mandag den 3. marts 2014

Ugen astrologisk set



Dette indlæg er først lagt på næste dag (mandag). Hvis du vil sikre dig at få nyhedsbrevet samme dag, så tilmeld dig på linket her: http://eepurl.com/c350-/ 



Ugen astrologisk set

Information og tilbud

Trigon – Fagastrologisk Tidsskrift
Der er pæn stor efterspørgsel efter gamle numre af dette hedengangne tidsskrift. Vi har nu fået et sæt, som gives gratis til den første kunde, der måtte ønske det, og som køber en anden vare på www.astroshop.dk

Deadline nu
Nu går bladproduktionen ind i sidste fase. Det sidste skal afleveres senest på torsdag for at nå at få sendt bladene ud til abonnenterne, så de er fremme ca. den 18. marts. Temaet er denne gang pilgrimsvandringer og helgener. Vi håber, det kan give nogle lyst til at deltage i en af det stigende antal vandringer, både herhjemme og i udlandet. Lars Muhl indleder det store temanummer, som fylder ca. halvdelen af bladet. Der er også interview med Ann Bjerre og en artikel om Majbritte Ulrikkeholm. Hun er bogaktuel med ”Pilgrim i hjertet”, som vi har taget hjem til AstrologiHusets Boghandel.
Rabat til abonnenter
Alle abonnenter på Astrologimagasinet HOROSKOPET får 20% rabat på stort set alle varer i AstrologiHuset, inklusiv personlige konsultationer hos Karl Aage Jensen.

Ugen astrologisk set
Vi går en lidt træg og fastlåst uge i møde. Merkur er ganske vist begyndt at gå direkte igen, men i begyndelsen står den nærmest i stampe og kommer først efterhånden i fart igen. Det specielle ved Merkur er denne gang, at den står i stampe i en spænding til Saturn, og det kan gøre, at den har særligt vanskeligt ved at komme i omdrejninger rent tydningsmæssigt.
I begyndelsen af ugen står Chiron på Solen – mest eksakt om mandagen, læs under denne. Det betyder, at der er stærke healingsenergier om mandagen, men der bliver også brug for det. Aspektet fader ud i ugens løb.

MANDAG
Vi skyder ugen i gang med meget stærke spændinger, så sæt kun det i gang, som ikke kan vente. I hvert fald, når det gælder lidt større projekter. Frem til sidst på eftermiddagen og først på aftenen danner Månen spænding til det mange gange beskrevne T-kvadrat mellem Jupiter, Pluto og Uranus, og det giver uro i geledderne. Man skal passe på hvad der kan ske i Ukraine, især på Krim-halvøen.
Kl. 10.14 er Månen i eksakt spænding til Jupiter, og det kan give overdrivelser og hurtige beslutninger. Kl. 10.50 står Månen på Uranus, som står for frihed, uafhængighed og pludselige begivenheder. Kl. 14.47 står Månen i spænding til Pluto, hvilket samlet set kan give en farlig cocktail. Det bliver også spændende at se, hvordan aktiemarkedet reagerer, da det ser ud til at blive ret svingende.
I dag står Solen i gunstigt aspekt til Pluto, så vi skal nok komme igennem dagen, det kræver blot en stærk vilje indimellem.
TIRSDAG
Kl. 15.44 står Månen i eksakt spænding til Mars, hvilket kan få temperamenterne i kog, også i form af vejvrede, så kør forsigtigt i trafikken, især om eftermiddagen. Tendensen fortsætter dog i nogle timer, da Månen spænder Venus op kl. 18.31. Kl. 20.12 begynder der at falde ro over gemytterne, for her går Månen ind i Tyren og giver os et par dage med mere stabilitet og tid til at nyde livet - og få kvalitetsoplevelser.

ONSDAG
Så har vi ugens højdespringer, hvad Månen angår. Kl. 5.53 står den flot til Neptun og begunstiger drømme og intuition, så det kan blive lidt svært at vågne. Men kl. 15.20 står den godt til Jupiter, og så stige humøret en del grader – mange tager lettere på tingene. Kl. 20.02 står Månen godt til Pluto, som giver dybde og intensitet – og vilje til at få tingene til at køre. Kl. 22.03 går Venus ind i Vandbæreren. Friheden og nye impulser kan nu ske på kærlighedsfronten, og også på det økonomiske område fra i morgen. Men bliv nu ikke alt for impulsiv.

TORSDAG
Her har vi den dag i ugen med næst flest spændinger. Der er hele to T-kvadrater, og det er meget usædvanligt. Det ene kender vi, men det andet er: Månen til Saturn og Merkur. Dette giver også en dag med uro på mange områder, bl.a. følelser, familie, trafik, kommunikation, politik, ledelse, autoritet, uddannelse, økonomi og frihed. Stort set alt er i bevægelse eller direkte oprør. Påbegynd ikke større projekter i dag.
Kl. 8.17 er Månen i spænding til Merkur. Kl. 11.42 går Jupiter igen den rigtige vej efter flere måneder at have gået baglæns, set fra Jorden. Så stiger humøret et par grader, efterhånden som den kommer op i fart i løbet af en måneds tid. Kl. 14.55 er Månen i spænding til Saturn. Det giver træghed og stilstand.

FREDAG
Kl. 3.37 går Månen ind i Tvillingerne, så kommer der tryk på kommunikationen i et par dage. Kl. 5.45 står den i harmoni med Venus, så start med at nyde dagen i fulde drag. I tiden omkring kl. 14.11 er nydelsen forbi, nu står den på forvirring og kaos. Men kan ikke regne med, at tingene er, som de ser ud. Og man skal ikke tro på alt, hvad man hører. Træf ikke de store beslutninger i dag, men lad dig flyde med strømmen - og lad dig ikke forvirre.

LØRDAG
Kl. 14.27 står Månen i spænding til Solen og kan forårsage følelsesmæssige svingninger, hvor man kan tvivle på sig selv. Kl. 21.19 er det noget ganske andet, for nu kører kommunikationen i højeste gear og på bedste vis. Månen står flot til Merkur.

SØNDAG
Kl.8.53 Står Månen flot til Mars og giver energi og direkte følelser, som bliver vist på åben og ærlig vis, uden at stikke noget under stolen. Kl. 14.33 går Månen ind i Krebsen og tilfører os et par dage i familiens og nærhedens skød.

Ugen kan på mange måder virke lidt træg. Det betyder dog ikke, at den er dårlig, bare langsom. Der er en meget vægelsindet energi, så meget vil blive set fra flere vinkler. Det er ikke en uge for de store beslutninger, men mere en uge, hvor man skal lade tankerne flyde og drømme sig lidt væk. Der sker alligevel ikke det store.
En anden energi i ugen er, at man "hyler bedst i den folk, man høre til", så der er en stor fællesskabsfølelse inden for ens egen flok. Her er der til gengæld rige muligheder for at nå langt via det fælles fodslag. Så hvis man gerne vil starte nye interessegrupper op, er det nu. Eller understøtte familien eller nære venner, så er ugen perfekt.
Ugens store emne er Ukraine. Det er virkelig en vanskelig situation. Der ser ikke ud til at komme fred i lang tid. Og valget i maj ser ikke ud til overhovedet at blive afholdt. Landet vil inden for de næste år gå i opløsning og deles i flere små lande. Den værste trussel er Ruslands indgriben. Det virker umiddelbart mest som om, de bare rasler med sablerne.  Men i midten af marts er der en mulighed for, at de går direkte i aktion. Under alle omstændigheder rykker det ved verdensbalancen, og det kan ende med en ny version af den kolde krig.
Ukraine er meget dårligt stillet på grund af den geografiske placering. Konflikten er kritisk, ikke kun for Ukraine. Der er ingen umiddelbar løsning, så konflikten vil blive lang og koste befolkningen dyrt. 


Ukraines fremtid
Det gik nogenlunde som forventet med udviklingen i Ukraine, men hvordan vil det gå fremover?
Det er yderst tvivlsomt, om valget i maj bliver til noget. Ifølge landets horoskop er der en revolution i gang – en frihedskamp - og dem, der vil friheden mest, er det vestlige Ukraine. Den østlige del er russisk orienteret. Derfor vil det på sigt blive nødvendigt med en opdeling af det store land, sikkert i en slags føderation med selvstændige lande. Putin og EU deler så at sige med hinanden i et kompromis, hvor Obama også må med. Dermed er problemerne ikke løst astrologisk set, og sikkert heller ikke politisk. Den østlige del vil orientere sig i stigende grad mod vest, og det vil forårsage konflikter, ikke mindst på Krim.
Der vil altså komme store stridigheder efter Janukovitjs fald, hvilket også fremgik af ugehoroskoperne i sidste uge.
Som tidligere beskrevet har landet, som er grundlagt den 24. august 1991 kl. 17.31 i Kiev, mange spændinger i denne tid. De tager lidt af i 2015, men i 2016 er de færdige, og så kommer der ikke nye, store konflikter til – og man kan få sårene fra fortiden slikket og skårene klinket. Der vil dog være nok at tage fat på her. I sommeren 2015 er Jupiter på spil, så her vil det internationale samfund senest komme på banen. Jeg vil tro, at der kommer en aftale næste sommer. Og jo senere den komme, jo mere holdbar vil den være. Men så er det jo lige, hvilke konsekvenser det giver at vente – og de er ikke gode. Der er tale om en gordisk knude, som det vil tage tid at løse. Især, hvis russerne eskalerer indsatsen i den tidligere Sovjet-republik.
Putin er ved at gå i gang med Pluto-spændinger til sin Sol, så han ønsker ikke at lægge fingre imellem. For ham er det en alt eller intet-situation, hvor der sandsynligvis kommer en russisk besættelse, hvor man vil holde uromagerne i skak. Men som tidligere beskrevet kan de ikke knægte opstanden i et frihedselskende land som Ukraine, især den vestlige del. Putin kan med sine plutoniske udfordringer internationalt set ikke undgå at tabe ansigt på konflikten. 
PS. Udviklingen eskalerer. Dette er skrevet lørdag den 1. marts.

UGEHOROSKOP uge 10 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Du får nu mulighed for i højere grad at læne dig lidt tilbage og bare nyde dit parforhold, men det er dit valg. Der kommer en øget fokus på alt, hvad der har med samarbejde at gøre. Samtidig bliver venskaber og venner meget vigtigere for dig. Sid ikke hjemme og hæng, vær aktiv og udadvendt.
PS: Tænk på det gode i dit parforhold.
TYR
Det er næsten umuligt for dig at undgå stressende perioder. I stedet for selv at gå og spekulere over tingene, så tag fat i din partner eller gode venner og tal tingene igennem. Du får nogle gode løsningsforslag. Tempoet er højt, og du får brug for at slappe af indimellem.
PS: Der skal også være plads til noget sjovt.
TVILLING
Det er ikke op til dig at løse andres problemer, og fordi du giver et godt råd, kan du ikke forvente, at det bliver fulgt. Skal du undgå at blive frustreret, skal du holde dig til dine egne ting. Opgaver, du troede var afsluttede kan vise sig at være mangelfulde, og du skal rette fejl.
PS: Du har ikke samme høje energi i denne uge.

KREBS
Det har ikke været den letteste periode for dig at komme igennem. Det er lettere nu, men det er som om, det ikke helt er gået op for dig endnu. Tag tingene, som de kommer, og undlad at være på vagt hele tiden; du trænger nemlig til at slappe lidt af. 
PS: Der er harmoni i dit parforhold og mulighed for romantik.
LØVE
Når du ser på andre, vil det se ud som om tingene glider meget lettere for dem. Det vender også for dig nu, og du vil i højere grad få succes med de ting, du sætter dig for. En øget fokus på kærlighed, især for dig der er single, vil være af den dejlige og romantiske art.
PS: Du vil opleve, at du bliver glad, helt uden grund.
JOMFRU
Få ryddet lidt op omkring dig, du får meget mere fra hånden, hvis omgivelserne er i orden. Der er romantiske muligheder, især gennem dit daglige arbejde, men det kræver, at du også selv gør noget. Du får lavet mest, hvis der er ro omkring dig, så planlæg din dag ud fra dette.                                                                                                                                            
PS: Gør noget, du ikke plejer, det bliver sjovt.
VÆGT
Du vil til tider miste overblikket, og når dette sker, så er det bedste du kan gøre at træde et skridt tilbage og tænke det igennem. Ikke alle dem, du omgiver dig med er helt lette at kommunikerer med, du må være opmærksom. Du vil nyde at bruge lidt penge på noget der er smukt eller kreativt.
PS: Der skal ske noget nyt.
SKORPION
Ikke meget kan afskrække dig. Du kaster dig uden bekymring ud i nye projekter og opgaver og, hvorfor ikke, du er inde i en heldig periode. Der er fokus på din bolig, du kan med held foretage ændringer, der forskønner og forbedrer. Der er harmoni på hjemmefronten. 
PS: Lad ikke andre påvirke dig negativt.
SKYTTE
Du holder af, at der sker noget, og du er hele tiden i bevægelse. Heldigvis har du venner omkring dig, der også er meget aktive, så der sker noget. Du befinder dig dog også godt hjemme hos familien. Du kan bruge lidt for mange penge på sjov og ballade, find en bedre balance.
PS: Hold dig ikke tilbage.
STENBUK
Selvom du vil spekulere lidt mindre, så vil du stadig ikke være i stand til at finde den ro, som du behøver. Tingene går ikke helt, som du gerne vil, men det hjælper, hvis du giver slip og ikke prøver at kontrollerer helt så meget. Tingene bliver lettere økonomisk og parforholdsmæssigt.
PS: Du er god til at lytte og komme med gode råd.
I
VANDBÆRER
Gør noget godt for dig selv, det hjælper på selvtilliden. Du vil opleve, at andre tiltrækkes af dig, og du vil føle dig mere afklaret og sikker på dine prioriteter, hvilket giver en god udstråling. På jobbet er det ikke alt, der skal siges, du må være lidt forsigtig.
PS: Flirt med dem, du møder.
FISK
Du er godt til at se igennem tingene, og derfor vil du også træffe de rigtige beslutninger. Følg din intuition, men tænk dig alligevel grundigt om, inden du kaster dig ud i tingene. De ting du fokuserer på, vil også lykkes for dig, men du kan være lidt for optimistisk til tider.
PS: Giv dig selv ros for dine fremskridt.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar