søndag den 24. juli 2011

Kommentarer 30

Information



Nu har vi overstået computer problemer, i hvert fald de værste, så det var ikke muligt at lægge breaking news på om Norge i fredags. Vi følger udviklingen og lægger i tilfælde af nyheder, fx Anders Breiviks fødselsdata og dermed horoskop, skulle komme os i hænde. Det lægges i så fald direkte på bloggen:




-          Ugehoroskoperne ikke er med denne gang på grund af ferie og sygdom.

-          Husk at du som ny abonnent kan abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET til halv pris og alligevel få et gratis årshoroskop!

-          Vores store udsalg fortsætter, rekvirer katalog på astrologi@astrologihuset.dk

-          Du kan donere dine afrevne frimærker til Astrologisk Museum.

-          Du får alle vore skriftlige horoskoper til halv pris lige nu på www.astrologihuset.dk





NYT - Minihoroskoper af Karl Aage Jensen

Det er nu blevet muligt at gentage lidt af den enorme succes, vi havde i Valby med Den Levende Astrologilinie for nogle år siden. TDC lukkede dengang de såkaldte 90-numre, fordi de skulle bruges som indsamlingsnumre på radio og tv. Telefonerne kimede ellers lystigt, især lige til slut inden nedlæggelsen. Der har været mange forespørgsler gennem tiden, faktisk hele tiden siden lukningen. Men TDC kan/vil ikke længere administrere at opkræve taksterne via telefonregningen. Det var en del af succesen dengang – det var nemt. Vi har forsøgt at lave det så nænsomt som muligt, men undgår ikke forudbetaling, da det ellers ville blive alt for tungt at administrere. Her har de fleste heldigvis netbank nu om dage, så beløbene kan være fremme på et døgn.

Hvis man regner med at bruges linjen flere gange, er det muligt at indbetale ekstra, så man har noget stående, hvis man får brug for at ringe på et senere tidspunkt. Så bliver de forbrugte minutter bare skrevet af, og man har en rest stående til senere.

Mail på astrologi@astrologihuset.dk – hvis du har spørgsmål. Vores telefoner har desværre været nede siden skybruddet for 3 uger siden.



Vore telefoner i uorden

Vores telefoner har været i uorden siden skybruddet

Vil du i kontakt med os, så mail på astrologi@astrologihuset.dk



Ugen, der kommer

Lørdag eftermiddag (sent) gik Solen ind i Løvens tegn. Det er det varmeste tegn i Dyrekredsen, så i løbet af denne uge vil der sikkert komme lidt varme i en ellers generelt oversket og kølig sommer, som først begynder, når den er ved at slutte - nemlig ultimo august. Meteorologisk astrologi er ellers ikke et speciale her, men nu er det tid for et forsøg i Astrologisk Detektivbureau.

Der er Neptun og Pluto-spændinger næsten hele sommeren, og når de så udfordres af Månen i spænding, så er alle tre vandplanbeter i spil, og det giver en del væde.  Det gælder måske især mandag, hvor Månen danne en spænding til Neptun. Onsdag begynder det at varme op, da Månen er i konjunktion med Mars, og så kommer sikkert et par dage med lidt bedre temperatur. Men Merkur begynder så at være stationær på vej til at blive retrograd; men den er i spænding til Neptun, og det er ikke noget særligt stabilt vejr. Det kan give både kølighed, blæst og væde.

Mandag danner Månen et spændingsbetonet T-kvadrat, og det kan bringe følelser i kog og som sagt give ustadigt vejr. Påbegynd ikke store projekter her.

Tirsdag er en god dag generelt set.

Onsdag er o.k.

Torsdag er nok den værste af dagene. Her står Månen i T-kvadrat til Pluto og Uranus! Større projekter anbefales ikke her.

Fredag o.k.

Lørdag er nok ugens bedste dag, også vejrmæssigt.

Søndag er o.k.



Den norske massakre

Så kom terroren til Norden, hvad der også var forventeligt oven på Muhammed-krise, Iraq- og Afghanistan krig – og senest Libyen. Det overraskende var blot, at det denne gang var en af ”vore egne”, der stod for en massakre. Terroren kom egentlig først til Sverige, men her gik det kun ud over bombemanden selv. Han blev dræbt, og bomben fik ikke den ønskede effekt, for den gik af for tidligt. Og egentlig burde det måske have været Danmark, det gik først ud over, da tegningerne stammer herfra. Astrologisk set skal vi passe på i det kommende års tid, men nu vil efterretningsvæsenet blive om muligt endnu mere effektivt herhjemme. Dette vil dæmme op for handlingerne, dog er det jo umuligt at garantere det helt. Måske har Danmarks ”favoritværdighed” på terrorlisterne lullet de to andre broderlande lidt i søvn. I hvert fald ramte en tragedie i går den 22. juli kl. 15.26 i Oslo og på Utøya. Og Norge var uforberedte på noget sådant.   

Oslo-horoskopet viser potentialet for terror - dels på grund af den spænding, der har kørt i det meste af året: T-kvadratet mellem Saturn, Uranus og Pluto, der står i kardinale tegn og kører mellem 11. hus (grupper), 5. hus (børn og unge) og 2. hus (værdier). Dels er akse-aspekterne meget bemærkelsesværdige her. Jupiter står på DC i Tyren i gunstigt aspekt til dødsplaneten Pluto, som igen står fint til AC. Det gav desværre et for misdæderen godt udgangspunkt. Og der har foregået en minutiøs research og planlægning med det stærke jordtegnspræg kombineret med fine Pluto-aspekter.

Men når det er sagt, skal det bemærkes, at MC/IC-aksen smyger sig tæt omkring oppositionen mellem Merkur (trafik) og Neptun (kaos). Kl. 15.10 stod MC eksakt på Merkur, som også står for beslutninger og aftaler. Her kan den endelige beslutning være blevet taget efter den lange planlægning, eller bilen kan være sat i gang mod det, der skulle blive den store misgerning. Det skal også med, at Månen står i Vædderen (temperament, voldsomhed). Den er i spænding til Venus (biler) i 9. hus (religiøsitet). Månen hersker ydermere over 9. hus, som også står for vækst. Her dog desværre på den negative måde med høje dødstal til følge.

Tidsrummet kl. 15.00-15.30 var meget kaotisk i den norske hovedstad. Nærmest uforudsigeligt, bortset fra, at alt kunne være kaos – og at den kunne brede sig.

Bomben springer i Oslo kl. 15.26. Terroristen går i land på Utøya kl. ca. 17.20, og redningsmandskab alarmereres kl. 17.29. Breivik pågribes kl. 19.02.

Man savner stadig 5-6 personer, som formodes at være druknet.



Norges horoskop – lighed med terrorhoroskopet

Norge blev grundlagt den 7. juni 1905 kl. 11.00 i Oslo – i Stortinget. Og i dette horoskop finder vi interessant nok også en Neptun/Merkur-forbindelse, hvor skæbneplaneten Saturn også er inde i billedet. Neptun udløser i denne tid Norges Merkur/Neptun-spænding, hvor Mc (næsten som i terrorhandlingshoroskopet) står på Merkur i slutningen af et fast tegn! Om 3-5 år passerer Neptun DC og indikerer måske begyndelsen til enden på det norske olieeventyr.



Amy Winehouse i ”Club 27”

Amy Winehouse var født den 14. september 1983 i Enfield i det nordlige London. Vi har tidligere arbejdet med fødselstidspunktet kl. 10.06, som dog ikke er helt sikkert. Dog har hun lige nu – hvis tidspunktet holder, hvad der kan være sandsynligt på grund af AC´s placering på hendes Saturn/Pluto-konjunktion, der let kan give selvdestruktive tendenser – den progressive MC i spænding til Jupiter/Uranus-konjunktionen i Skytten. Måske ikke det mest overbevisende argument for et dødsfald, hvor AC og 5. hus ofte er involveret sammen med Pluto. Men når hun har levet så hårdt et liv, som tilfældet er, skal der heller ikke meget til for at fælde hende. Og måske er afslutningen af livet noget af en lettelse for hende. Hun løb altid ind i problemer og havde et mega- misbrugsproblem, som hun beskrev i sangen ”Rehab”.

Allerede i en alder af 10 år dannede Winehouse en rapgruppe, og hun fik en guitar af sin far, da hun var 12. Så kunne hun gå i gang med karriereplanlægningen.  Hun døde en tidlig død allerede som 27-årig og kom dermed i klub med f. eks. Jim Morrison, Janis Joplin, Jimi Hendrix – den såkaldte ”Club 27”.



Touren

Så er det så godt som afgjort, at Schleck-brødrene begge kommer på podiet, men at de måtte betale med sejren i Touren. Deres flotte horoskoper rakte altså ikke til den absolutte top, hvor Evans – som også har et strålende horoskop lige nu – får sejren, medmindre han falder af cyklen på vej til Champs Elysées.

Tidligere skød vi disse tre sammen med Contador og Voeckler til de fem første pladser. Det holdt stik, men Contador måtte desværre bytte en podieplads ud med Fränk Schleck. Basso har ikke det bedste horoskop lige nu, og ham dømte vi ude af top 5 af denne grund. Han vil heller ikke få det så let i efteråret, hvor der f.eks. er VM. Det samme gælder Thor Hushovd, som Bjarne Riis har på ønskelisten sammen med landsmande Boasson Hagen. Sidstnævnte har et strålende horoskop i det næste år, men det gælder bestemt ikke Hoshovd, som ikke vil være i stand til at forsvare sit verdensmesterskav, som køres i Dammark i september. Det danske valg kan derfor blive udsat til oktober, da hele København stort set bliver lukket i slutningen af september, og ruten går lige forbi Christiansborg!

Nå, men vi vil på det bestemteste anbefale Riis kun at købe den ene nordmand, medmindre han er ret risikovillig.

I dagens løb skal vi nok forvente et rigtig godt resultat af Cavendish, måske fulgt godt til dørs af norske ben. Contador vil sikkert også røre godt på sig. Måske også Evans og Schleck-brødrene, dog uden at risikere noget som helst af deres nuværende placering, som gerne skulle beholdes, hvis det står til dem selv. Tony Martin kan også blande sig i topstriden i dag. Og Basso vil også gerne vise, hvad han kan på denne dag – og en enkelt god dag kan han jo sagtens få. Men det ville naturligvis være meget smukt, om en af nordmændene vandt i dag oven på den grimme handling i fredags. Hvis situationen opstår, kunne man godt forestille sig en gestus fra visse af de andre ryttere over for nordmændene.

Men jeg vil anse Cavendish for favorit til sejren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar