søndag den 30. marts 2014

Ugen astrologisk set

Ugen astrologisk set

Information

Lej Lokaler i AstrologiHuset – en dag eller en aften til halv pris
-          Kurser
-          Foredrag
-          Workshops
-          Konsultation
Prøv en dag hos os til halv pris
Link til flere informationer:
Reserver gerne på tlf. 36 45 05 45.

Antikvariatet
Neale Donald Walsch: Guddommelige samtaler 1. bog (næsten som ny): 169 kr.
Astrolog Kirva Rahbek: Mit liv genoplevet i horoskoper og erindringer (ny bog): Tilbud 89 kr.
Knud Rames ”Astrologi A-Z” har en del spurgt om gennem tiden. Nu har vi endelig et komplet sæt. Prisinfo m.v. fås på astrologi@astrologihuset.dk

Esoteriske bøger næsten gratis
Esoterisk Center Forlag lukker. I den anledning donerer de alle deres bøger – hovedsagelig af Alice Bailey – bort. Der er lidt over 30 bøger i alt. AstrologiHuset er blevet udleveringssted og må som sådan tage et gebyr for udlevering pr. bog. Vi har sat det til kun 20 kr. pr. bog. Bøgerne kan reserveres på forhånd og afhentes i AstrologiHuset. Skal de sendes, kommer portoen oveni. Reserver gerne på astrologi@astrologihuset.dk
Derefter modtager du forholdsordre. Det drejer sig om disse bøger:
Alice Bailey:
Blændværk – et verdensproblem
Breve om Okkult meditation
De syv stråler (kompilation)
Den syvende stråle (kompilation)
Discipelskab i den nye tidsalder, bind I
Discipelskab i den nye tidsalder, bind II
Døden – det store eventyr (kompilation)
En afhandling om hvid magi
En afhandling om Kosmisk Ild
En kompilation om seksualitet
Esoterisk Astrologi (uindb.)
Esoterisk Healing (uindb.)
Esoterisk Psykologi I
Esoterisk Psykologi II
Fra Betlehem til Golgata
Fra intellekt til intuition
Hierarkiets fremtræden (uindbundet)
Indvielse, menneskelig og solar
Karma og Dharma (kompilation)
Kristi tilsynekomst
Menneskehedens problemer
Nationernes skæbne
Reinkarnation (kompilation)
Sindslidelser og andre sygdomme (komp.)
Sjælen, livets kvalitet (kompilation)
Sjælens lys. Patanjalis Yoga Sutraer
Strålerne og indvielserne
Telepati og det æteriske legeme
Tjeneste for menneskeheden
Undervisning i den nye tidsalder
En lærerig oplevelse
Den gyldne tråd

Crawford:
En indføring i mysterierne

Lomborg:
Herkules’  12 arbejder

Ugen astrologisk set
I denne uge får den drabelige og langvarige spænding mellem Jupiter, Uranus og Pluto følgeskab af Solen. Dette forstærker spændingen yderligere, og det medfører, at man kun skal sætte nye skibe i søen, hvis det ikke kan vente til senere. Det gælder især, når der er penge involveret. Her giver Pluto turbulens, hvad man jo ikke ligefrem har brug for, når man etablerer nye projekter.
Det betyder ikke, at aktiemarkeder ikke kan fortsætte sin restitution efter Krimkrisen. Jo flere dage der går uden dårligt nyt, jo hurtigere vil markedet rettet sig op. Men som skrevet i ”Rigets tilstand” i Astrologimagasinet HOROSKOPET, bliver der i indeværende kvartal ikke tale om de rekorder, der kom hen over årsskiftet, og som faktisk også var lidt naturstridige, som aktiemarkedet har det for vane.  Indekset kan stige markant i krisetider og endda slå rekorder, selv om det øvrige marked står næste stille.
Her skal man have horoskopet for de enkelte aktier for at se, hvilke der går op, og hvilke der går ned. Har man tidspunktet for, hvornår en aktie er solgt første gang, er man rigtig godt hjulpet.
Generelt en noget urolig uge, især i midten af perioden, hvor Solen er mest eksakt i udløsningen af spændingerne. Så tag det roligt, og gør dine ting med en så rolig og sikker hånd som muligt. Og er du i tvivl, så lad være.

MANDAG
Der er ro på indtil ud på eftermiddagen, hvor Månen spænder Mars op – eksakt kl. 17.21. Her kan temperamenterne godt komme i kog, og man skal ikke provokere nogen på et sådant aspekt, heller ikke Putin. Kl. 22.07 står Månen godt til Venus, og det giver ro på igen – og så er der dømt aftenhygge af den solide art.

TIRSDAG
Kl. 7.20 går Månen ind i Tyren og giver os et par dage i hyggens, kvalitetens og roens tegn.  Solen står i spænding til Jupiter – eksakt kl. 9.39, og så er superspændingen for ugen skudt i gang. Den virker hele ugen, men som nævnt i indledningen er den mest eksakt midt på ugen, hvor Solen spænder både Uranus og Pluto op. Pas på med at overdrive eller være for overstadig. Jupiter kan også være lidt for flyvsk eller mangle jordforbindelse. Kl. 18.38 står Månen godt til Neptun, og det er godt for fantasien og drømmene – så mange vil sove godt i nat, og drømme sødt og meget.

ONSDAG
Kl. 7.29 står Månen godt til Pluto, hvilket styrker intensitet og lidenskaber, så det kan være den perfekte morgen til råhygge på en ellers ret urolig dag, hvor mange kan være stressede og oprørske. Friheden er i højsædet og mange vil have en særpræget eller original måde at være på. Solens spænding til Uranus (konjunktion) er eksakt kl. 9.08. Mange vil have behov for at afprøve nye sider af sig selv. De fleste vil hellere være en original end en kopi.

TORSDAG
Kl. 5.03 står Merkur flot til Saturn og det vil gøre, at mange bestræber sig på at have god jordforbindelse og derved skabe ro og balance med stor ansvarlighed og disciplin. Noget, der kan være hårdt tiltrængt på en ellers turbulent dag. Kl. 8.43 står Månen i spænding til Venus, og så er der ikke så meget overskud til følelser og kærlighed, som mange ville ønske.
Kl. 11.22 står Solen i eksakt spænding til Pluto, og så skal man ikke provokere, hvis man ellers godt vil have bare nogenlunde ro på bagsmækken.
Kl. 13.48 går Månen ind i Tvillinger, hvilket bidrager til mindre ro og tålmodighed. Nu skal der ske noget - der er blæst op til en lavine af gøremål. Meget har hobet sig op og gør krav på at bliver taget sig af. Tag det  så roligt som muligt og tag ikke munden FOR fuld.

FREDAG
Kl. 13.42 står Månen godt til Uranus, og det øger frihedsbehovet og opfindertrangen. Kl. 17.57 står Månen godt til Solen, så her har vi en god og harmonisk dag, hvor energierne begynder at finde et lidt mere naturligt leje.

LØRDAG
Kl. 16.55 står Månen i spænding til Merkur, og det kan gå ud over følelserne og hukommelsen. Enten husker man næsten intet, eller også husker man næsten alt for godt, så al energien er bundet her. Kl. 22.31 går Venus ind i Fiskenes tegn. Så kommer der nogle uger, hvor drømme og romantik står øverst på dagsordenen. Mange vil snart løbe ind i en forårsforelskelse. Kl. 23.40 går Månen ind i Krebsen, som befordrer de dybe følelser og nærheden – og familien står øverst på dagsordenen.

SØNDAG
Kl. 12.37 står Månen flot til Neptun og styrker drømme, intuition og fantasi. Ugens mest rolige dag. 

Ugens syner af Kirsten Brun
Det er en uge, hvor konflikterne kan stige i al kommunikation. Men det er også en uge, hvor der bliver renset ud i mange ting. Det er altså også positivt. Det giver rum for fornyelse på mange måder. Også til at få talt ud om vigtige emner.  
Der er mange spændinger for tiden. Ikke kun i kommunikation, men på mange fronter. Der er en del modsatrettede energier i gang på samme tid. Og så er der en ekstra følsom kærligheds energi, som også gælder over for mennesker, man ikke kender.  Mange vil føle sig sårbare og usikre – og måske også lidt tynget. Men det forsvinder i ugens løb.  
Mange vil få mulighed for at forelske sig godt og grundigt. En stor del af disse forelskelser vil være holdbare.  
I den store verden, skærpes tonen stærkt denne uge, og der er mulighed for alle mulige udspekulerede teorier. Men det stikker ikke så dybt. Der kommer hurtigt ro på. Så vi bør ikke tro på alt, vi hører.
Det bliver en noget mudderet uge med mange blandede energier. Men den underlæggende energi af kærlighed og forelskelse vil træde stærkest frem.
/Kirsten Brun


Bakken åbnet
Bakken åbner altid sidst i marts. I år var det den 27. marts kl. 14.00 med Måne/Venus- konjunktion lige på Descendanten (publikum). Det er godt for publikum og derfor sikkert også for antallet af besøgende. Udfordringen ligger blot i, at både DC, Månen og Venus er i spænding til skæbneplaneten Saturn, som lægger en dæmper på mange ting. Men om den giver færre besøgende, mindre tiltrækningskraft – eller blot en dårlig årgang på Cirkusrevyen - kan være svært at sige. Men Saturn har med ledelse at gøre, og der kan opstå knas i den forbindelse. Måske kan et nyt ejerskab være under opsejling. Det er jo så moderne at sælge ud af de danske værdier. Men i så fald vil man gøre regning uden vært, og det vil ikke komme til at ske, er jeg sikker på. Men en ledelseskrise er jeg ret sikker på kommer. Om den dukker op i pressen er straks noget helt andet. Nu er det i hvert fald dukket op i spalterne her på bloggen, og så må vi ellers vente og se. Vi har dermed igen bidraget med stof efter devisen: Få nyhederne, før de sker.
Det gode ved horoskopet er Mars, som dog er retrograd i Vægten, hvor den ikke har det så godt. Men den afspænder trods alt den nævnte spænding. Nogen jubelsæson bliver det dog samlet set ikke til på den gode gamle Bakken.

X Factor og MGP
Sidste år forudsagde vi, at mit bysbarn Emmelie ikke alene ville vinde det danske GP, men også det internationale. Vi har også tidligere haft fat i X Factor med gode resultater. Denne gang nåede vi det ikke på grund af stor turbulens på jobbet, men vi vil lægge os i selen for at nå at se på MGP. Vi nåede ikke X Factor heller, selv om det var vores postbuds søn, der vandt. Jeg vil gøre alt i morgen mandag for at tage fat i det populære postbud for at kigge nærmere på Anthonys horoskop.

Leksigalt på russisk
Videnskaben om besættelse af halvøer, se krim-inologi – og læs evt. videre under ”Den halvkolde krig”.

UGEHOROSKOP uge 14 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du må gerne være lidt egoistisk, det bliver nemlig ikke den letteste uge, så gør noget, der gør dig glad. Du vil føle en del stress, hvilket både skyldes jobbet, udfordringer hjemme og andre mennesker. Der er positiv fokus på kærlighed og parforhold, gem dig i din elskedes arme.
PS: Forvent ikke hjælp fra andre.
TYR
Det kniber for dig at blive enige med de mennesker, du omgiver dig med. Det kan knibe med kommunikationen, og du får let sagt noget ”forkert” – eller noget, der opfattes forkert. Gode venner vil gøre en stor forskel, det er nemlig sammen med dem, at du kan slappe af.
PS: Hold fokus på dine mål.
TVILLING
Der er mange advarselstegn, når det kommer til penge og økonomi. Du kan overvurdere, hvor godt et evt. tilbud er, da du har det med at se lidt for optimistisk på tingene. Du har sans for detaljer, og du arbejder godt sammen med andre. Derfor kan du også med held begynde på nye projekter.
PS: Du må prioritere, du kan ikke nå alt.
KREBS
Der er udfordringer på jobbet, men jo lettere, du tager på tingene, og jo mere positiv du kan være, jo større succes vil du få med dine opgaver og projekter. Prøv at komme lidt væk hjemmefra, du slapper meget bedre af, hvis der ikke lige er noget, du kan lave.
PS: Gør ikke problemerne større end de er.
LØVE
Du og din partner kan lægge mange spændende planer sammen. Det bliver en særdeles harmonisk uge, også for dig, der ikke er i et forhold. Mulighederne er mange. Du kan med held begynde på nye projekter. Du har alle de ressourcer, du skal bruge for at få succes.
PS: Vær ekstra social og udadvendt.
JOMFRU
En travl uge venter dig, men du nyder, at der sker noget omkring dig, så det er kun godt. Du har et godt overblik og du er fokuseret, men du arbejder ikke så godt sammen med andre. Du føler, at du selv er mere omhyggelig og bedst til at løse opgaverne, hvilket også er korrekt.                                                                                                                                             
PS: Find på spændende arrangementer med venner.
VÆGT
Der er nærmest ikke grænser for, hvad du kan nå. Dit energiniveau er højt, og du nyder at krydse ting af på din huskeliste. Er der noget, du gerne vil have ordnet på hjemmefronten så aftal det med din partner. I arbejder godt sammen og får opgaverne løst.
PS: Du bør tage dig tid til at netværke.
SKORPION
Det kan knibe lidt med dit selvværd, og derfor har du brug for at foretage dig noget, der får dig til at tænke på andre ting. Du har ingen grund til at tvivle på dig selv, men det er svært at tale dig fra. Du nyder at have familie, partner eller gode venner omkring dig, så arranger noget hyggeligt.  
PS: Sport er især godt for dig lige nu.
SKYTTE
En dejlig uge venter forude. Du bliver i godt humør af at være sammen med andre mennesker, da du er særlig social lige nu. Du har især fokus på familien, som du nyder at tilbringe tid sammen med. At være sammen med venner eller gode kollegaer giver dig også fornyet energi.   
PS: Fold din kreative side ud.
STENBUK
Du bliver præsenteret for spændende, nye muligheder. Det er dog vigtigt, at du overvejer nøje, hvad du vil kaste dig ud i. Som det er nu, har du allerede en masse, du skal have ordnet, så du har ikke så meget tid og overskud. Du må have ekstra opmærksomhed på din bolig.
PS: Forkæl dig selv lidt.
I
VANDBÆRER
Det er ikke alle tilbud, du skal sige ja tak til. Du kan ikke nå alt, så vær selektiv, så du kun går til noget, du virkelig har lyst til. Det gælder om at prioritere, da der er alt for meget at vælge imellem generelt. Det kan knibe lidt med kommunikationen, så tænk før du taler.
PS: Spis sundt og sørg for at få nok søvn.
FISK
Der er i den grad kærlighed og romantik i luften. Har du en partner, så find på noget dejligt, I kan foretage jer sammen. Er du single så flirt og inviter på en date. Du møder mange spændende mennesker i denne periode, og du bør derfor være åben og social.
PS: Du er charmerende og tiltrækkende.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar