan selv den mest intelligente, viden og diplomatiske person komme til kort. Han er generelt ude af sig selv i øjeblikket, så spørgsmålet har blot været den dråbe, der har fået bægeret til at flyde over.

Pluto er i spænding til både Neptun, Mars og Venus, og DET er meget på én gang, også for manden, der er vant til at besvare selv de mest ubehagelige spørgsmål med sin alvidenhed – og ved han ikke lige noget, så undersøger han hurtigt og effektivt sagen som den Jomfru, han er. I dette tilfælde ville det have været oplagt og meget nemt at svare, at han ikke kendte svaret på spørgsmålet. Men sådan virker Pluto bare ikke, den går HELT i dybden, HELT ind, hvor det gør ondt, HELT ind i sjælen, som folkene i Rytteriet ville udtrykke det. Pluto står også for hypnose, som er emnet i indslaget fra Rytteriet. Jo, Haarder har indtil nu kunne hypnotise mange med blændende viden og intellekt. Men så kom Pluto lige forbi.

Fantastisk tilbud til alle, der køber et horoskop i Astrologihuset.



Hvis du køber et af vore horoskoper:



- Børnehoroskop

- Fødselshoroskop

- Parhoroskop

- Årshoroskop



Så vil du som ny abonnent få tilsendt Astrologimagasinet HOROSKOPET gratis som pdf-fil i hele 2011, hvis du ønsker det.





Mange hilsner og godt nytår



Karl Aage Jensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar