tirsdag den 1. april 2014

Fodboldens mesterskab

Jeg har længe haft et godt øje til AaB, hvis træner Kent Nielsen ar blevet færdig med sin spænding fra Pluto til Solen, som han delte med alle, der er født den 28. december som han selv.
Nu har han ganske vist Pluto stående på Merkur, men denne står eksemplarisk aspekteret, så han bør kunne stå distancen mod de to andre: Solbakken (som har Neptun på Solen og Pluto i spænding til Saturn) og Riddersholm, FCM, (som har Neptun i spænding til Saturn og Neptun).
Vi har ikke deres fødselstider, men alt andet lige bør Nielsen stå med de bedste kort på hånden, selv om de er er et par point bagud for indeværende.

Brøndby og Esbjerg ligger til at komme mellem de 4 første i tabellen, hvor vi hele tiden har tvivlet på FCK på grund af Solbakkens stærke spændinger, som gjorde, at holdet startede virkelig svagt og en overgang klæbede til sidste pladsen. Det har rettet sig op siden, men astrologisk set er det sikkert ikke nok til at vinden DM. I så fald ville det ske i kraft af Riddersholms lige så stærke spændinger, som vi også tidligere har skrevet om. AaB burde derfor kunne vinde DM og Brøndby blive blandt de 4 første på grund af Thomas Franks (endnu) fine horoskop. Han er født den 9. oktober 1973 og får derfor fra næste år besøg af Pluto, og så kommer der andre boller på suppen.

Esbjerg må nok nøjes med at slutte som nummer 5 på grund af Niels Frederiksens Saturn-spændinger fra slutningen af april/begyndelsen af maj, hvor Saturn træder i karakter for sidste gang og gør ham til en udsat person ledelsesmæssigt. Så han må slæbe de sidste point hjem i april, hvis han skal holde skansen.


Jeg vil tro, at de 3 ”Fireblokke” nu er fastsat, så de 4 sidste bliver Randers, FCV, Sønderjyske og Viborg. FCN´s træner er dog ikke fri for at måtte ned blandt de 4 sidste, og OB´s Bech har også en del spændinger, men jeg vil tro at de to får reddet sig hjem, så de slipper for 9. og 10. pladserne. Det ser heller ikke for godt ud med AGF, hvor den nye træner Jesper Fredberg har Neptun i spænding til Merkur, og det øger bestemt ikke skelneevnen. Assistenttræner Martin Jørgen er fra 6. oktober 1975 og er derfor blandt der, der lige er startet på en Pluto-spænding. Et sikkert karrierestop efter indeværende sæson. Så i bunde af tabellen vil der komme nogle svingture, som gør det svært at vurdere, hvem der ryger ud, Men FCV og Viborg burde være ret sikre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar