søndag den 9. marts 2014

Ugen astrologisk set

Ugen astrologisk set

Indhold
Information og tilbud
Foreningen AstrologiHuset - medlemsfordele
HOROSKOPET sendt til tryk
Drømmetydning
Ugen astrologisk set
Ugens syner af Kirsten Brun
Venezuela
Ukraine
DM i hukommelse
Ugens vits
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud
Ny shop og hjemmeside
Vi har fået ny, opdateret shop www.astroshop.dk med rigtig mange nye produkter. Dette arbejde er endnu ikke færdigt. Vi er begyndt med bøgerne. Lige nu lægges Buddhaer, engle, smykker og vindharper på. Dernæst følger cd og dvd.
I løbet af foråret kommer der nyt design og opdatering af hjemmesiden.

Foreningen AstrologiHuset
Huset har taget initiativ til en forening, hvis hovedformål bliver at udbrede astrologien. Senere vil vi også tage fat på at skaffe medlemmer de fordele, som vi selv har fået skaffet os hen ad vejen. Især i den seneste tid har vi gennemført betragtelige besparelser, og en del af dem ser ud til at kunne komme medlemmerne til gode. Da der eksempelvis ser ud til at være mange penge at spare på forsikringer, tager vi fat på dette område først.  

HOROSKOPET sendt til tryk
Nu er bladet sendt i trykken, og der kommer mere fokus på ugebrevet. Man får stadig 3 gratis horoskoper (værdi ca. 700 kr.) som ny abonnent – og får desuden 20% rabat på stort set alle varer i Astroshoppen. Der er endnu flere fordele. Vil du læse om alle, så send en mail på astrologi@astrologihuset.dk

AstrologiHuset fredag d. 4.4.2014 kl. 19.00 – 22.00 –
workshop om drømmetydning
Er du nysgerrig efter at udforske, hvilke budskaber dine drømme og dermed din underbevidsthed har til dig? Workshoppen vil give dig et indblik i, hvordan du tolker de budskaber, som du får gennem dine drømme.
Du kommer i kontakt med din indre visdom gennem drømmene, som advarer dig, når du modarbejder dig selv, og bekræfter dig, når du er på rette vej. Medbring en drøm, som du har lyst til at arbejde med, så finder vi sammen betydningen af drømmen. Pris: 200 kr.
Tilmelding på telefon 60640668 eller e-mail til droemme@mail.dk

AstrologiHuset mandag d. 7.4.2014 kl. 19 - 20
Informationsmøde om drømmetydningsgrupper
Jeg vil fortælle om drømmetydning samt, hvad du kan bruge drømmetydningsgrupper til. Du har desuden mulighed for at tilmelde dig enten en personlig udviklingsgruppe eller undervisning i drømmetydning.

Gregg Braden kommer til København
Der kommer mere info næste søndag, men afsæt tid til Verdenspremiere den 11.-12, april 2014. Se www.alun.dk



Ugen astrologisk set
Ugen har – ud over det langvarige tema med t-kvadratet, ikke mange fokuspunkter. Dog må man sige, at Solen og Saturn er i fokus. Merkur spænder Saturn op først på ugen og hæmmer kommunikation og formidling – måske også trafikken i en vis udstrækning. Til gengæld står Merkur flot til Mars, og det virker i den stik modsatte retning. Især sidst på ugen, hvor harmonien er eksakt. Midt på ugen står Solen perfekt til Saturn og påvirker hele ugen med stabilitet, disciplin, struktur og ansvar.

MANDAG
I dag får den langvarige spænding mellem Jupiter, Uranus og Pluto besøg af Månen, og det giver følelsesmæssige svingninger og konfrontationer, så pas på ikke at provokere. Det vil der kun meget sjældent komme noget godt ud af. Det kan godt provokere (Pluto) andre, hvis nogen er overstadige og med højt humør (Jupiter) – og reaktionen vil falde omgående (Uranus). Månen står eksakt på Jupiter kl.11.37, men den virker det meste af dagen. Spændingen til Uranus er eksakt kl. 13.05 – og til Pluto kl. 17.16. Så regn med, at det er en noget ustabil dag, hvor mange vil få det forkerte ben ud af sengen, og hvor der skal kæmpes for at rette op på spændingerne.

TIRSDAG
Kl. 7.14 står Merkur i eksakt spænding til Saturn. En træg dag, hvor mange må udføre de sure pligter på ansvarlig og disciplineret vis – og uden at få tak derfor. Måske ænser omverdenen slet ikke ens indsats, eller forventer blot, at man gør en stor indsats. Dette præger ugen i det hele taget.
Når dette er sagt, er der også gode nyheder. Kl. 8.11 står Månen kanon til Solen, hvad der er et af de bedste Måne-aspekter, man kan tænke sig. Desværre er det kortvarigt, men påvirke hele morgenen og formiddagen positivt. Kl. 13.29 står Månen eksemplarisk til Saturn og giver stabilitet, struktur og ansvarlighed. En rolig eftermiddag på flere måder, men ikke alle. Når karmaplaneten er inde i billedet, kan der være alvorlige ting i vente. Så tag det roligt og gennemfør dagen med nøgleordet: tålmodighed.
Det ser straks mere livligt og temperamentsfuldt ud om aftenen. Kl. 20.50 står Månen i spænding til Mars, og det kan nok få en og anden i familierne til at få aftenkaffen galt i halsen. Med den eksplosive Mars i spænding må man lige trække momsen fra, hvis nogen hidser sig op over hinanden.

ONSDAG
Midt på ugen er mest stille energimæssigt. I dag går Månen dog ind i Løven og sætter lidt fut i tingene. Der er format over forholdene. Det sker kl. 3.09, så mange sovende ænser det ikke fra start, medmindre de får et mindre mareridt med rovdyr i fokus.

TORSDAG
Ugens suverænt mest stille dag (men husk, vi stadig har t-kvadratet). Kl. 22.15 står Solen i harmoni med den rolige og ansvarlige Saturn. Kun fåtallet vil få en begivenhedsrig dag.

FREDAG
Nu sættes der gang i energierne igen. Kl. 7.27 står Månen i spænding til Merkur. Ud over humørsvingninger og stemningsskift kan der let gå koks i kommunikationen og den indbyrdes forståelse. Kl. 8.24 står Månen godt til Mars, og det hjælper en del på tingene. Denne kombination stikker ikke noget under stolen; alt skal frem i dagens lys på den gode måde. Kl. 15.17 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancerne og detaljerne. Kl. 17.17 står Merkur godt til Mars, og det sætter gang i kommunikationen og udvekslingerne.

LØRDAG
Ugens højdespringer i harmonier. Kl. 12.07 står Månen fantastisk til Jupiter og byder på fest og højt humør, ikke mindst i familiernes skød. Kl. 17.32 står Månen flot til Pluto, og så er mange til intensitet og dybde. Der kan komme gang i flirterier og lidenskaber, og energien varer til langt ud på aftenen…

SØNDAG
Kl. 12.36 står Månen flot til Saturn og giver stabilitet og ansvarlighed. Dette spolereres måske lidt senere på dagen, idet Månen er i spænding til Solen og medfører humør- og stemningsskift her på fuldmånedagen.

Ugens syner af Kirsten Brun
Der kommer en stille uge. Der er forår på vej, og tingene ligger lidt stille, før alt begynder at spire igen. Det er en god uge til at sætte ord på følelser og til at sætte gang i nye projekter, som har med relationer at gøre. At få løftet vinterdynen af og se på livet på en noget lettere og mere positiv måde.
I begyndelsen af ugen er der dog en energi, der tyder på, at vi kan få sagt nogle ting, vi ikke helt mener. Ikke det store, men der ryger et par finker af fadet. Der er også en tendens til at mistro hinanden og tro, at alverden vender sig imod én. Men det er heldigvis hurtigt overstået.
Midt på uge er der noget stille, men også godt, med tid til at samle tankerne.
Fra fredag kommer der liv i kludene. Her er der forårsstemning og en fantastisk spirende energi. Her er der gode muligheder for forelskelse.
I verden er der roligt denne uge. Ud over brændpunkterne er der stille, og det har vi brug for. Så ingen store afsløringer i denne uge.
Men det bliver et fantastisk forår, der bliver skudt i gang.
-         Kirsten

Venezuela – et land i opløsning
Venezuela er grundlagt den 5. juli 1811 kl. 12.00 i Caracas. Landet hører derfor til de forløb, der er startet i begyndelsen af juli og har både Uranus og Pluto i heftigt angreb på Solen (landet selv). Desuden står begge disse planeter i spænding til både AC og MC. Der skal ikke alene ryddes op, men det skal gøres helt fra bunden og helt op i toppen af samfundet. Al råddenskaben, korruption m.v., skal opereres ud af systemet.

Shirley Temple –
Barnestjernen er død i en alder af 85 år
Den nok mest berømte barnestjerne gennem tiden er død i en alder af 85! Hun er født den 23. april 1928 kl. 21.00 i Santa Monica, Californien. Temple forlod denne verden, da Pluto og Uranus begyndte at spænde hendes Venus op og dermed udløste hende spænding fra Venus til Pluto. Det vil sige, at der er tale om et repetitionsaspekt, som altid virker stærkere end andre aspekter.
Hun døde den 10. februar 2014 og havde sin aktive karriere fra 1931-50. Gennem to ægteskaber (1945-50 og 1950-2005) fik hun 3 børn, født 1948, 1952 og 1954.
Hun havde flere kasketter på i livet: Skuespiller, sanger, danser, diplomat og ambassadør (Ghana pog Tjekkoslovakiet). Den mest kendte rolle som skuespiller var Heidi i den store tv-serie. Hun stillede op til kongresvalget i 1967, men blev ikke valgt. En af de største filmroller var i Bright Eyes fra 1934, der indbragte hende en æres-Oscar. Da hun var i begyndelsen af tyverne trak hun sig fra rampelyset. Senere medvirkede hun på tv, men dette medie var ikke hendes spidskompetence. Da hun var 16 år gammel giftede hun sig med skuespilleren John Agar, som hun fik en datter med. Hendes anden ægtefælle var forretningsmanden Charles Black, som hun fik sine to yngste børn med.
Temple var også bestyrelsesmedlem i flere større virksomheder, bl.a. Disney of Del Monte.
Læs mere på www.shirleytemple.com

Ukraines ”enhedsregering”
Bøvlet i Ukraine vil vare i længere tid endnu og ende med en opsplitning af landet. I første omgang med Krims indlemmelse (måske gennem føderation) i Rusland, og dernæst måske også en opdeling i en østlig og en vestlig del.
Landet fik en enhedsregering den 25. februar. Den skal regere frem til valget i maj. Men selvom det er en begrænset periode, kan det blive hedt nok endda. Månen (folket, fædrelandet) udløser nemlig den bastante spænding mellem de tre planeter: Jupiter (udlandet), Uranus (frihed) og Pluto (forvandling). Det tyder på evig uro hele vejen frem til valget. Det var klogt af Timosjenko at trække sig fra valget. Hun trækker op til en spænding til Solen i Skytten fra Neptun (opløsning, sygdom), og Uranus og Pluto er på vej til at udløse hendes spænding mellem Mars (krig, voldsomhed, aggressivitet), Venus (værdier) og Saturn (skæbne).
Dog vil jeg ikke tro, der overhovedet bliver noget valg i maj på grund af de mange spændinger.

DM i hukommelse
I forrige uge, hvor Merkur gik baglæns, blev der afholdt DM i hukommelse, og vinderen blev Mark Aarøe Nissen. Til VM kræves der for at blive stormester, at man kan huske 1.000 cifre på en time, et spil kort på 3 minutter og 10 spil kort på 1 time.
Det er ikke vigtigt for Mark at komme til VM, han vil hellere hygge sig med sit matematikstudium.
Skal man blande lidt humor ind – ja, så blev der samtidig afholdt DM i glemsomhed i Søndre (H)jerneløse. Alle ”deltagere” måtte erklæres for vindere, da de glemte at møde op!

Skat (Pluto) tager døden (Pluto) til hjælp!
Ifølge Politiken i dag tager Skat alle midler i brug for at forsvare
alt for høje grundvurderinger. Levende hussælgere erklæres døde og underkendelser fra ankenævn og Landsskatteretten ser de stort på.
I en sag fra Hørsholm anså Skat salget af et hus som et dødsbo, selv om kvinden, der boede i huset, stadig levede. Men man anså det for at være tilstrækkeligt, at den ene ægtefælle var død! Kvinden udtalte pikeret: Der er ikke tale om et dødsbo, i hvert fald ikke fra min side. Skat måtte dog på et tidspunkt erkende, at definitionen ikke holdt. Men det var da godt forsøgt.
Astrologisk set er det ikke så underligt, at der sker sådanne ting. Pluto gennemløber Stenbukkens tegn, som står for gamle, stive mønstre – og disse er ved at gå i opløsning i denne tid.

Ugens vits

-         Hvordan slipper vi af med Putin?
-         Vi fryser ham ud
-         Det kan man da ikke, så tager han jo bare Jerntæppet om sig! Han har sikkert gemt et lille stykke.
-         Så må vi jo isolere ham!
-         Så kan man jo HELLER ikke fryse ham ud, for så holder han jo på varmen!
-         Hvad i alverden skal vi så gøre?
-         Vente til han igen optræder med bar overkrop. På et tidspunkt skal selv Pu(ha)tin på toilettet, og så tager I ham bare med bukserne nede.
-          

UGEHOROSKOP uge 11 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du har brug for tid alene, så du kan gøre status. Det er tid til at skue fremad, og tilrettelægge dine projekter. Se også på dine mål, der er ting, du skal stramme op på. Du vil være meget kreativ i løbet af ugen, og faktisk vil din partner inspirerer dig meget.
PS: Dine venner betyder meget for dig.
TYR
En dejlig uge venter, hvor du vil være det naturlige centrum, både arbejdsmæssigt og privat. Det passer dig godt, da du er meget social. Du trives i gruppesammenhænge og sammen med din partner. Du er god til at se igennem problemer og komme med gode råd.
PS: Når det kommer til økonomi, kan du være heldig.
TVILLING
Når du skal træffe vigtige beslutninger, så tag både dit hoved og dit hjerte med på råd. Lige nu har du en evne til at kombinerer disse, og det giver dig mulighed for at sætte nogle gode, langvarige mål. Du vil stå frem som noget særligt, vær ikke bange for at gøre dig bemærket.
PS: Det er ikke nu, du skal holde dig tilbage.

KREBS
Du har mere overskud og føler dig mere ovenpå, end du har gjort længe. Er det tunge tanker, der har hvilet over dig, er de nu som blæst væk. Det gælder om, at du fokuserer på det positive og bare vælge at være glad. Tal med dem omkring dig, du vil blive hjulpet, selvom du ikke beder om det.
PS: Tiden er inde til at kaste dig ud i nye ting.
LØVE
En noget blandet uge venter dig. Der vil være opgaver, som du egentlig har afsluttet, der lige skal ses på igen. Samtidig vil du opleve forsinkelser og forhindringer. Det hele ser dog ikke trægt ud. Der er kærlighed og flirt i luften, og mennesker, du vil inspireres af.
PS: Tag dig tid til at være social, det skal være sjovt.
JOMFRU
Du når en masse i det daglige. Dine opgaver får du let fra hånden, samtidig vil du opleve, at du har masser af overskud til at være social. Du holder af at være sammen med andre, herunder også din partner. Fokuser på dit forhold, det er godt lige nu.                                                                                                                                             
PS: Er du single, så flirt endelig.
VÆGT
En superskøn uge venter, når det kommer til parforhold og kærlighed. Der er en særlig tiltrækning mellem dig og din partner – eller hvis du er single, dig og en person du møder. Du får hurtigt noget fra hånden på dit daglige arbejde, og du er god til at se igennem eventuelle udfordringer.
PS: Du kan nærmest nå det du vil på jobbet.
SKORPION
Hvis du ikke planlægger din tid og dine opgaver, vil du hurtigt opleve, at du bliver stresset. Inden du får set dig om, vil andre have pålagt dig en masse ekstra opgaver, og du bør sige nej. Find på noget sjovt, du har brug for at komme lidt væk for at få slappet af.    
PS: Der skal være tid til en date.
SKYTTE
En spændende uge venter på den romantiske front. Dette gælder, hvad enten du har en partner, eller du er single. Fokuser på kærligheden, så kommer den til dig. Det bliver overraskende og dejligt. Når du samarbejder med andre, er det vigtigt, at du lytter og ser tingene fra alle sider.
PS: Vær aktiv og kreativ i din bolig.
STENBUK
Det gælder om, at du træder et skridt tilbage, så du kan se det store billede. Der er ingen tvivl om, at svarene kommer til dig, når du blot flytter øjnene fra detaljerne. Tal meget gerne med venner, kollegaer og din partner. Blot ved at tale og lytte til dig selv, vil du finde løsninger.
PS: Du er omgivet af interessante mennesker.
I
VANDBÆRER
Kast dig gerne ud i alt, hvad du finder nyt og spændende. Du får sikket invitationer, du ellers ikke vil sige ja til, men det bliver inspirerende, så prøv det. Du får travlt, men du må ikke glemme at slappe af indimellem, du kan ikke holde det høje tempo hele tiden.
PS: Du kan, hvad du vil.
FISK
Til tider kan du tvivle på dig selv, og på dine beslutninger, hvilket du bestemt ikke har grund til. Brug din stærke intuition, den vil ikke svigte dig. Der er harmoni i dit parforhold. Ved at bruge tid med din partner vil du styrke jeres forhold. Er du single, vil mange finde dig tiltrækkende.
PS: Du må tilgive en god ven, der ikke ved bedre.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar