søndag den 16. marts 2014

Ugehoroskoper for alle tegn uge 12

  1. UGEHOROSKOP uge 12 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
En dejlig uge med masser af muligheder venter. Arranger din tid, så du får tid til både din partner og dine venner. Der er harmoni i dit parforhold, og I taler godt sammen. Når det handler om mål og arbejde, så kan der opstå nogle uventede drejninger, men det bliver godt.
PS: Du kan møde en gammel flamme.
TYR
Du skal have tid for dig selv, for du har brug for at gøre status, så du kan komme videre. Tag et kig på dine mål: er det stadig den vej, du vil gå? Det er muligt for dig at ændre dine daglige rutiner og opgaver, så du bliver mere effektiv. Du har brug for, at tingene glider lidt lettere.
PS: Du har mange virkelig gode ideer.
TVILLING
Læg vægt på det sociale i denne uge. Er der venner eller familie, du ikke har talt med på det seneste, så tag kontakt og arranger noget hyggeligt. Du har haft meget travlt på jobbet, og nu har du brug for at slappe af og gøre noget for dig selv, som du virkelig vil nyde.
PS: Drøm store drømme, de kan blive til virkelighed.

KREBS
Du er meget romantisk, men det betyder ikke, at du skal sidde hjemme med din partner og holde i hånden. I skal tvært imod komme ud og opleve noget nyt. Det giver god energi til forholdet og til jer begge. Er du single bliver det heller ikke kedeligt. På jobbet sker der noget uventet og spændende.
PS: Du nyder at være lidt kulturel.
LØVE
Du er godt til at inspirere andre, og kommunikationen er i top. Derfor vil andre også lytte til dig, og du vil få støtte til dine ideer. Der er fuld fart på, og det er nu, du skal føre dine drømme ud i livet og gøre dem virkelige. Der er en god energi i dit parforhold, I har det dejligt sammen.
PS: Ryd op omkring dig, så du får plads til nyt.
JOMFRU
Pas på med at starte alt for mange nye ting, for du får nemlig i forvejen travlt, og du har kun den tid, du har. Prioriter, så får du mest ud af din tid og energi. Hvis du ikke har det, så skab overblik over din økonomi. Du bør spare nu, for der kommer nogle særligt gode tilbud senere.
PS: Få lidt motion, det er godt for dig.
VÆGT
Hvis beslutninger bliver truffet på hjemmefronten, uden du er med, så vær overbærende. Partner og familie kan være så engagerede, at de bare glemmer at spørge dig. Det er som om alle har travlt med deres, men det giver dig så mulighed for selv at få nogle af dine egne opgaver fra hånden.
PS: Hæng dig ikke i ubetydelige detaljer.
SKORPION
Du får ikke noget serveret, men du har muligheden for selv at arbejde for det, du vil have. Det du lægger energi i, vil du nemlig også få succes med. Du er nysgerrig, og anderledes mennesker og opgaver tiltrækker dig. Kast dig ud i tingene, det bliver sjovt, og du kan, hvad du vil.
PS: Hold dig ikke tilbage.
SKYTTE
En dejlig og harmonisk stemning hjemme med familie og partner, får dig til at bruge mere tid sammen med dine nære. Det er dog aldrig kedeligt at være sammen med dig, så det bliver sjovt. Ikke alt, du sætter dig for, vil lykkes for dig, men det betyder ikke så meget, for du er optimistisk.
PS: Der skal være tid til at drømme lidt.
STENBUK
Der sker noget i din bolig, på hjemmefronten. Det gælder om, at du bevarer overblikket og ikke taget tingene alt for alvorligt. Det hjælper at grine lidt af det hele. Der er mulighed for en lille økonomisk gevinst, en regning der bliver mindre eller lignende. Forkæl derfor dig selv lidt.
PS: Sæt pris på de små ting.
I
VANDBÆRER
Du får hurtigt noget fra hånden, og tingene lykkes for dig uden den store indsats. Du bør fokusere og prioritere, så du får udnyttet de gode tendenser. Du er god til at sælge dine ideer til andre. Dette gælder også fysiske ting, så er der noget, du ikke bruger, kan du tjene lidt penge.
PS: Læg økonomiske mål.
FISK
Når du arbejder sammen med andre, så når du meget længere. Du er godt til at kommunikere og inspirere, og dem omkring vil lytte, når du taler. Når du finder opgaver, der interesserer dig, så kast dig ud i dem. Du vil komme langt og blive positivt overrasket på vejen.
PS: Du har tendens til at bruge mange penge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar