søndag den 23. marts 2014

Ugen astrologisk set - uge 13

Ugen astrologisk set

Information
Husk, at HOROSKOPET ikke længere kan købes i kioskerne på grund af meget store prisstigninger til distributøren. Der er dog stadig de samme store fordele ved at abonnere. Du får som ny abonnent bl.a. hele 3 gratis horoskoper til en værdi af ca. 700 kr.

Ugen astrologisk set
Der er ingen større temaer i denne uge, andet end det T-kvadrat, der har hærget gennem længere tid, og som forstsætter i nogen tid endnu.

MANDAG
I dag er der hele 5 aspekter fra Månen:
Kl. 7.28 i harmoni med Neptun – drømmene og fantasierne er i fokus og mange vil gerne sove længe og drømme videre.
Kl. 10.56 gunstigt til Merkur, så nu er der logik i tingene og mindre fantasi. Gode samtaler og kommunikation i det hele taget.
Kl. 15.44: Spænding til Jupiter giver overdrivelser og meget store armbevægelser. Stol ikke på, at tingene forholder sig, som de ser ud.
Kl. 17.26: I spænding til Uranus: Oprør, frihedstrang, anspændelse, stress.
Kl. 19.57: Månen på Pluto: De negative følelser kan komme frem. Jalousi og modvilje især.
Man kan sige, at den første del af dagen er harmonisk, men så skal jeg love for, at der hurtigt kan blive rav i den. Tjek tingene efter en ekstra gang – eller to. Der kan være skjulte ting forbundet med aftaler og lignende. Og tingene kan gå lidt for hurtigt, så man ikke når at tænke sig om.

TIRSDAG
Kl. 11.47: Månen harmonisk med Saturn: Stabilitet, disciplin og ansvarlighed. Der er mere ro på.
Kl. 13.35: Nu er freden forbi, og mange kan slå over i temperamentsmæssige udbrud. Følelsesmæssige anfald. Mangel på tålmodighed.
Kl. 23.39 går Månen ind i Vandbæreren og bibringer mange opfindsomhed og frihedstrang i et par dage.

ONSDAG
Kl. 8.54 står Månen harmonisk med Solen og danner en smuk harmoni, hvor det meste vil gå godt.
Kl. 14.11 Står Merkur i eksakt harmoni med Jupiter, så det sætter gang i tankernes, kommunikationens og humorens verden.
Kl. 19.41 står Månen godt til Uranus og giver plads til vanebrud, nytænkning og originalitet.
Ugens bedste dag.

TORSDAG
Kl. 8.52 står Månen på Venus, og så skal der hygges, fx med fælles morgenmad på jobbet. Vær kærlig, hjælpsom og omsorgsfuld over for dine medmennesker - det vil især give pote en dag som denne.
Kl. 13.20 står Månen i spænding til Saturn, og så slår kærligheden over i mere pligt og ansvarlighed. Kærlighed kan være betinget eller restriktiv.
Kl. 14.13 står Månen i harmoni med Mars, og så stiger energien igen, og man siger tingene, som de er. Men da Mars står i Vægtens tegn bliver det gjort på nænsom vis.

FREDAG
Kl. 1.10 går Månen ind i Fiskenes tegn, og så kommer der et par dage, hvor følelserne sidder uden på tøjet indimellem.
Kl.6.32 går Merkur i harmoni med Pluto og giver mulighed for dybe samtaler, ikke mindst på det psykologiske plan. Det gælder især i dag, men også i dagene omkring i dag.
Kl. 11.27 står Månen på Neptun, og det kan give både kaos og klarhed. Sidstnævnte er tilfældet, hvis man husker at lytte til sin intuition. Det er dagen for kosmiske glimt og indsigter på et højt plan.
Kl. 19.42 står Månen flot til Jupiter, så her har vi også en fin dag med humor, glæde og filosofisk indsigt.

LØRDAG
Dagens er præges af Saturn, men blødes op af harmonien mellem Venus og Mars, som er eksakt kl. 20.05, men den virker hele dagen og i dagene omkring.
Kl. 14.44 står Månen godt til Saturn og byder på stabilitet og ansvarlighed.
Kl. 22.14 står Venus i eksakt spænding til Saturn, og det giver en fornufts- og pligtbetonet kærlighed, som også kan være betinget. Altså: Hvis du er, som jeg gerne vil have, at du skal være, så skal jeg nok holde af dig…, og det gælder i disse dage.

SØNDAG
Nu er vi overgået til sommertid, og så er der oven i købet nymåne i dag, eksakt kl. 20.45. Det er nu, der skal udtænkes eller opstartes nye projekter.
Kl. 3.54 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med åbne, ærlige og direkte følelser uden omsvøb.

Ugens syner af Kirsten Brun
Ugen er igen en stille uge, dog med en masse uro vedrørende kommunikation og forhandlinger. Det vil sige mest i den politiske verden, som kommer til at rasle rigtig meget med sablerne verden over. Ikke mindst i konflikten øst/vest – dog ikke sådan, at der sker meget nyt i den. Herhjemme ser det ud som om, der kommer en periode med mere ro inden for det politiske liv. Der kommer faktisk nogle gode og reelle forslag i den kommende tid. Dette vil give lidt stabilitet i de næste uger.
Der er mange energier, der handler om at drømme og søge sig selv. Det er ikke så udpræget som for nogle uger siden, hvor der var mange klare spirituelle energier. Men der er en stille fordybelse i at søge sig selv. Det er nok også godt, at den kommer ind i denne uge, for generelt er der konflikter i vores selvbilleder. Vi er meget langt væk fra os selv for tiden, og vores opfattelse af os selv er dermed også meget langt væk. Der er en meget sensitiv og usikker energi i ugen, der kommer. Det betyder, at der kan være lidt kort aftrækker på lunten. Og at der dermed kan opstå flere konflikter. Der er dog også en del harmoni i ugen, hvor der begynder at komme en større ligefremhed. Tingene bliver sagt mere direkte, især sidst på ugen.

Den bedste energi er fin og stille spiren i kærlighedsenergierne. Så tiden er inde til at forelske sig. Der er i det hele taget mange tidpunkter i år for, kærlighed. Det er længe siden, det har været så udtalt. Ugen er også god til at skabe kontakt i det hele taget. De energier, kommer til at være her et stykke tid. Og giver en god ballast for, at vi kan skabe bedre kontakt med hinanden, mellem magten og os, mellem børn og forældre, mellem lande, i samfundet og i familier og dermed bygge bro. Det kommer til langsomt at præge foråret og sommeren.
En god uge til langsomt at finde tilbage til vores rødder.

Kinnock opstilles til det engelske parlament
Thornings mand er med den mindst mulige margin blevet opstillet som kandidat til det engelske parlamentsvalg.
Som vi tidligere har skrevet, er han en af dem, der er født i begyndelsen af januar og derfor er beæret med et besøg af både Uranus og Pluto, der jo står i spænding til både hinanden og til disse menneskers Sol. Derfor vil han få sit hyr i det politiske arbejde. Det vil blive en hård tid for ham, da Pluto står for turbulens, transformation og negative følelser. Økonomi og skat er to andre af Plutos områder, så han skal ikke træde det mindste ved siden af her, så vil det få store konsekvenser. Mange bliver skilt eller på anden vis starter et helt nyt liv, når en sådan kombination tager fat.

Flyulykken – støt den astrologiske forskning
Nu skulle der være en til vished grænsende sandsynlighed for, at kineserne har fundet vragdele i Det Indiske Ocean, som stammer fra det forsvundne fly. Derefter følger så en langstrakt undersøgelse af årsagen til ulykken. Jeg skulle mene, at der også er et menneskeligt element, fx pilotfejl, terror eller bortførelse, inde i forklaringen.
Men jeg må sige, at det virkelig er et højmystisk horoskop for afgangen den 8. marts kl. 00.41 fra Kuala Lumpur. Det vil virkelig være et bidrag til den astrologiske tolkning, når vi får forklaringen på ulykken. Jeg kan ikke mindes at have set et sådant afgangshoroskop tidligere, og som tidligere nævnt burde det reelt forbydes at sende fly, busser eller tog afsted på sådanne tidspunkter. Ikke sådan, at det så vil gå så galt som i den seneste sag, men risikoen øges. Vi har heldigvis en meget høj sikkerhed i den moderne trafik, så derfor vil det helt sikkert ikke gå galt hver gang.
En anden faktor, vi astrologisk set finder væsentlig, måske i virkeligheden den væsentligste. Nemlig den, at en rejse reelt starter der, hvor man smækker døren i sit hjem eller hotelværelse efter sig og sætter sig ud i fx en bil eller taxa og kører mod lufthavnen. Jeg har set flere tilfælde af, hvor flere mennesker skal på samme tur, og hvor de fleste bor i København og derfor tager hjemmefra inden for et kortere tidsinterval. Igen: Det behøver ikke at gå så galt som dette, men en rejse kan også spoleres på anden vis. Mange kan miste sin bagage, blive syge eller andet.

Risikable tider
I tilfældet med det malaysiske fly begynder en meget risikabel tid lige omkring kl. 21.00, hvor MC står på Jupiter (store rejser) og udløser dennes stærke spænding til Uranus (pludselige hændelser) og Pluto (død, transformation). Fra ca. kl.21.00 og frem til ca. 23.15 kører dødsplaneten gennem 3. hus (trafik, rejser). Klm 22.00 er der også noget markant på færde. Her står AC på Mars (voldsomhed). Når dette sker samtid med Månens stærke spænding til Neptun (begge vandtegnsplaneter), så er der tale om en giftig cocktail, som må indregnes i fremtidens trafikplanlægning. Og det vil komme til at ske på et tidspunkt om ikke så forfærdentlig mange år. 
Mange vil have påbegyndt deres rejse i tiden mellem 21.00 og 23.15, hvor især tidspunkter lige omkring kl. 21.00 og 22.00 er særligt risikable. Hører du til dem, der har påbegyndt en rejse på det tilsvarende tidsrum i Danmark, hører jeg gerne fra dig af hensyn til forskningen i dette væsentlige emne. Der er 7 timers forskel på dansk og malaysisk tid. Det vil sige, at det tilsvarende interval herhjemme vil være ca. kl. 14.00-16.15. I så fald skal jeg bruge de nøjagtige tids- og stedangivelser samt gerne dine egne data, som så indgår anonymt i forskningen.

UGEHOROSKOP uge 13 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Når der er noget, du er i tvivl om, eller beslutninger der skal træffes, så lyt til din intuition, den vil ikke svigte dig. Der er kærlighed i luften, men det er vigtigt for dig, at du også i det daglige fungerer godt med din partner/en potentiel partner. Du vil møde en meget spændende person.
PS: Brug tid sammen med gode venner.
TYR
Uanset om du har en partner eller, du er single, så byder ugen på romantisk muligheder. Det gælder dog om, at du selv skal udnytte dem og ikke bare lade stå til. På jobbet kommer du længst ved at tage det stille og roligt, et skridt ad gangen, og læg ikke for mange planer.
PS: Fokus giver resultater.
TVILLING
Det kniber med kommunikationen, da ikke alle vil have lige let ved at forstå, hvor du gerne vil hen. Du må derfor være ekstra omhyggelig, når du prøver at få dine ideer igennem. Du vil nyde at lære noget nyt, men det tager dig faktisk lidt længere tid end ellers.
PS: Find på noget som du synes er sjovt.
KREBS
Hvis du føler dig presset af andre mennesker, så vil du reagerer noget aggressivt. Det gælder især, hvis du i forvejen har sagt ja til alt for meget. Du kan undgå mange mindre heldige situationer, hvis du tager en time out ind i mellem. Der er dog dejlig harmoni i dit parforhold.
PS: Du vil føle dig på usikker grund.
LØVE
Igennem ugen vil du føle dig lidt tilsidesat og alene. Dem du omgiver dig med, har meget travlt, og derfor vil de ikke have tid til at interesserer sig så meget om dig. Brug den tid du får til overs på at slappe af og forkæle dig selv. Det kniber til tider med humøret, så find på noget sjovt.
PS: Tag tingene som de kommer.
JOMFRU
Træd et skridt til side og lad andre føre an. Du kan faktisk lære en masse af andre samtidig med, at du får god inspiration. Du kan også med held lægge fremtidige planer og nye mål. Foretag dig også en lille status, så du kan se, om du er på rette vej.                                                                                                                                           
PS: Slå dig lidt løs.
VÆGT
Du kan komme til at begå fejl, men det er ikke noget, du ikke kan rette op på. Det vil dog føles som et stort tilbageskridt, når du lige står i det. Fokuser på familien og din bolig, der er ting, du må tage dig af, og beslutninger der skal træffes. Du må være fleksibel.
PS: Du har mange kreative ressourcer.
SKORPION
Det skal ikke være hård arbejde det hele, men du har faktisk mulighed for at nå langt, når du fokusere og strukturerer din tid. Resultaterne kommer ikke af sig selv, derfor må du tage fat. Pas på med, hvad du siger til andre, det kan virke lidt for hård, så tænk dig om.  
PS: Tænk dig godt om når du skal træffe beslutninger.
SKYTTE
Der skal ikke så meget til før følelserne kommer op til overfladen. Derfor vil du også meget lettere blive slået ud af kurs. Gode venner og din partner vil hjælpe dig til bevare din jordforbindelse samtidig med, at du vil få nogle spændende, sjove og dejlige stunder.  
PS: Alt kommer til dig i rette tid.
STENBUK
Forvent det uventede, du slipper nemlig ikke igennem ugen uden overraskelser. Det er især på hjemmefronten og i din bolig, at du kommer til at træde til. Sørg for, at det bliver tid til at slappe af, ellers vil du ikke have overskud til alt det, du skal nå. Tag ikke tingene så tungt.
PS: Bliv på din egen banehalvdel, andre klarer faktisk selv deres.
I
VANDBÆRER
Du har en fantastisk evne til at bevare overblikket nærmest lige meget, hvor travlt der er omkring dig. Samtidig har du en rolig og charmerende udstråling hvilket gør, at andre holder af at samarbejde med dig. Du kan til tider tvivle på dig selv, men det har du bestemt ingen grund til.
PS: Tæl dine sejre, der er mange.
FISK
En skøn uge venter dig, både på området for job og kærlighed. Der er romantik i luften, hvad enten du er single eller allerede i et forhold. Et nyt forhold skal startes stille og roligt. Hold på pengene, du får brug for dem senere, da der er ting, du gerne vil købe.
PS: Se efter det positive i andre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar