tirsdag den 29. april 2014

Set og Hørt - kom trygt frem med sandheden til Astrologimagasinet

Se og Hør – tys tys

Pluto i arbejde igen

Så udkom den, nøgleromanen (vil det vise sig at være) om landets frækkeste ugeblad. Men hvornår udkom det første nummer af bladet. Det var i 1939, men jeg mangler datoen. Skal også finde ud af chefredaktørens data.

Men de tidligere chefredaktører bedyrer deres uskyld med, at de intet vidste. Det ser vi på pog bliver ved til den bitre ende, om vi så skal indhente deres personkortoplysninger fra kommunen. Det kan ikke være sværere end at få dankortoplysninger fra Nets. Vi har helt sikkert at gøre med en skandale i samme størrelsesorden som den engelske, hvor chefredaktør Rebekka Brooks så at sige blev knaldet for de saftige historier i det blad, hun var chefredaktør for. Men hvad vidste de tidligere chefredaktører på Se og Hør om forholdet. Var det også tys-tys for dem? Qvortrup gik af i juni 2009 og blev politisk redaktør på TV2. Han blev afløst af Kim Henningsen.

Qvortrup er født den 13. oktober 1963 i Århus. Derfor har han det specielle i sit fødselshoroskop, at Merkur (skriftlige fremstillinger, kommunikation) er uaspekteret. Dette er dog uden betydning, og kan endda være en fordel for en journalist, der ikke skal have for fastlåste meninger og holdninger, når virkeligheden skal beskrives. Faktisk skal disse sætte helt uden for. Men der skal sandelig kompenseres for ”manglen” på andre måder, her kan man roligt sige, at Qvortrup tager revanche. Lad os også se på, hvad alle, der er født den 13. oktober 1963 har gang i i deres horoskoper lige nu, hvor vi helt sikkert kan vente, at sandheden kommer frem. Kin Henningsen er født den 1. juni 1955 og er derfor Tvilling, journalisternes tegn. Han har kun Saturn i spænding lige nu, hvad planeter angår. Da vi mangler fødselstiden, kan der sagtens være tale om spændinger til akserne.

Bladet selv foranlediget en undersøgelse, hvor man kan vente, at de ting, der er alment kendte i organisationen vil komme frem offentligt. Og så nogle ting, som de regner med vil komme frem. Og så stopper det nok der. Medmindre bladet beslutter sig for, ganske usædvanligt for pressen, når det gælder pressen selv – at hoste op med hele sandheden, og intet andet end den. Men så skulle det næsten være første gang, det skete. Pressen er særdeles karrig med at oplyse om ting, der vedrører pressen selv. I hver lafs, når der er tale om problemer. Så lukker de sig med vanlig omhu helt sammen om sig selv – helt i modstrid med pressens egen opgave, nemlig at beskrive sandheden og virkeligheden. Men nu er Se og Hør naturligvis SÅ presset, at de lige så godt kan ryste op med det hele. Og hvis ikke, så vil andre gøre det, herunder Pluto, som ikke helmer, får hver en sten er vendt.

Lige nu har 13-10-63-folkene masser af spændinger i deres horoskoper. Så de kan lige så godt komme frem med alt, hvad de ved. Nu er der bare det ved det, at Qvortrup er den, der er den kendte af disse Vægte. Progressive Venus er i spænding til Merkur, og Solen er i spænding til Uranus, som står i konjunktion med Pluto (spionage). Transit Saturn står på Mars og udløser hans Mars/Saturn-spænding. Endelig står Pluto i spænding til hans Jupiter (jura, ret), så han kan umuligt undgå at blive trukket med ind i sagen, der vil blive noget af en sejtrækker, hvor det næsten ikke kan undgå at komme frem, at han har kendt til tys-tys ordningen på sit daværende blad. Nu er han jo en snu rad, så det er muligt, at han kan sno sig uden om kendsgerningerne i første omgang. Men jeg vil tro, at det ender med at komme frem, at da han fik kendskab til virkeligheden, har han sagt noget i retning af: ”Det har jeg aldrig hørt, det der!” Og derefter har han så sørget for at holde tæt og ikke spørge til sagen.

Det vil kort sagt være ganske usandsynligt, at chefredaktøren ikke har kendt til så basale arbejdsgange – om ikke i detaljer, så i hovedtræk. Alt andet er nærmest uansvarligt!

Kom trygt frem med din viden til Astrologimagasinet! Nu til det sjove…
Ved du noget, så kom trygt frem med det, vi kan her på bloggen garantere, at det vil komme frem, man vi kan ikke tilbyde 10.000 kr. i sort månedsløn, selv om vi er inde i en perioden med 4 måneformørkelser i træk, som hver gang er en blodmåne! Blodpenge kan vi heller ikke tilbyde – men hvis du kan oplyse, hvor kronprinsen har brugt sit dankort sidst, så garanterer vi gode aspekter i dit horoskop på ubestemt tid. Om det så er på Pluto, som altid er formørket set fra Jorden, for sollyset kan slet ikke nå så langt ud i universets mørke. Hvis vi fra Nets alligevel skulle blive kontakter af vores mørkemand, at du har kronprinsen været inde i en brilleforretning på Pluto, så er det første, ad skal undersøge, om det er solbriller, han har købt – vi søger som altid sensationen.

Vi sender vi gerne en vogn (Karlsvognen) i kredsløb dertil i en rumraket med indbygget missil. Hvis det ønskes, kan jeg også tilbyde kørsel i egen vogn – en Mitsubishi Space Star. Jeg er klar over, at der ikke alene skal nogle ”måneds”lønninger til, og at pengene skal være sorte som Pluto for et så vigtigt stykke moonshine-job, men at det kræver en hel serie af årslønninger Det er dog så væsentligt for os, at vi garanterer løn langt ind i næste inkarnation! Så hold dig ikke tilbage. Vores ambition er at blive de første, som afslører de kendtes besøg på andre stjerner!!! Det må da også lige være det helt rigtige sted for stjerner af tage hen. 

Næste del af denne føljeton bærer titlen: Stjernernes vej til planeterne. Så nu vil vi ikke kun afsløre de kendtes besøg på Restaurant Pluto, men deres besøg på planeten Pluto. Og vi gør det såmænd blot ud fra Astrologimagasinet HOROSKOPETS mangeårige motto: Få nyhederne, før de sker.

Det værste, der kan ske på journalisternes ture i rummet, er, hvad der indløber en melding om, at dankortsystemet er nede. Så forestår der en Helvedes lang tur hjem, når beskeden lyder i headsettet: Alle raketter returner omgående til redaktionen. Et Helvedes (blad)hus, må man sige.


Vi må se og høre, om ”Se og Hør” nu bliver dræbt med deres egen medicin, som det beskrives i ”Set og Hørt”. Men såret, det bliver de helt sikker i meget svær grad. Ganske som alle andre, der kommer i nærkontakt med Pluto. Det vil vi alle komme til både at se og høre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar