mandag den 24. januar 2011

Kommentarer uge 3

Kommentarer uge 3


EN VIGTIG INFO
Hvis du skulle være en af dem, der undrer dig over, at du pludselig ikke fik sendt ugekommentarer her til dig mailbox, så skyldes det, at de enten ryger i dit spamfilter, eller et en emsig server opsnapper dem. I så fald bedes du gå ind på denne her blog, da der desværre ikke er nogen løsning på problemet.

Det 13. tegn
Nu ser det ud, som om alle har fået svar på problematikken omkring det 13. stjernetegn. Hvis du vil se det hele, kan du altid gå ind på bloggen via forsiden af www.astrologihuset.dk


To sole I 2012

I det berømte år 2012 får vi måske hele to sole at se på himlen på én gang!

Det er en af de mest lysstærke stjerner på himlen, Betelgeuse, der er på spil. Den er i færd med at miste sin masse, og derfor er den sandsynligvis i gang med at kollapse. I så fald kan den udvikle sig til en supernova som den, Tycho Brahe så på himlen i 1570´erne. I så fald for vi to sole at se i nogle uger. Det vil gøre nat til dag og partikler derfra vil nå Jorden, men det vil ikke kunne skade mennesker.



The best Bier in the world

Susanne Bier vand med Hævnen årets Golden Globe og bliver nu nomineret til en Oscar. Det er virkelig godt gået, tillykke til Susanne!

Astrologisk set er det ikke så mærkeligt, at hun vandt. Susanne Bier er født den 15. april 1960 i København, tidspunktet er ukendt, men hun kunne godt have Ascendanten i Vægten og Solen i 7. hus Det ville stemme flot overens med hendes store åbenhed, charme og karisma.

Lige nu har hun Jupiter (udland, rejser, vækst, succes) stående på sin Merkur (kommunikation, medier). Saturn (mål, ambitioner) står flot til Uranus (overraskelser). Hun blev selv vældig overrasket over, at det blev hende, der løb af med sejren. Herudover er der 3-4 flotte progressive aspekter. Så hun stod godt rustet!



Thomas Skade-Rasmussen Strøbech

Mange kender slet ikke denne mand, og det skyldes måske delvis, at han med jævne mellemrum skifter navn. Han er ikke født i Fiskenes tegn for ingenting. Fiskene kan lide kamæleonagtige omskifteligheder. Han er født den 16. marts 1972 i Odense. Tiden kendes ikke, men med dit enorme ego kunne han sagtens have Vædderen på Ascendanten. Skade-Rasmussen navnet tog han i 1998 efter sin far, som han fik kontakt med det år. Pluto udløste fra 1996-98 hans spænding mellem Saturn (faderen) og Neptun (afstand, fravær). Pluto afspænder spændingen i fødselshoroskopet, så der i 1998 er tale om et repetitionsaspekt, som kunne betyde kontakt med faderen. Så faktisk stod det ved fødslen skrevet, at han kunne få kontakt med faderen netop i den pågældende periode.

Lige nu kæmper han paradoksalt nok om retten til sin egen identitet. I sjælelig og udviklingsmæssig betydning sker så væsentlig hændelser kun, hvis der er grobund for dem. På trods sit store ego har han identitetsudfordringer i sit personlige liv. Derfor er det en nødvendig udviklingsproces for ham, at han nu er midt i en retssag om sin identitet. Han kan ikke klare livet, når det står stille, og forbyder man ham noget, kan man være sikker på, at han gør det. Dette er prototypen på en Vædder-Ascendant. Fisk med Vædder-AC, det giver stor følsomhed indeni og damp-agtig opførsel udadtil.

Strøbech er cand.phil i litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet og bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet. Blandt meget andet, og lige nu er han ved at færdiggøre en ph.d. i kunst. Han bor i London New York og Danmark, mindre kan ikke gøre det. Men det stemmer fint overens med den hypotetiske Jupiter på MC-konjunktion i hans horoskop. Problemet lige nu er, at Pluto går hen over MC og Jupiter, som igen står i spænding til Månen og Pluto. Derfor er det langt fra sikkert, at han kan vinde retssagen om "tilbageerobringen" af sin identitet – dommen faldet i Østre Landsret den 17. marts, dagen efter hans fødselsdag.

Strøbech har lagt sag an mod Gyldendal og forfatteren Das Beckwerk – tidligere kendt som multikunstneren Claus Beck-Nielsen - fordi denne i 2008 udgav en roman " Suverænen", der handler om Skade-Rasmussen. Strøbechs navn, billede og mange private informationer er en del af bogens handling, der handler om en fælles tur til Iraq, hvor de to ville undervise i demokrati. Titlen på bogen skulle næsten have været Das Mackwerk…

Strøbech har vel at mærke ikke givet sit samtykke til medvirken i bogen. Forløbet ligner sagen mod Åsne Seierstad med "Boghandleren i Kabul", hvor den norske forfatter tabte sagen og måtte af med en større erstatning til boghandleren i Kabul, som hun havde portrætteret uden tilladelse. Dette kan godt tyde på, at Strøbech har fat i den lange ende her. Men med det generelt excentriske fødselshoroskop og det aktuelle horoskop kan vi regne med, at der vil komme store dønninger efter sagen, både hvis han skulle vinde eller tabe. SÅ mange Pluto-aspekter går ikke stille af. Og det rækker flere år frem i tiden. Hvis han ikke vinder i Landsretten vil han sikkert ikke tøve med at anke til Højesteret – eller han vil tage meget utraditionelle midler i brug. Og måske er det hele iscenesat - der skal jo ske noget!


Valg og håndbold

Der er rigtig gang i astrologien i pressen. Ud over det 13. tegn er det mest VM i herrehåndbold, det drejer sig om. Her er jeg fast optaktskommentator på P3 omkring kl. 19.30 hver aften, Danmark spiller.

Her er jeg lige kommet indset, at jeg fuldstændig har glemt at regne hjemmebanefordelen ind som en forudsætning. Tænkte ikke så langt, da VM jo foregår i Sverige. Malmø er tæt på Danmark, så der er virkelig mange tilskuere fra Danmark hver gang, og det kan virke som at have en ekstra spiller på banen. Mange tusinde, faktisk. Hvor vi normalt ville sige, at DK maksimalt kan nå en fjerdeplads, så KAN fordelen medføre en forbedring på et par pladser. Det håber jeg, og det er også sendt lys og god karma til det danske hold.

En anden forudsætning, der er skredet, er forudsigelsen af valget, hvor jeg hidtil har sagt opg skrevet marts 2011. Med Lene Espersens exit kan det faktisk være, at vi skal hen til efteråret i stedet for. Det at være prognosemager kan være udfordrende.

Hvis du vil se links med nogle af radio- eller tv-udsendelserne, kan du gå ind på bloggen, hvor alle de gamle indslag ligger tilbage til engang sidste år:

http://astrologihuset.blogspot.com/


Milena Penkowa

Stjerneforskeren er født i Odense den 15. april 1973 med ukendt fødselstid. Hun kunne godt have Skorpionen på Ascendanten og i det senste år Neptun i spænding til den. Den står for snyd eller beskyldning for samme. Hun kunne også godt have Pluto i spænding til Månen i 10. hus lige nu, hvor hun har opsagt sin stilling. Selv siger hun ganske vist, at opsigelsen ikke er sket grundet sagen. Men det, hun beskyldes for, er hendes tidligere forskningsresultater er manipulerede og at hun har brugt forskningspenge til privatforbrug. Selv nægter hun dette, og nu kører sagen i UVVU: Udvalget vedrørende videnskabelig uredelighed. Dette er ikke så mærkeligt, netop på grund af de nævnte aspekter. Og i 2003, hvor hun første gang blev beskyldt for snyd, stod Neptun på hendes Mars/Jupiter-konjunktion tæt på 3. husspids.

Sagen må vise, om der er hold i beskyldningerne. Netop på grund af Neptun er det ikke til at sige noget konkret om astrologisk. Men mon ikke hun har opbrugt kvoten af negativitet imod sig? Lige nu kører pressen hårdt på hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar