tirsdag den 29. april 2014

FC Barcelonas rædselsuge

Den spanske storklub er i krise, både astrologisk set og i praksis. Klubben er stiftet den 29. november 1899 og har derfor som alle forløb, der er begyndt den 29. november, uanset årstal og sted, besøg af en Neptun-spænding, som har med syge tilstande at gøre. Deres tidligere træner blev syg af kræft og er nu død i sidste uge. Afløseren var ikke alt for stabil og klubben løb ind i en rædselsuge, hvor de tabte alt på gulvet: CL, den spanske pokalturnering – og ligaen. Fundamentet blev for 2-3 uger siden lagt til, at de ikke kan nå at vinde det spanske mesterskab, som de eller lå til at være favorit til.

Det er som sådan hverken træners eller spilleres horoskoper, der er noget galt med, men klubbens horoskop. Neptun og Pluto laver altid ravage i klubbers, spilleres og træneres horoskoper. Denne gang er det altså klubbens horoskop, der er i spænding. Neptun udløser klubbens spænding mellem Solen og Uranus.


Ellers er det er helt fantastisk stiftelseshoroskop, klubben holder sig. Der er hele 7 planeter i Skytten, hvis Chiron medregnes. Flere af disse planeter er i spænding til Pluto og Neptun i Tvillingerne. Månen står fantastisk i Vægten med en harmoni til mange af Skytteplaneterne – et helt igennem specielt horoskop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar